• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

ne oluyor daaa
hastalananlar artıyor çoook geçmiş olsun kızlar evlatlarınıza da size de
miladım benim ki sizinkilere göre büyük bir de 14 yaşında buzlu su içmiş gece boyu boğazım şiş acıyor dedi durdu
öğle okuldan gelsin bakayım durumu nasıl olmuş

ben çok alındım bu dediğine küstüm sana :63::63::63:
allah hayrını versin ne güzel hem bilgi vermişsin hem deneyimini paylaşmışsın bunun neyini yanlış anlayayım canım aşk olsun sana :KK15:
malum dönem olunca canım istedi mi yiyorum biraz biraz hem de tuzlusunu almış benimkiler yedim gitti valla
ama çok haklısın tuzlusu özellikle şişiriyor insanı zaten suyu çok fazla içmiyorum sabah kalktım ağzım kupkuru hah dedim çekirdeğin marifeti :))
evet ya ben de çekirdek hastasıyımdır...
şu çekirdek yedikçe zayıflatan bişey olsaydı ne güzel olurdu, şişman kalmazdı dünyada valla...:KK48:

ne oluyor daaa
hastalananlar artıyor çoook geçmiş olsun kızlar evlatlarınıza da size de
miladım benim ki sizinkilere göre büyük bir de 14 yaşında buzlu su içmiş gece boyu boğazım şiş acıyor dedi durdu
öğle okuldan gelsin bakayım durumu nasıl olmuş

Sagol ablacım. Benim büyük 10 yaşını dolduruyor temmuzda.. evet senin oglusun delikanlı olmuş gerçekten ama bana oglum da buyuk geliyor gözüme. . Bi havalanmalar olgun tavirlar falan beni benden alıyor yakisiklim..

ekim2009 ekim2009 kapi calinca tam yazamadan cevaplaya bastım gitti:)) ogluna cok gecmis olsun. Erken başladılar yaz havasina girmeye sizin oralari bilemem.ama agri da hava cok dengesiz. O yuzden hastalik kol geziyor. .

ben çok alındım bu dediğine küstüm sana :63::63::63:
allah hayrını versin ne güzel hem bilgi vermişsin hem deneyimini paylaşmışsın bunun neyini yanlış anlayayım canım aşk olsun sana :KK15:
malum dönem olunca canım istedi mi yiyorum biraz biraz hem de tuzlusunu almış benimkiler yedim gitti valla
ama çok haklısın tuzlusu özellikle şişiriyor insanı zaten suyu çok fazla içmiyorum sabah kalktım ağzım kupkuru hah dedim çekirdeğin marifeti :))

:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

evet ya ben de çekirdek hastasıyımdır...
şu çekirdek yedikçe zayıflatan bişey olsaydı ne güzel olurdu, şişman kalmazdı dünyada valla...:KK48:

ya biz kıvamında bırakabilsek çekirdek yiyerekte zayıflarız:KK70::KK70::KK70::KK70:
biz karı koca 1 kilo çekirdeği 4 günde yiyoz, duramıyoz:KK70::KK70::KK70::KK70:

ekim2009 ekim2009 kapi calinca tam yazamadan cevaplaya bastım gitti:)) ogluna cok gecmis olsun. Erken başladılar yaz havasina girmeye sizin oralari bilemem.ama agri da hava cok dengesiz. O yuzden hastalik kol geziyor. .
sen bir de 12yaşına gelince gör tam artist oluyorlar :)
ergenlik döneminde bir de kokuyorlar hem ergen esprileri hem kokuları allahım yaa:))
düne kadar tam yaz geldi dedik dünden beri birden soğudu üşüyorum

Son düzenleme:
Ahh naptin ablacım oglumdan soğudum bir an düşününce :))
Tekeler kokacaklar dimi bide. Valla gecen sene bile benim ki kokuyordu aslinda gunde iki kere dus aldirdigim oluyordu.. oda koktugunu düşündükçe seviniyor haspam erkek adam oluyorum düşüncesiyle :))

Ahh naptin ablacım oglumdan soğudum bir an düşününce :))
Tekeler kokacaklar dimi bide. Valla gecen sene bile benim ki kokuyordu aslinda gunde iki kere dus aldirdigim oluyordu.. oda koktugunu düşündükçe seviniyor haspam erkek adam oluyorum düşüncesiyle :))
hahahahahah seviniyormuydu kuzum yaaa
benim ki deli oluyordu sürekli git duş al kokuyorsun dedikçe :))birde parfümü boca ediyordu sıpaa
şükür azaldı artık teke gibi kokmuyor

08:20
1 simit
1 tk süzme yoğurt
1kk köy peyniri
1/2 haşl. yumurta
5 zeytin, 1 tk reçel

10:20
1 limonlu form bisküvi
2 tüm ceviz, bitki çayı

12:00
1,5 kepçe yayla çorbası
3-4 yk sebze türlü
4 yk peynirli erişte
8 tane can eriği

14:00
1 grissini, 1 limonlu bisküvi
9 tane erik

16:35
2 kepçe yayla çorbası
3 yk kadar sebze türlü
2'si bir arada nescafe

18:30 (yolda olcam)
1 pk çubuk kraker
10 tane erik

Sabah
2 bardak limonlu su
Cavdarli sandviç

Ara
3 yeşil erik
2 kayısı

Öğle
1 kepce ciger sote
1 dilim ekmek
Biraz yogurt
Kozlenmis biber
Yağsız yeşillik salatası

Ara
5-6dilim karpuz

Ara
Tarcinli sutlu kahve

Akşam
Yarim kase yogurt icine bir dilim cavdar
Maydanoz dereotu salatalik dogradim 1 tatli kaşığı kurutulmus isirgan karistirip yedim

3 lt su
20 mekik
8 leg raise
15sn plank
20 squat
1 saat yürüyüş

Ozetim budur hanimlar bugünlerde cok az ugrayabilirim. Çünkü net paketim sınırda. Daha sonra telafi edicem söz (insalllah )

Sabah
2 bardak limonlu su
Cavdarli sandviç

Ara
3 yeşil erik
2 kayısı

Öğle
1 kepce ciger sote
1 dilim ekmek
Biraz yogurt
Kozlenmis biber
Yağsız yeşillik salatası

Ara
5-6dilim karpuz

Ara
Tarcinli sutlu kahve

Akşam
Yarim kase yogurt icine bir dilim cavdar
Maydanoz dereotu salatalik dogradim 1 tatli kaşığı kurutulmus isirgan karistirip yedim

3 lt su
20 mekik
8 leg raise
15sn plank
20 squat
1 saat yürüyüş

Ozetim budur hanimlar bugünlerde cok az ugrayabilirim. Çünkü net paketim sınırda. Daha sonra telafi edicem söz (insalllah )
Disarida mi kosu bandinda mi yuruyosun canim

Sabah
2 kasik sutlac
1 elma
Kahvalti
2-3 catal patates kizartma
2 y.k kadar menemen
1 kk kadar peynir
3 zeytin
Domates salatalik
Ara
1 dilim yas pasta
Oglen
2 tane karniyarik
3 dilim ekmek
Yogurt
Ara
1 fincan neskafe
Aksam
Mercimek corbasi
4 kofte
Salata
Ara
Yesil cay icmeyi dusunuyorum canlarim

sakin ve huzurlu hafta sonları olsun kızlar
kahvaltı
1 poğaça ev yapımı
1 haşlama yumurta
2 zeytin
4 dilim sucuk
domates salatalık
maydanoz
1k.k. peynir

neden kimse yok hava güzel diye kendinizi dışarı mı attınız kızlar
pikniğe mi gittiniz nerdesiniz daaaa:KK23::KK23:

Ben burdayim canimmm her zamanki gibi dun cok yogun oglumun piknigi icin yaprak sarma patetesli borek ve kek yaptim ah ah keske hepsini koysaydim cantasina sabah kahvaltida hepsinden yedim gerci kekin ucundan yedim ama borek kacti biraz uc tane yedim ama ben biliyorumki benim guzel vucudum borekleri eritecek asla kilo olarak geri donmiycek umarimm:oops:neyse ya bugunde boyle olsun yürür yakarim olmadi her yedigim kilo olcak degil ya :KK62: yuruyus icin yakit aldim diyelim he he he sesli guldum :KK70::KK70:

Ben burdayim canimmm her zamanki gibi dun cok yogun oglumun piknigi icin yaprak sarma patetesli borek ve kek yaptim ah ah keske hepsini koysaydim cantasina sabah kahvaltida hepsinden yedim gerci kekin ucundan yedim ama borek kacti biraz uc tane yedim ama ben biliyorumki benim guzel vucudum borekleri eritecek asla kilo olarak geri donmiycek umarimm:oops:neyse ya bugunde boyle olsun yürür yakarim olmadi her yedigim kilo olcak degil ya :KK62: yuruyus icin yakit aldim diyelim he he he sesli guldum :KK70::KK70:
Kaçamaklara böylesine pozitif yaklaşan birini görmemiştim :-) Tebrik ederim canım kendinle barışık olmanı seviyorum

Back