Cokk gecmis olsun canimm
Ah aha ben de bu iki gunluk kacamagi saliya kadar odetmem lazim kendime
Gecmis olsun canm hastalik fazla yayilmadan atlatirsin insallah
Tatlitambak nasilsin canm ben bikacgundur spor yapmiyorum motivasyonumda dusukluk hissediyorum canim hic bisey istemiyo aslinda kendime gelmeye ihtiyacim var
Herkese selam
Kizlaaar dün günüm vardı aksamada eşimin kuzeni geldi bayaaaa yoğun geçti iki gün adetimde yaklasincaaaaa olanlar oldu
Aynı kiloda çıktım bu gün bakalım saliya kadar toparlamaya çalışacağım
Herkesi cok öptüm
Nehircim her akşam form corba mi içeceğiz105.5 kg ilk menüm, kızlar azıcık değiştiriyorum liste diyetisyenime ait olduğu için ama genel mantığı aynı merak etmeyin
Kahvaltı:
Şekersiz açık çay
2 kk light beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
Bol domates salatalık
2 dl tam tahıllı ekmek
Ara:
2 adet kuru kayısı+Nescafe+1 yk kuru siyah üzüm
Öğle:
Haftanın üç günü; 12 yk patlıcan yemeği
Haftanın üç günü; 12 yk taze fasülye yemeği
Haftanın iki günü; 12 yk kabak yemeği
2 dl tam tahıllı ekmek
1 kase yoğurt
Ara:
10 adet çiğ badem+1 fincan yeşil çay
Ara:
Yarım paket mısır pirinç patlağı+ Ayran
Akşam:
Doyana çatlayana patlayana kadar form çorba
Bol salata
1 dl tam tahıllı ekmek
Ara:
1 çb beyaz leblebi+Tarçınlı light süt
Gördüğünüz gibi yemekten bıktıracak bir menü, sürekli bir yeme hali =))
Iyiyim diycem ama malesef degilimzor günler geciriyorum icimden hickira hickira aglamak geliyor bazen cok yanliz oldugumu dusunuyorum .insan en yakinindan bekler herseyi belki ilgi belkide iki kelime sen haklisin demesini ama yok icim aciyo kalbimin kirildigini hissediyorum senin anlayacagin hayat bana zor son gunlerde offf aglattin be milad
Benim icin dua edermisiniz en cokta buna ihtiyacim var
Canım geçen haftayla aynı kilodayim yani hafta ici verdiklerim hoooop geri geldi ama saliya kadar duserim inşallah ben de nehirin menulerini kendi ustumde denemeye karar verdim bakalım işe yarayacak mıTesekkur ederim canim. Sesin solugun yok sen nasılsın?
Ipin ucu kacmadan tut kendini guzelim. Ne guzel kilo verdin geri gelmesin yazik. Menuleri yaz ki kendinle yuzleşebil. Ertesi gun kendini tutman daha iyi olacaktır.
Tesekkurler canim insallah hapsirmaktan bi hal oldum ama halsizlik yok en azından cok sukur. Isler kalinca hastalığın üstüne bide depresyona giriyorum yoksa:))
Spora birkac gun ara ver canim istersen. Kendini iyi hissedince yaparsin. Ama diyetine ara verme toparlamasi guc oluyor. Yazi düşün az kaldi. Fit bir vucuda sahip olma düşüncesi paha bicilmez:)))
Gunun ertesi hsla ayni kilodaysan tebrik ederim seni. Isin sırrını merak etmedim degil hatta:)) saliya kadar eksiye dusecegini umuyorum canim
Allah yar ve yardimcin olsun canım... bir de Icinden aglamak geliyorsa ağla. ..Benim icin dua edermisiniz en cokta buna ihtiyacim var
Canım geçen haftayla aynı kilodayim yani hafta ici verdiklerim hoooop geri geldi ama saliya kadar duserim inşallah ben de nehirin menulerini kendi ustumde denemeye karar verdim bakalım işe yarayacak mı
Nehircim her akşam form corba mi içeceğiz
Iyiyim diycem ama malesef degilimzor günler geciriyorum icimden hickira hickira aglamak geliyor bazen cok yanliz oldugumu dusunuyorum .insan en yakinindan bekler herseyi belki ilgi belkide iki kelime sen haklisin demesini ama yok icim aciyo kalbimin kirildigini hissediyorum senin anlayacagin hayat bana zor son gunlerde offf aglattin be milad
slm kızlar bu gün misafirim vardı börek pasta kurabiye çerez ikramlarimdan sadece bir kaç çerez yedim şok diyetime bu günde devam ediyorum yarın normal diyetime donucem
@milad2015 canım çok geçmiş olsun
Canim insallah hersey yoluna girer dualarimiz seninle hersey rabbimin elinde emrinde bazen boyle sinavlar oluyo insan hayatinda cabucak gecer insallahIyiyim diycem ama malesef degilimzor günler geciriyorum icimden hickira hickira aglamak geliyor bazen cok yanliz oldugumu dusunuyorum .insan en yakinindan bekler herseyi belki ilgi belkide iki kelime sen haklisin demesini ama yok icim aciyo kalbimin kirildigini hissediyorum senin anlayacagin hayat bana zor son gunlerde offf aglattin be milad
Ayy NEHIR supersin canim... biraz bendede bikkinlik vardi yapamicam gibi geliyodu ama su mesajin beni kendime getirdi bende yapicam kendime soz vermis bulunuyorummm.. iyiki varsin canmHerkese merhaba,
Eve yeni geldik. 29 beden kot aldım kendime, sanırım kalıbı biraz büyüktü. Daha 38 beden olduğumu düşünmüyorum, 40 bedenim normal pantolonda ama yine de mutlu oldum. Eşimle konuştuk, nereden nereye geldiğimi. O artık dur yeter diyor ama daha yetmez diyorum. =)) Ben de çok değiştim, kendim için iyi bir şey yaptığımın farkındayım, önceden ara öğün bile yapamazdım işteyken artık öğle yemeğimi bile götürüyorum. Herkes takdir ediyor. Gerçekten kendimi çok hafif ve iyi hissediyorum. Uykularım ve halsizliğim bile düzene girdi. Kızıma örnek bir anne olmaya çalışıyorum. Umuyorum ki başarırım.
Menümü yazayım hemen.
Sabah:
1 kk light beyaz peynir
1 dl kızarmış ruşeymli ekmek
Yarım havuç
Ara:
Yapamadım
Öğle:
Light ton balıklı salata
Ara:
Orman meyveli activia
Ara:
1 kupa yaseminli yeşil çay
2 yk kuru siyah üzüm+2 parça ceviziçi
Akşam:
4 adet ızgara köfte
Salata
1 bardak ayran
Ara:
1 kupa yeşil çay
1 adet yeşil elma
Herkese merhaba,
Eve yeni geldik. 29 beden kot aldım kendime, sanırım kalıbı biraz büyüktü. Daha 38 beden olduğumu düşünmüyorum, 40 bedenim normal pantolonda ama yine de mutlu oldum. Eşimle konuştuk, nereden nereye geldiğimi. O artık dur yeter diyor ama daha yetmez diyorum. =)) Ben de çok değiştim, kendim için iyi bir şey yaptığımın farkındayım, önceden ara öğün bile yapamazdım işteyken artık öğle yemeğimi bile götürüyorum. Herkes takdir ediyor. Gerçekten kendimi çok hafif ve iyi hissediyorum. Uykularım ve halsizliğim bile düzene girdi. Kızıma örnek bir anne olmaya çalışıyorum. Umuyorum ki başarırım.
Menümü yazayım hemen.
Sabah:
1 kk light beyaz peynir
Yarım havuç
Ara:
Yapamadım
Öğle:
Light ton balıklı salata
Ara:
Orman meyveli activia
Ara:
1 kupa yaseminli yeşil çay
2 yk kuru siyah üzüm+2 parça ceviziçi
Akşam:
4 adet ızgara köfte
Salata
1 bardak ayran
Ara:
1 kupa yeşil çay
1 adet yeşil elma
Ayy NEHIR supersin canim... biraz bendede bikkinlik vardi yapamicam gibi geliyodu ama su mesajin beni kendime getirdi bende yapicam kendime soz vermis bulunuyorummm.. iyiki varsin canm
Bugun menum;
Sabah ;
2 dilim kasarli ekmek( firinda kizartilmis)
2 zeytin
2 kozleme biber
Cay
Ara;
Yesil cay
Oglen;
Kiymali yumurta 1 yumurtali
1 dilim ekmek
Ara;
YOK
Aksam;
1 tabak kabak yemegi(bulgurlu)
2 yemek kasigi yogurt
Evet nehircim senin listelerini uygulama karari aldim suan 85 kiloyum sence hangi listeni yapmaliyim aynen uymaya karar verdimmm...
sende benim diyetisyenim ol. Ben de kararlilikla devam edeyim.
yarin baslamayi düşünüyorum canim
Tabii ki yapacaksın metracım, kilolu olmak bir seçim, kader değil. Güveniyorum sana
Canım benim tabii ki elimden geleni yaparım, bu konularda otorite değilim ancak yardımcı olabilirsem ne mutlu bana ama mutlaka bir aile hekimine gidip kan değerlerine baktır canım.
Kahvaltı:
5 adet zeytin (zeytin yediğini varsayıyorum)
1 kk beyaz peynir
1 dl organik ekmek
Bol yeşillik, domates, salatalık
Ara:
1 bardak süt+1 çk tarçın
Öğle:
Kuru börülce salatası+1 bardak ayran
veya
1 kepekli tost+1 bardak ayran
veya
6 yk susuz sebze yemeği+1 kase yoğurt
Ara:
1 fincan yeşilçay+yarım paket bisküvi
veya
1 fincan yeşil çay+2 adet gün kurusu
veya
Meyveli activia
Ara:
1 bardak ayran+3 adet ceviziçi
Akşam:
Avuç içi kadar ızgara tavuk+Bol salata+1 bardak ayran
veya
Menemen/Sebzeli omlet+1 dl organik ekmek
veya
Ton balıklı salata
veya
5 yk susuz sebze yemeği+1 kase yoğurt
Ara:
1 fincan yeşilçay+2 kivi veya yeşil elma veya armut
Bu listeyi rahat uygulayabileceğini düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?