Acayip tatlısın ama toktir bey hastalar naapsııntoktir hanımınteyzeler böyle diyo, hatta bana toktir bey diyolar , hemşire hanıma alışmıştık da bey koyuyo hala ya... ) (gene lafı çok uzattım ya, harbiden öforiğim ben )
neyse, doktor hanımın kendine faydası olsaydı buralarda topic topic gezer miydi... beni siz zayıflatacaksınız canlar ben anlamam..
mum dibine ışık vermez,
terzi kendi söküğünü dikemez
ha bi de ak akçe kara gün içindir...
Bende oturuyorum sahura kadar yoksa töööbe uyanamam..bunu yan tarafta sormuşsun ama burda cevap vereyim:)) dun gece yarısına kadar kostura kostura çalıştığım için sabah 9da uyandım canim ya daha cok uyurum diye düşündüm de uyku tutmadi:))
Sahura nasıl kalkıyorsunuz kızlar ben uyumadan sahur yaparım heralde gec uyurum bide.. sabah namazindan sonra. Çünkü uyursam uyanamam biliyorum :))
Sorma canim yaa hastayım dun çamaşır suyuyla cok hasir neşir oldum bi evde bi disardaydim o yuzden galiba burnum genizim akıyor aksirmaktan bi hal oldum boğazım kasiniyor. Orucun ilk günü olmadı bu hic yaa basim catliyor
herkese hayırlı ramazanlar kzlar :) ben regl olduğum için oruçç tutmuyorum bugün . bir de ilaç kullandığım için tutamıyorum . menüleri normal dvm o yüzden
Bende oturuyorum sahura kadar yoksa töööbe uyanamam..
bey diyenleri bi göze yönlendir bari
ay evet bilip de yapmayanlardanız
seni çok enercik gördüm bugün
bunu yan tarafta sormuşsun ama burda cevap vereyim:)) dun gece yarısına kadar kostura kostura çalıştığım için sabah 9da uyandım canim ya daha cok uyurum diye düşündüm de uyku tutmadi:))
Sahura nasıl kalkıyorsunuz kızlar ben uyumadan sahur yaparım heralde gec uyurum bide.. sabah namazindan sonra. Çünkü uyursam uyanamam biliyorum :))
Sorma canim yaa hastayım dun çamaşır suyuyla cok hasir neşir oldum bi evde bi disardaydim o yuzden galiba burnum genizim akıyor aksirmaktan bi hal oldum boğazım kasiniyor. Orucun ilk günü olmadı bu hic yaa basim catliyor
Sahur menüsünü yazamıyorum kizlar çünkü ölçüsüz yedimhemide ekmekle... bu akşam hizaya gelicem inşallah menümü de paylasacagim sizle
meraba canım, hoşgeldinEvet soda işini bende duymuştum.. Kilon şimdi kaç?
Bunlar gerçehten aslında bildiğimiz şeyler ama evet yapmak bizi asıl zorlayan. Şimdiye kadar hep aynı şeyler dayatılmış bizlere, şimdi farklı şeyler zor geliyor açıkcası...
öğlen uyuyunca daha kötü oldum sankim ya...
Acayip tatlısın ama toktir bey hastalar naapsıın
Bende oturuyorum sahura kadar yoksa töööbe uyanamam..
ben de dün akşam çok kaçırdım,
aman miladcım sıkalım dişimizi vermeyelim canımızı canım.
Hemen uyuyabiliyor musun isteyince. Ben gündüz uyuyamiyorum malesef
Bi abdest tazele canim iyi gelir inşallah
Geçmiş olsun canım.
Böyle yapincada acaba metabolizma yavaslar mi diye düşünüyorum. Çünkü uyumadan sahur yapılması onerilmiyor
İnşallah elimden geleni yapicam zaten bastan kacirdim mi bayrama kadar toplayamam.. baştan sıkı tutmam gerek..
canım ben de uyuyamam normalde, sevmem de..
eğer uykusuzsam bi 10 dk sonra dalabiliyorum.
aldım canım abdest alıp geldim. o biraz daha açtı tabi beni.
öyle miymiş?
olsun ama ya ben gene de uyumayacağım.
aslında ayakta olduğumuz için iftar nevalelerini daha iyi eritiriz diyodum ben de ama?
öğlen uyuyunca daha kötü oldum sankim ya...
Hemen uyuyabiliyor musun isteyince. Ben gündüz uyuyamiyorum malesef
Bi abdest tazele canim iyi gelir inşallah
bilmiyorum ki yediklerimizi eritmeden yana emin değilim ama hem sünnet geregi hem de diyetisyenlerin tavsiyesi uyuyup kalkmak yönünde.. bende uyumayacagim çünkü uyuduktan sonra kalkabilsem bile sersem gibi oluyorum. Diger zamanlarda kalkamadigim oluyordu eşimde bozuluyordu :)) ama bu defa riske atamam büyük oglumda oruç tutacagim diyor bu sene. Hatta bugün ikiside oruçlu.
inşallah canım,Ilk gun etkisi galiba canım başım ağrıyor benim de dünkü çamaşır suyuda etki etti. Ama yarın daha iyi olacağız inşallah canım..
hadi ya kötü olmuş canım şimdi iyi misin biraz daha?
bende uyuyamıyorum ama aç karnına, tok olsam uyurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?