• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

vlla bilmemki normal şişe kolalardandı . kesin bu hafta kilo veremedim ben bugün geçen cumadan 300 gram az çıktım aama koca bi hafta çöpe gitti resmen 2 kilo verebilcekken 300 gramla kaldım kesin
Bak ben aylardır diyetteyim, cok takıyosun stres yapma. Ne zaman vereniyorum desem veremedim gercekten. Zayıflıyorum de neseli ol neseli insan hem daha hareketli olur hemde az yer unutma..- 22 kiloluk tecrube bunu diyo yinede sen bilirsin..

Bak ben aylardır diyetteyim, cok takıyosun stres yapma. Ne zaman vereniyorum desem veremedim gercekten. Zayıflıyorum de neseli ol neseli insan hem daha hareketli olur hemde az yer unutma..- 22 kiloluk tecrube bunu diyo yinede sen bilirsin..

bu hafta gerçekten battırdım ya . baklava yedim kek yedim kola içtim tavuk mangal yedim . yürüyüşler gitti hep boşa . Bi de daha çok kilom var .. 2.haftam daha diyette . tok karna 81.200 aç karna 80.200 le başladım 12 haziranda başladım diyete bu kilolarla şmdi tok karna 78.400 aç karnada 77.600 üm . sence çok mu kötü ? aslnda bu hafta böle mahvetmeseydim 76.500 e inerdim kesin . tek iyi şeyi kilo durmam erken olmmıycak vücut aç kalmadı çünkü öle fazla .
bir de birşey soracağım yaptığım 15 dakikalk egzersizdede kalp attışım hızlandı ve terledim sizce bu işe yarar mı yoksa işe yaramazmı?

Ve kolayı hayatından cıkar ayran ic, buzlu yesil cay ic ama kola gazoz icme

zaten kola kola diye de ölmem kolayı bırakmakta zorluk çekmiyorum benim için zor olan ççikolataydı onuda 2 haftadır yemiyorum . Yemediiğim yürüyüş yaptığım halde yemekler yüzünden diyetin çok sıkı olmaması canımı sıktı aıl zorlandğım noktadan değil bu sefer hiç zorlanmadığım noktadan vuruldum bari çikolata yeseydim de yemek yemeseydim diye kızıyorum kendime . ne güzel zayıflasaydm şimdi ödül olaerak 1 çikolata yerdim ama ödülü hak etmiyorum . Artık haftaya kaldı ödül .

bu hafta gerçekten battırdım ya . baklava yedim kek yedim kola içtim tavuk mangal yedim . yürüyüşler gitti hep boşa . Bi de daha çok kilom var .. 2.haftam daha diyette . tok karna 81.200 aç karna 80.200 le başladım 12 haziranda başladım diyete bu kilolarla şmdi tok karna 78.400 aç karnada 77.600 üm . sence çok mu kötü ? aslnda bu hafta böle mahvetmeseydim 76.500 e inerdim kesin . tek iyi şeyi kilo durmam erken olmmıycak vücut aç kalmadı çünkü öle fazla .
bir de birşey soracağım yaptığım 15 dakikalk egzersizdede kalp attışım hızlandı ve terledim sizce bu işe yarar mı yoksa işe yaramazmı?
Hala pismanlık var ya bunları yiyip yuruyus egzersiz yapmasaydın ve simdi 85 kilo olsaydın? Ooooh yedimde almadım ya hala eeksideyim desene.

zaten kola kola diye de ölmem kolayı bırakmakta zorluk çekmiyorum benim için zor olan ççikolataydı onuda 2 haftadır yemiyorum . Yemediiğim yürüyüş yaptığım halde yemekler yüzünden diyetin çok sıkı olmaması canımı sıktı aıl zorlandğım noktadan değil bu sefer hiç zorlanmadığım noktadan vuruldum bari çikolata yeseydim de yemek yemeseydim diye kızıyorum kendime . ne güzel zayıflasaydm şimdi ödül olaerak 1 çikolata yerdim ama ödülü hak etmiyorum . Artık haftaya kaldı ödül .
Ben basladıgımdan beri haftada 2-3 kere azıcıkta olsa odul veriyorum kendime artı cıksam bile. Niye haketmiyomusumki bal gibide haediyorum demelisin.

doğru ama biraz kötü düşünmek lazım ya yoksa alıp yürüyo bu killolar . daha ekimde 69 kiloydum ben :KK43:
Canım kendimide katarak soyluyorum bu kotu dusunme isini 4-5 kilo alınca yapacaktık. Simdi kilo cok fazlayken yapınca ters tepiyo sen bilirsin. Hep olumlu ol derim ben cok ye demiyorumki ama her kacamakta eziyet ediyosun sen kendine yapma.

Canim emzirme ile oruc nasil gidiyor. Benim oglum hala yemek yemiyor. Dun mesela sadece 2 yk bulgur pilavi yedi.yemiyor agzindan cikariyor.
bu aralar ogleden sonra cok acıkıyor ve cok susuyorum.yani biraz zorlaniyorum ama yine de tutacagim. Sonradan kazaya kalinca cok zor oluyor
Benim oruc iyi gidiyo allaha sukur canim..oglumu gunde 3-4 kez emziriyorum 3-4 kezde yemek yediriyorum bi sorun olmuyo canim..
Bende ikindiyle akdam arasi zorlaniyorum biraz
Neden yemeklerini yemiyo seninki hep boyleydi yoksa buaralar olan bisey mi

Selam kızlar iftara davetliydik dün ve aşırı yedim.Hiç yazmayayım uzun bir liste olacak çünkü.Bol kalorili ve karbonhidratlı bir menü oldu.
Bu yüzden de gece sahurda sadece su içip yattım çünkü açlık bile hissetmedim uyandığımda.Umarım bu hamle dünkü yediklerimi bi nebze olsun toparlar

Cani
Benim oruc iyi gidiyo allaha sukur canim..oglumu gunde 3-4 kez emziriyorum 3-4 kezde yemek yediriyorum bi sorun olmuyo canim..
Bende ikindiyle akdam arasi zorlaniyorum biraz
Neden yemeklerini yemiyo seninki hep boyleydi yoksa buaralar olan bisey mi

Canim benim ki hep boyle idi. Kuru ekmekten baska birseye agzini acmazdi. Ha bide su ve dondurma tabi.
ramazan geldi de cok şükür bazen 2 3 kasik corba azcikta pilav icin falan aciyor ağzını. Ne yapacam bilmiyorum. Zolamayi da sevmiyorum.zorlasan da hoz yemeez. Diliyle disari itiyor. Bazen tatlilari bile atar.
hayirlisi kizim botle degil du bu bambaşka. Dua edin de ogluma bu mubarek gunlerde biraz alişsin yemeye. Yoksa ben cok yoruluyorum

Back