• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

İyi aksamlar kizlar iki gundur hic iyi gitmiyorum malesef dun aksam annemlerdeydim ve bir suru yemek vardi dayanamayip yedim ve bugunde disardaydik esim ve cocuklarla yine cok kacirdim ama yarindan itibaren kendime çeki düzen vericem size söz veriyorum

Canim ben de dun ve bugun kacirdim. Eşim sagolsun....
yarin yeni bir gun ben de spor cezasi veriyorum kendime

Ben de iki gün kaçırmanın sonucu bu hafta kilo veremedim canım, almadığıma seviniyorum dün cidden felakettim :oops: Bu hafta ne ödül öğünü ne kaçamak yok.

Sevdim diyetisyenini... canim ben de gittim biliyorsun. Bebegim küçük zor oluyordy.menuler klasik kasik hesabi.oglen esim kahvalti yaparken ben et tavuk balik uçlusunden birini yapiyorum. Eee aksam esime de guzel bir yemek yapayim diyorum bu sefer kendime sebze. Ben istedim ki benim yasam tarzima ayarlansin. O da olmadi.biraktim bende.
Yani kaçirsam da vazgeçmeden basladim hep ve cok ta kacirdim bilirsiniz. Oyle boyle 92.5 ten su anda 84.7 ye inmis bulunmaktayim.az degil o kadar kacamağa yani bu kilo.
ben de basaracagim tatlim inaniyorum kendime 1 aydir cidden diyet modunda hissediyorum kendimi

Canım benim çok mutlu oldum mesajını okuyunca, çok teşekkür ederim :KK68::KK68: Yok hiç kilo vermemişim, 100 gr bile eksik olmadığı için cezadayım zaten. :KK70:

Ne kadar güzel anlatmışsın.
Biz de eşimle kitap fuarına gittik, 6 aylık okuyacağım kitaplarımı aldım, elimiz kolumuz dolu geldik eve. En büyük tutkularımdan biri kitap okumak, çok mutluyum o yüzden. :KK68:

Bende kitap okumayi çok seviyorum. Kitap kapaklarını kitap kokusunu bile sevenlerdenim. Okuduğum ve okumadigim yuzlerce kitabim var. Bi ara dayanamayip 8-10 kitabi birden alma gibi bir dengesizligi bile yapar olmustum. almadigim ayda yoktu
Şimdi daha seciciyim alirken ama itiraf ediyorum hayat gailesi ve su diyet olaylarindan pek okumaya vakit ayiramiyorum. Biraz daha verdikten sonra sadece bu olaya odaklanmayi bırakabilirim umarım. :KK43:

Son düzenleyen: Moderatör:
Menulerim

Sabah
1 yumurta
1kk beyaz peynir
3 zeytin
1 d ekmek
Domates salatalik biber
Çay

Ara
1 zrncefilli kahve
1 kuru incir

Öğle
1 kase Şehriye çorbası
Salata
Yoğurt

Ara
3 dilim portakal
1 fincan tarçınlı süt

Aksam:( memnun degilim
Form corba
3-4 kaşık makarna
1 kk peynir
Acliktan degil gözüm döndüğü için yedim dahada yiyecektim durdurdum kendimi

Ara
Sütlü kahve
Yesil cay
Yarım ayva

Iyi aksamlar kizlar bugun hic bakamadim disardaydim bugun
Bugunku menum karisik oldu biraz

Sabah;
1 haslama yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
2 dilim ekmek
Ara;
Elma
Oglen;
Tavuklu salata
1 dilim ispanakli borek
Cay
Ara;
yesil cay
Aksam;
1 kase tarhana corbasi
1 kepce yogurt
1 dilim ekmek
Ara;
1 bardak sut
Malesef suyu duzenli icemedim kizlar yarina artik bende duzenli yapicam insallah spor ve su olayini

Iyi aksamlar kizlar bugun hic bakamadim disardaydim bugun
Bugunku menum karisik oldu biraz

Sabah;
1 haslama yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
2 dilim ekmek
Ara;
Elma
Oglen;
Tavuklu salata
1 dilim ispanakli borek
Cay
Ara;
yesil cay
Aksam;
1 kase tarhana corbasi
1 kepce yogurt
1 dilim ekmek
Ara;
1 bardak sut
Malesef suyu duzenli icemedim kizlar yarina artik bende duzenli yapicam insallah spor ve su olayini

Canim guzel bir menu bence karışık gelmedi bana

Günaydın kızlar
Mutlu pazarlar diliyorum hepinize. ben ciddi ciddi hastalaniyorum galiba. Bogazlarim felaket agriyor. Umarim ilerlemez.
Bugun itibariyle 98. Gun kaldi hedefime
Sayılı gün cabuk gecer derler ya gerçekten öyle. Hizla geçtiğini gormek beni bir nebzede olsa dizginliyor. Bugünü daha iyi gecirmek istiyorum nasipse. Bekleyeceğiz ve göreceğiz. Sunun surasinda aakşama ne kaldi dimi?:)) kendimden ve herkesten güzel menuler bekliyorum. Irademiz bol olsun.

Günaydın
Günaydın kızlar
Mutlu pazarlar diliyorum hepinize. ben ciddi ciddi hastalaniyorum galiba. Bogazlarim felaket agriyor. Umarim ilerlemez.
Sayılı gün cabuk gecer derler ya gerçekten öyle. Hizla geçtiğini gormek beni bir nebzede olsa dizginliyor. Bugünü daha iyi gecirmek istiyorum nasipse. Bekleyeceğiz ve göreceğiz. Sunun surasinda aakşama ne kaldi dimi?:)) kendimden ve herkesten güzel menuler bekliyorum. Irademiz bol olsun.

günaydın canım gecmis olsun allahim şifalar versin

Günaydın kızlar
Cokk gecmis olsun canimm

Günaydın kızlar
Gecmis olsun canm hastalik fazla yayilmadan atlatirsin insallah

Tatlitambak nasilsin canm ben bikacgundur spor yapmiyorum motivasyonumda dusukluk hissediyorum canim hic bisey istemiyo aslinda kendime gelmeye ihtiyacim var

Ben de 2 gun biraz bozdum ama eski bozmalarima nazaran daha iyi idi.
Bugun toparlan canim ben kendime bir plan yaptim. Insallah ona uyacagim

Herkese selam
Kizlaaar dün günüm vardı aksamada eşimin kuzeni geldi bayaaaa yoğun geçti iki gün adetimde yaklasincaaaaa olanlar oldu
Aynı kiloda çıktım bu gün bakalım saliya kadar toparlamaya çalışacağım
Herkesi cok öptüm

Back