• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Bn coumadin kullniodum hafif oranda genetik çıktı o aralar yine yyürüyüş yapıyordum ypmasaymsm bnde kalp krizi gecrckmsm kalpten gcmis pihti . Evin icnde bi odadan ötekine gidene kadar kosmus gibi hzli carpiyodu kalbim gce ystagmda hzlaniyordu acile gttim anlamadilar . Agriyla gttim tesadüfen bi doktor sayesinde ogrendk bulunması zor hastslkmis yine eve gonderselerdi olecekmisim . bnde corasprin kullniyrm smdi işte .

Cok gecmis olsun canim. Rabbim ogrenmeni dilemis dr.u vesile etmis..
selam millet
kaçak geldi, nasılsınız bakalım..

Elhamdulillah iyiyiz canım. Senin gecen haftaki düşük modunun sebebini simdi ben daha iyi anlıyorum. Regl insani azda olsa gergin ve depresif hale getiriyor gercekten.. hamilelikteki gibi hormonel degisim yaşıyor insan:)

Elhamdulillah iyiyiz canım. Senin gecen haftaki düşük modunun sebebini simdi ben daha iyi anlıyorum. Regl insani azda olsa gergin ve depresif hale getiriyor gercekten.. hamilelikteki gibi hormonel degisim yaşıyor insan:)

teşekkürler canım :)

öyle canım ya, bi de oruç tutamadığım için çok üzüldüm ben sanırım.
iki gündür oruca başlayınca moral de oldu bana...

Olsun canım biz birbirimizi kaçamaklarımızla seviyoruz :)) :KK19:
Yine de gel sen.menülerini paylaş kendinle yüzleş.Şu mübarek ayı hayırlısıyla kilo almadan atlatalım sonrasında zaten full motiveyle devam edeceğiz birlikte.Güzel kilolar vereceğiz.
Hepimiz kaçamak yapıyoruz ayrıca malum iftar sofralarında kontrol zor.

tamam canım :)) aynen devam ediyorum o zaman bugün henüz kaçamak yapmadan geçirdim bakalım sonrasında ne olacak
aynen öyle inşallah kilo almayız

Iyi aksamlar kizlar dun bende iftara gittim menum
Iftar;
1 kase corba
Tavuk sote
4-5 kasik yogurtlu makarna
1,5 lavas
1 bardak gazoz
Ezme
Sahur;
2 tost
KarpuZ
Domates salatalik
3-4 zeytin

Aslında o kadar yediğimiz farkına varmamistim. Yerken sürekli tabağına birseyler koyuyorlar ve sonra gece düşününce farkına vardım ben ne yaptım diye aslında masadaki hicbirsey yemedim bunlar tabağa konanlar. Ve sonuç 2 kilo olarak döndü bana :mad: yerken öyle gelmemişti hatta keyifliydi . 2 ileri bir geri oldu durumum. Canım sıkkın geziyorum anlayacağınız

Teşekkür ederim sanırım benim icindi degilse bile uzerime alındım gitti valla :)
senin içindi :))
ama yanlış yazıyı alıntılamışım :KK67: yemekten sonra pişman olursanız beyin direk bunu yanlış algılayıp depolama yoluna gidiyormuş bununla ilgili bir yazı vardı onu aslında koyacaktım :oops:yedin madem asla pişman olma ki vücudun kendi dengesi onu yakıp depolamasın :KK52:

selam millet
kaçak geldi, nasılsınız bakalım..
Hosgeldin bende nerede acaba diye merak ediyordum.
Aslında o kadar yediğimiz farkına varmamistim. Yerken sürekli tabağına birseyler koyuyorlar ve sonra gece düşününce farkına vardım ben ne yaptım diye aslında masadaki hicbirsey yemedim bunlar tabağa konanlar. Ve sonuç 2 kilo olarak döndü bana :mad: yerken öyle gelmemişti hatta keyifliydi . 2 ileri bir geri oldu durumum. Canım sıkkın geziyorum anlayacağınız
Gecti gitti ooooh uzun zamandır yemiyodum sefam olsun de ve diyetine devam et arkedesler haklı pisman oldukca depoluyo uyuz vücudumuz..

Bugün yediklerim,
Sahur: 1 dl kz cavdar ekmegi/ 2 yumurta/ 1 kk kasar
İftar: 1 yumurta/ 2 yaprak kıvırcık 1 taze sogan/ 10 fındık/ 2-3 lokma karpuz

Iyi aksamlar kizlar dun bende iftara gittim menum
Iftar;
1 kase corba
Tavuk sote
4-5 kasik yogurtlu makarna
1,5 lavas
1 bardak gazoz
Ezme
Sahur;
2 tost
KarpuZ
Domates salatalik
3-4 zeytin

Canim emzirme ile oruc nasil gidiyor. Benim oglum hala yemek yemiyor. Dun mesela sadece 2 yk bulgur pilavi yedi.yemiyor agzindan cikariyor.
bu aralar ogleden sonra cok acıkıyor ve cok susuyorum.yani biraz zorlaniyorum ama yine de tutacagim. Sonradan kazaya kalinca cok zor oluyor

Bugün yediklerim,
Sahur: 1 dl kz cavdar ekmegi/ 2 yumurta/ 1 kk kasar
İftar: 1 yumurta/ 2 yaprak kıvırcık 1 taze sogan/ 10 fındık/ 2-3 lokma karpuz

Ah canim ne kadar az yemişsin yaaa
ben menumu yazsam seninkinin yaninda ayip olur.
hos diyet lik bir menü de degil

Tam anlamıyla bugünkü menüm:
kahvaltı : bir dilim ekmek 1 adet haşlanmış yumurta ve su
öğlen : 5 yemek kaşığı bezelye bi lokmacık ekmek ve su
ara : 1 tane muz 3 yudum kadar yeni sağılmış süt .
akşam : ( akşam annemler bize geldiler iftara o yzden pide yaptırdık ) 1 tane kıymalı pide ve 1 adet şişe kolalardan .
ara : bir bardak sıcak çikolata ve bir adet lifli bisküvi

annemler geldiği için bugün yürüyüşe gidemedim bilmiyorum menüm kötümü diyet bozulmuş mu oluyo sizce bu menüyle ama böle eksiksiz menüm bu şekilde oldu .

yürüyüş yapamadığım için demin 15 dakika kadar bacak ve kalça harekerleri . eğilip kalkma iç bacak bikaç dakika yerimde koşma . sandalyeye oturur gibi yapıp kalkma hareketi yerde yüz üstü durup elleri koyup bacakları arkaya doğru kaldırıp indirme harketi vs. 3 set halinde hepsini 15er kez yaptım çıkınca biraz daha devam etcem böyle ..

Tam anlamıyla bugünkü menüm:
kahvaltı : bir dilim ekmek 1 adet haşlanmış yumurta ve su
öğlen : 5 yemek kaşığı bezelye bi lokmacık ekmek ve su
ara : 1 tane muz 3 yudum kadar yeni sağılmış süt .
akşam : ( akşam annemler bize geldiler iftara o yzden pide yaptırdık ) 1 tane kıymalı pide ve 1 adet şişe kolalardan .
ara : bir bardak sıcak çikolata ve bir adet lifli bisküvi

annemler geldiği için bugün yürüyüşe gidemedim bilmiyorum menüm kötümü diyet bozulmuş mu oluyo sizce bu menüyle ama böle eksiksiz menüm bu şekilde oldu .

yürüyüş yapamadığım için demin 15 dakika kadar bacak ve kalça harekerleri . eğilip kalkma iç bacak bikaç dakika yerimde koşma . sandalyeye oturur gibi yapıp kalkma hareketi yerde yüz üstü durup elleri koyup bacakları arkaya doğru kaldırıp indirme harketi vs. 3 set halinde hepsini 15er kez yaptım çıkınca biraz daha devam etcem böyle ..
Bozma morali menun iyi bence ama umarım kolan zerodur..

Back