Al bende de o kadar sadece 35 kilo bir çırpıda geçerTabii herkes farklı, ben seviyorum takıma bağlı olmayı ondandır belki...
Hah şöyle aferin kız bende tekrardan gaza geldim valla hihhoyyyyt benim hayalimde 55-60 olmak eh vereceğim 35-36 kilocuğum kalmış
Aynen ya ben sevdiğim bişey görünce direk şu modda oluyorum:
Aksam nasıl yemeden durabiliyorsunuz ben midenin gurultusundan uyuyamiyorum ozamanmerhaba kızlar kendimi tanıtayım,
31 yaşındayım ikiz ogluşlarım var 2010 yılında 35 kilo kadar verip bir miktarını geri aldım
al- ver al-ve ryıllarıdr diyet modundayım
şuanki kilom 68 hedefim 10 kilo verip 58 olmak
çalışıyorum akşamları yemek olayını kaldırdım , günde 1 saat yürüyorum sabah 6 da kalkıp
akşamları tutamıyorum bogazımı ve diyet al ver modunda geçiyor hep
Evetttttttabi canım aynen ben de son zamanlarda durgunlaştım gibi ama önceki başarılarımızı unutmamalıyız.
ben de 105,5 kilodan indim şimdiki kiloma (85-86kg)
şimdi bir müddet veremesek ya da 1 kg alsak dünya başımıza yıkılmış gibi oluyor.
nankör olmamalı, şükretmeliyiz halimize...
Kb nedir kendimi çok cahil hissettimBenideee ne zaman kbyi fazla kacırsam wc sorunu oluyo bide..
araştırmam lazım nasıl bi dans olaki??
Eh hadi bismillah..Insallah canim. Ben de ramazana aliştim galiba. Istahim var yani surekli yemek istiyorum. Diyete baslamnin zamani kaldi.ve bugun itibari ile sahur ve iftar menulerimi paylasacagim
Dimiii 23 gitti kaldı35:))Al bende de o kadar sadece 35 kilo bir çırpıda geçer
Karbonhidrat canımKb nedir kendimi çok cahil hissettim
Baktım guzele benziyo bayabu aralar yaygınmış zayıflatıyrmuş . youtube yaz :)
baya eğlenceli :) ben bugün 50 dakkalığın 15 dakikasını yapabildim hem eğlenceli hem etkili baya yoruldum ilk yaptğımm için sanırım ama zamanla vücut alışırEh hadi bismillah..
Dimiii 23 gitti kaldı35:))
Karbonhidrat canım
Baktım guzele benziyo baya
Gercekten yorucuya benziyo bi deniycem agrı yapmazsa devam ederim. Benim romatoid artritim var hic zorlayamıyorum eklemleri ( kavanoz kapagı acmakta dahil)baya eğlenceli :) ben bugün 50 dakkalığın 15 dakikasını yapabildim hem eğlenceli hem etkili baya yoruldum ilk yaptğımm için sanırım ama zamanla vücut alışır
Baktım uyunmuycak kadar açım KB si 0 olan seyle r tuketiyirum bir iki lokma süt peynir iki kaşık yoğurt gibiAksam nasıl yemeden durabiliyorsunuz ben midenin gurultusundan uyuyamiyorum ozaman
selammmmmmm
motive edicek kalabalık bir topik arıyorummmm
buldum sanırım :)
merhaba kızlar kendimi tanıtayım,
31 yaşındayım ikiz ogluşlarım var 2010 yılında 35 kilo kadar verip bir miktarını geri aldım
al- ver al-ve ryıllarıdr diyet modundayım
şuanki kilom 68 hedefim 10 kilo verip 58 olmak
çalışıyorum akşamları yemek olayını kaldırdım , günde 1 saat yürüyorum sabah 6 da kalkıp
akşamları tutamıyorum bogazımı ve diyet al ver modunda geçiyor hep
Hoşgeldin,ben bu ay regl olmadım hala.Kafayı yicem resmen.Geçen ayın 21 inde düşük yapmıştım.Hoş çok düzenli değildir reglim gecikme olur hep ama şu vesvese beni bitirecek.Bir an önce gelse de artık şu korunma işini halletsemHala regl oldugumdan kahvalti menusu,
Kahvalti,ogle birarada oldu
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
2 yumurta ile peynirli omlet
5 zeytin
birazdan ara öğün
1 fincan sütlü kahve
2. Ara
1 pors mevsim meyveleri
Yarim kase yogurt
Iftari yazarim akşama
günaydın hatunlarrrr
dün gece 11 e doğru çıktık komşumla kafetaryaya gidip dondurma yiyelim demişti ben de boş ver orayı parka gidelim orda yeriz dedim saat 12 buçuğa kadar yürüdük sakin sakin
1 tane max yedim tabii
sahur
1 haşlama yumurta
1 dilim kaşar
2 dilim ekmek
3-4 dilim salatalık 2 çeri domates
2 dal marul
Hoşgeldin,ben bu ay regl olmadım hala.Kafayı yicem resmen.Geçen ayın 21 inde düşük yapmıştım.Hoş çok düzenli değildir reglim gecikme olur hep ama şu vesvese beni bitirecek.Bir an önce gelse de artık şu korunma işini halletsem
Aynı durumdayım 1 kaçamakları 2 kilo alınmaz benceKizlar regl donemine giricem ondan mi tartida fazla çıkıyorum her gecen gun zayiflamak yerine kilo aliyorum kahvaltida 1 bardak süt iki dilim ekmek yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?