Miladımız--》2015

Aksam nasıl yemeden durabiliyorsunuz ben midenin gurultusundan uyuyamiyorum ozaman

Evetttttt

Slm kızlar 2 kilonun acısını yaşıyorum. Yarın doktor kontrolüm var ve ben 2 kilo aldığımı nasıl açıklayacak bilemiyorum. Bugün yedikleri dikkat ettim ama arayı kapatamadim. Planlanan kiloda degilim

Sabah 1 muz öğlen 6 tane Nuggets akşam 4 kaşık bulgur pilavı 2 küçük but 1 kase çorba yedim 1 hafta oruç değilim kendimi çok tuhaf hissettim yerken

Insallah canim. Ben de ramazana aliştim galiba. Istahim var yani surekli yemek istiyorum. Diyete baslamnin zamani kaldi.ve bugun itibari ile sahur ve iftar menulerimi paylasacagim
Eh hadi bismillah..
Al bende de o kadar sadece 35 kilo bir çırpıda geçer
Dimiii 23 gitti kaldı35:))
Kb nedir kendimi çok cahil hissettim
Karbonhidrat canım
bu aralar yaygınmış zayıflatıyrmuş . youtube yaz :)
Baktım guzele benziyo baya

baya eğlenceli :) ben bugün 50 dakkalığın 15 dakikasını yapabildim hem eğlenceli hem etkili baya yoruldum ilk yaptğımm için sanırım ama zamanla vücut alışır
Gercekten yorucuya benziyo bi deniycem agrı yapmazsa devam ederim. Benim romatoid artritim var hic zorlayamıyorum eklemleri ( kavanoz kapagı acmakta dahil)

Günaydın kızlar

Bugün evdeyim hafta sonu iş finitoo
Ben du. Gece meyve yedim regli etkisi ile bugünde fazla çıktım biraz

Kahvaltı ya misafirin var diyetlik misafir ikiside fırında sebze yapcam peynir tabağı filan birde bu hafta çok dikkat edicem

Günaydın
Dün iftar
1 kepçe kremalı tavuk çorbası
3 yk kıymalı semizotu
4 yk bulgur pilavı
2 adet tavuk sarma
Salata
1 bardak mandalinalı içecek

Sahur
1 haşlanmış yumurta
Yarım domates
1 salatalık
1 kk beyaz peynir
2 dilim kavurmalı 1 dilim kaşarlı pide

selammmmmmm
motive edicek kalabalık bir topik arıyorummmm
buldum sanırım :)

Hosgeldin canim

Tebrikler canım 35 kilo ha:)) o kadar kiloyu veren birine 10 kilo vermek hic zor gelmeyecektir. Cunku önceki halinden daha bilinclisin.
Su topiğe gelen herkesten biraz bilinç benim Ustume de yağsa keşke..

Hala regl oldugumdan kahvalti menusu,
Kahvalti,ogle birarada oldu

2 dilim kızarmış kepek ekmeği
2 yumurta ile peynirli omlet
5 zeytin

birazdan ara öğün
1 fincan sütlü kahve

2. Ara
1 pors mevsim meyveleri
Yarim kase yogurt

Iftari yazarim akşama

Hoşgeldin,ben bu ay regl olmadım hala.Kafayı yicem resmen.Geçen ayın 21 inde düşük yapmıştım.Hoş çok düzenli değildir reglim gecikme olur hep ama şu vesvese beni bitirecek.Bir an önce gelse de artık şu korunma işini halletsem

Ohhh maaşallah hayat size güzel ekim hanım

Hosbuldum tatlım:)
Gecen ay düşük yasadiktan sonra bu ay günü gününe regl olman zor olurdu zaten. O kadar stres yaşadın ister istemez duygu durumun değişti kendine azıcık zaman ver relaks ol canım. Sen canini siktikca reglin dahada gecikecektir unutma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…