Herkese selam çok yoğun bir haftayı kilo almadan kapadigim için cok mutluyum
Perşembe cok yoğun kermes hazirligi vardi cuma sabahtan akşama kermeste görevliydim bu gun de gun boyu temizlik yaptım son 3 gündür full karbonhidrat ile beslendim cuma pilates yapamadım cok yorgundum bu hafta sadece 2 gün yuruyebildim ama şükür aynı kilodayim bakalım saliya ne olacak
Benden haberler böyle kızlar
tomurcukkk gelmeden geçmiş... şükür canım
Miladcim hoşgeldin canım
Insaallah canim benim de 75 in altina inmek insaallah hep beraber inerizzBen daha kahvaltı yapmadim. Esimin uyanmasini bekliyorum. Gariptir ki peh acikmadim da.
vee dun aksam
pul biber
Zencefil
zerdecal
limon
yogurt karisimi yaptim azaz hepsinden
bakalim ramazana kadar kullanacam. Hedefim ramazan da 82 nin altina inmek
hoşgeldin miladımmmmmSelam kizlar ben geldim :))
ekim2009 netim bugun yenilendi ablacim doğru hatirladin:) daha tasarruflu kullanicam artik. Sizi cok özledim. Ama kilo aldim hemde nasil
Canim menulerin cok guzelBugunkü menüm kızlar:)
Kahvaltı + öğle 12:30
3 küçük dilim tam buğday ekmeği
1 haslanmıs yumurta
1 salatalık
Biraz siyah zeytin ezmesi
2 cherry domates (domatestrn nefrrt ederim ama ara sıra yiyorum böyle kansızlık olduğu için zorluyorum kendimi)
Ara 16:30
2 küçük şeftali
1 hurma
Akşam 19:00
1 porsiyon makarna
Yogurt
Spor: Leslie 3 mile
100 mekik
70 squat
Aksam menüsü tehlikeli oldu biraz ama dışarı çıkıcam şimdi yakarım ben onuyatana kadar da sadece su!
hoşgeldin miladımmmmm
Bende var o uykusuzluk..cocuklar buyuseydi hayirlisiyla...
Ay kavala kurabiyesi dediniz canim cekti yarin oglumun okulunda eglence var oraya yapip gotureyim bari.. netten baktim ama tarif varsa alabilirim kizlar
Bugunkü menüm kızlar:)
Kahvaltı + öğle 12:30
3 küçük dilim tam buğday ekmeği
1 haslanmıs yumurta
1 salatalık
Biraz siyah zeytin ezmesi
2 cherry domates (domatestrn nefrrt ederim ama ara sıra yiyorum böyle kansızlık olduğu için zorluyorum kendimi)
Ara 16:30
2 küçük şeftali
1 hurma
Akşam 19:00
1 porsiyon makarna
Yogurt
Spor: Leslie 3 mile
100 mekik
70 squat
Aksam menüsü tehlikeli oldu biraz ama dışarı çıkıcam şimdi yakarım ben onuyatana kadar da sadece su!
Gunaydinnn herkes nerede huuu uyuyormusunuzzzz haydi kalkin bugün pazarr hepinize mutlu pazarlar diliyorum dun bom bos oturdum aaa cok sıkıldım yaa ben alismisim kosturmaya cok tuhaf geldi bugun biraz is buluyum kendime yaa yarin tabiki yogunum once sabah bir arkadasa kahvaltiya davetliyim sonrasinda gezimiz var okulca arkadasimda tam bir yemek hastasi simdi dokturecek amaaa ben cok az yiyecem hepsinden tadicam insallah :) kiloma gelince dun bir sok yasadim 70 i ucundan gördüm ve inanamadim 69 a az kaldi insallah ramazana altili rakamlarla girerim benden haberler böyle sizler neler yapiyorsunuzz bakiyimm
Insallah artik altili rakamlari gorurum allah kolaylik versin benim utumde pek cok olur bir baslayinca uc saat falan surer malum hepsi erkek benim evde ve cok camasir cikariyorlarInsallah 6 li rakamlarda girersin ramazana...
ne yapalim ev isleri ile boğuşuyoruz. Hic bu kadar utu biriktirmemistim simdi onlari yapacam...
Ayy canim bende artik biktim su doksanli rakamlardan bi kurtulamadim cook moralim bozuluyo.Yeme canim yap ama. Ayrica ramazana kadar su 90 lardan kurtulsan ne guzel olur. Biraz zorla kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?