- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ya ben de çekirdek hastasıyımdır...ben çok alındım bu dediğine küstüm sana
allah hayrını versin ne güzel hem bilgi vermişsin hem deneyimini paylaşmışsın bunun neyini yanlış anlayayım canım aşk olsun sana
malum dönem olunca canım istedi mi yiyorum biraz biraz hem de tuzlusunu almış benimkiler yedim gitti valla
ama çok haklısın tuzlusu özellikle şişiriyor insanı zaten suyu çok fazla içmiyorum sabah kalktım ağzım kupkuru hah dedim çekirdeğin marifeti :))
hahahahah cidden ne güzel olurdu en ince belliler de biz olurdukevet ya ben de çekirdek hastasıyımdır...
şu çekirdek yedikçe zayıflatan bişey olsaydı ne güzel olurdu, şişman kalmazdı dünyada valla...
di mihahahahah cidden ne güzel olurdu en ince belliler de biz olurduk
ne oluyor daaa
hastalananlar artıyor çoook geçmiş olsun kızlar evlatlarınıza da size de
miladım benim ki sizinkilere göre büyük bir de 14 yaşında buzlu su içmiş gece boyu boğazım şiş acıyor dedi durdu
öğle okuldan gelsin bakayım durumu nasıl olmuş
ben çok alındım bu dediğine küstüm sana
allah hayrını versin ne güzel hem bilgi vermişsin hem deneyimini paylaşmışsın bunun neyini yanlış anlayayım canım aşk olsun sana
malum dönem olunca canım istedi mi yiyorum biraz biraz hem de tuzlusunu almış benimkiler yedim gitti valla
ama çok haklısın tuzlusu özellikle şişiriyor insanı zaten suyu çok fazla içmiyorum sabah kalktım ağzım kupkuru hah dedim çekirdeğin marifeti :))
evet ya ben de çekirdek hastasıyımdır...
şu çekirdek yedikçe zayıflatan bişey olsaydı ne güzel olurdu, şişman kalmazdı dünyada valla...
biz de ana oğul yiyoruz :))))
ya biz kıvamında bırakabilsek çekirdek yiyerekte zayıflarız
biz karı koca 1 kilo çekirdeği 4 günde yiyoz, duramıyoz
öyle öyle bizde de öyle...
ya biz kıvamında bırakabilsek çekirdek yiyerekte zayıflarız
biz karı koca 1 kilo çekirdeği 4 günde yiyoz, duramıyoz
sen bir de 12yaşına gelince gör tam artist oluyorlar :)ekim2009 kapi calinca tam yazamadan cevaplaya bastım gitti:)) ogluna cok gecmis olsun. Erken başladılar yaz havasina girmeye sizin oralari bilemem.ama agri da hava cok dengesiz. O yuzden hastalik kol geziyor. .
hahahahahah seviniyormuydu kuzum yaaaAhh naptin ablacım oglumdan soğudum bir an düşününce :))
Tekeler kokacaklar dimi bide. Valla gecen sene bile benim ki kokuyordu aslinda gunde iki kere dus aldirdigim oluyordu.. oda koktugunu düşündükçe seviniyor haspam erkek adam oluyorum düşüncesiyle :))
Disarida mi kosu bandinda mi yuruyosun canimSabah
2 bardak limonlu su
Cavdarli sandviç
Ara
3 yeşil erik
2 kayısı
Öğle
1 kepce ciger sote
1 dilim ekmek
Biraz yogurt
Kozlenmis biber
Yağsız yeşillik salatası
Ara
5-6dilim karpuz
Ara
Tarcinli sutlu kahve
Akşam
Yarim kase yogurt icine bir dilim cavdar
Maydanoz dereotu salatalik dogradim 1 tatli kaşığı kurutulmus isirgan karistirip yedim
3 lt su
20 mekik
8 leg raise
15sn plank
20 squat
1 saat yürüyüş
Ozetim budur hanimlar bugünlerde cok az ugrayabilirim. Çünkü net paketim sınırda. Daha sonra telafi edicem söz (insalllah )
Kaçamaklara böylesine pozitif yaklaşan birini görmemiştim Tebrik ederim canım kendinle barışık olmanı seviyorumBen burdayim canimmm her zamanki gibi dun cok yogun oglumun piknigi icin yaprak sarma patetesli borek ve kek yaptim ah ah keske hepsini koysaydim cantasina sabah kahvaltida hepsinden yedim gerci kekin ucundan yedim ama borek kacti biraz uc tane yedim ama ben biliyorumki benim guzel vucudum borekleri eritecek asla kilo olarak geri donmiycek umarimmneyse ya bugunde boyle olsun yürür yakarim olmadi her yedigim kilo olcak degil ya yuruyus icin yakit aldim diyelim he he he sesli guldum