• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Yaa milad'cım veremedim ya, ben 85 e geri dönmek istiyorumo_O

elimizdekilerin kiymetini kaybedince anlıyoruz dimi:)) ramazani fırsata cevirelim cok güzel kilo vereceğiz inşallah..

Iyi aksamlar kizlar ben geldim artik aktif olacam allahin izniyle sizden ayri kaldigim surede baya aştim kendimi
Ramazanda cok dikkatli olcam insallah...yarindan itibaren menu bildirimlerine ve spora basliyorum kizlar..
Yeni gelen arkadaslarim olmus onlarda hosgelmisler Hep beraber hedeflerimize ulasiriz insallahh

Hosgeldin canim aktif olursan cok güzel olur ramazanda buna hepimizin daha cok ihtiyaci olacak..

Ahh miladim gecmis olsun tekrar mi nuks etti hastaligi esinin. Allah sifa versin canim

malesef bi türlü atlatamadi bu durumu. Bu kez son olur inşallah. .sagol canim benim..

canım seni tanımıyorum ama atladım yine :KK70: ara ara bu topiğe atlıyorum ben :) bence canını sıkma bende hızlı tempoda 1 km 9 dakikada yürüyorum, daha kısa sürmesi için ara ara koşman lazım ki bence gerek yok:KK51: ama süreyi bi saate tamamlasan süper olur(5 km candır) ama zorlanıyorsan yavaş yavaş arttır tabi :cool:

arada atla canim iyi geliyorsun bize:))

ay bi kurtulamadı adamcağız yaaaa çoookkk geçmiş olsun canım

Aynen malesef:( sağolasın canım

ben de çalışıyorum, öğle arası eve gidip,
yarım saat walk at home
15 dk ip atlama
yaptıktan sonra da 40-45 dk uyuyup işe geri dönerim, diye düşünüyorum.

ev-iş arası yürüyüşle 5 dakika...

Hic uygun degil bencede doktorlar kesinlikle onermiyor. Bu defa farkli bir ramazan yaşayacağız canim. Spor yapamayacak kadar sismeyecegiz:))

yok ya acıkmadım ki...
bi de ben sahur da yapmadım, hala tokum
düşün artık akşam ne çok yediysem..

evet ya bahsetmemek en iyisi...
çok susadım ama o kadar da olsun di mi..
Canım hadi bugünlük böyle olsun da bundan sonra sahura mutlaka kalk.Akşam yemeğiyle tutma oruç. ;)

elimizdekilerin kiymetini kaybedince anlıyoruz dimi:)) ramazani fırsata cevirelim cok güzel kilo vereceğiz inşallah..

Hosgeldin canim aktif olursan cok güzel olur ramazanda buna hepimizin daha cok ihtiyaci olacak..

malesef bi türlü atlatamadi bu durumu. Bu kez son olur inşallah. .sagol canim benim..

arada atla canim iyi geliyorsun bize:))

Aynen malesef:KK43: sağolasın canım

Hic uygun degil bencede doktorlar kesinlikle onermiyor. Bu defa farkli bir ramazan yaşayacağız canim. Spor yapamayacak kadar sismeyecegiz:))
canım hoşgeldin, özledik yahu...
inşallah canım benim de fikrim değişti zaten, iftardan 2-3 saat sonra yaparım inşallah...
öğle de full uyurum o zaman...:KK53::KK53::KK53:

sen nasılsın nasıl geçiyor orucun ilk günü??

Canım hadi bugünlük böyle olsun da bundan sonra sahura mutlaka kalk.Akşam yemeğiyle tutma oruç. :KK66:

yok canım yapmam, hiç aç değildim
canım da istemedi:KK57::KK57::KK57: düşün benim canım istemedi.:KK57:

yoksa bugün normale dönerim...

ayy ramazanı seviyorum ben ya...

:KK60:
kız gülay da dohtur hanım:KK19: walla o yapaydı bende yapacağdım:KK70:

ayyy tişikler, o senin tatlılığın:KK60:
toktir hanımın :-) teyzeler böyle diyo, hatta bana toktir bey diyolar:KK57:, hemşire hanıma alışmıştık da bey koyuyo hala ya...:KK70:) (gene lafı çok uzattım ya, harbiden öforiğim ben:rolleyes:)
neyse, doktor hanımın kendine faydası olsaydı buralarda topic topic gezer miydi... beni siz zayıflatacaksınız canlar ben anlamam..:KK76:

mum dibine ışık vermez,
terzi kendi söküğünü dikemez
ha bi de ak akçe kara gün içindir...:KK70:

toktir hanımın :-) teyzeler böyle diyo, hatta bana toktir bey diyolar:KK57:, hemşire hanıma alışmıştık da bey koyuyo hala ya...:KK70:) (gene lafı çok uzattım ya, harbiden öforiğim ben:rolleyes:)
neyse, doktor hanımın kendine faydası olsaydı buralarda topic topic gezer miydi... beni siz zayıflatacaksınız canlar ben anlamam..:KK76:

mum dibine ışık vermez,

bey diyenleri bi göze yönlendir bari:KK70:
ay evet bilip de yapmayanlardanız :KK70::KK70::KK70::KK70:
seni çok enercik gördüm bugün:KK53::rolleyes:

bi de var ya sadece çalışanlar burada ha, evdekiler uyuyo valla..

kalkın bakim, oruçları uykuya tutturmayın:KK48:

@milad2015 nerelerdesin tatlım ya, uyuyon mu kız???

bunu yan tarafta sormuşsun ama burda cevap vereyim:)) dun gece yarısına kadar kostura kostura çalıştığım için sabah 9da uyandım canim ya daha cok uyurum diye düşündüm de uyku tutmadi:))

Canım hadi bugünlük böyle olsun da bundan sonra sahura mutlaka kalk.Akşam yemeğiyle tutma oruç. :KK66:

Sahura nasıl kalkıyorsunuz kızlar ben uyumadan sahur yaparım heralde gec uyurum bide.. sabah namazindan sonra. Çünkü uyursam uyanamam biliyorum :))
canım hoşgeldin, özledik yahu...
inşallah canım benim de fikrim değişti zaten, iftardan 2-3 saat sonra yaparım inşallah...
öğle de full uyurum o zaman...:KK53::KK53::KK53:

sen nasılsın nasıl geçiyor orucun ilk günü??

Sorma canim yaa hastayım dun çamaşır suyuyla cok hasir neşir oldum bi evde bi disardaydim o yuzden galiba burnum genizim akıyor aksirmaktan bi hal oldum boğazım kasiniyor. Orucun ilk günü olmadı bu hic yaa basim catliyor :(

mum dibine ışık vermez,

Sahur menüsünü yazamıyorum kizlar çünkü ölçüsüz yedim:( hemide ekmekle... bu akşam hizaya gelicem inşallah menümü de paylasacagim sizle

bunu yan tarafta sormuşsun ama burda cevap vereyim:)) dun gece yarısına kadar kostura kostura çalıştığım için sabah 9da uyandım canim ya daha cok uyurum diye düşündüm de uyku tutmadi:))

Sahura nasıl kalkıyorsunuz kızlar ben uyumadan sahur yaparım heralde gec uyurum bide.. sabah namazindan sonra. Çünkü uyursam uyanamam biliyorum :))

Sorma canim yaa hastayım dun çamaşır suyuyla cok hasir neşir oldum bi evde bi disardaydim o yuzden galiba burnum genizim akıyor aksirmaktan bi hal oldum boğazım kasiniyor. Orucun ilk günü olmadı bu hic yaa basim catliyor :KK43:
Canım ben kendi adıma söyleyeyim sahura kadar oturma şansım yok çalıştığım için.Uyanamam yoksa.Mecbur yatıp kalkıyorum.Telefonun alarmını kurup uzağa koyuyorum ki erteleyip uyumayayım diye.
Sahura kalkmayıp yiyip yatsam diyorum ama acıkmıyorum ki.12 de falan yapmam lazım bu işi o da hiç mantığıma yatmıyor.En iyisi 02,30-03,00 gibi uyanmak.Hem aç kalma süresi kısalır

Unutmadan aksamlari soda içmeyi unutmayın vücudun mineral çok ihtiyacı olurmuş ramazanda uzun süreli açlıktan dolayi
bu kilo verme işi beni çok heyecanlandıriyor. Umarım saliya 88 yazarım buraya
Evet soda işini bende duymuştum.. Kilon şimdi kaç?
istikrarlisin canim onemli olan bence bu, ben istikrarini takdir ediyorum :KK66:
Meeersi şekeriiiimmm :KK24:

:KK70: :KK70:

kızlar akşam gündem ötesini seyrettim de..
dini açıdan (peygamber efendimizin sofrası nasıldı konusu) ve bilimsel açıdan beslenme konusunu irdelediler de...
kapılar hep günde 2 öğün yenmesi olayına çıkıyor. sabah kuvvetli bir kahvaltı ve ikindi gibi hafif bir akşam yemeği...
6-8-10 öğünlü (aralı) beslenmenin batı ya da doğu toplumunda aslında hiçbir zaman var olmadığını, bunun vatikan'daki her fırsatta ne bulursa yiyen üst zümre burjuva takımının şımarıklığından başka birşey olmadığını...
diyetisyenlere de bu işin bu şekilde olması gerekliliğinin dikte ediliyor oluşu...
dünyada genetiği ile oynanan ilk gıdanın ekmek olduğunu (2.dünya savaşı sırası/sonrasında, 1930 lu yıllar, kıtlığı önlemek gibi bir bahaneyle...), günümüzdeki un ve ekmeğin %99 genetiği bozuk olduğunu ve bugünkü ekmeğin kesinlikle önceki ekmekle alakası olmadığını, ekmeğin sindirimi sıkıntılı, glisemik indeksi çok fazla yükselten bir gıda haline geldiği, kesinlikle tüketilmemesi gerektiği,
CIA raporuna ve mevcut duruma göre neredeyse dünyadaki her iki kişiden birinin diyabet olduğu ya da 2030 yılına kadar böyle olacağı.. gibi ve daha pek çok şey söylendi.

bu, günde iki öğün beslenme ve ekmek tüketmeme işi hep dikkatimi çekiyordu, dün söyledikleri şeylerin de hiçbirini yeni duymadım (karatay, ümit aktaş sağolsun...) ama nedense bi aydınlanma yaşadım izlerken sanırsam...

ben hala tam anlamıyla uygularım, buna kesin uyarım diyemiyorum (zira ekmek o kadar hayatımın içindeki tamamen vazgeçmem zor.)
ama yine de bu beslenme tarzına ne kadar yakın olursam o kadar iyi diye düşünüp, ramazanı da bu anlamda fırsat bilip (saatler farklı olsa da iki öğün...) bayram sonrasında da uyabildiğim kadar bu beslenme düzenine geçmek istiyorum.

Hepinizin de görüşlerini merak ediyorum
Bunlar gerçehten aslında bildiğimiz şeyler ama evet yapmak bizi asıl zorlayan. Şimdiye kadar hep aynı şeyler dayatılmış bizlere, şimdi farklı şeyler zor geliyor açıkcası...
ayy canım mı çekti ne...:KK53::KK53::KK53:
:KK70::KK70:

Back