- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Canim nasil oldun toparlanabildin miPazartesinden itibaren daha kararlı daha azimli bir şekilde yine yeniden başlıyorum inşallah,karbonhidrat diyeti ile devam edeceğim yoluma
İyiyim canım.çok şükür bedenen ve ruhen bi sıkıntım yok.Hayat kaldığı yerden devam ediyorCanim nasil oldun toparlanabildin mi
İyiyim canım.çok şükür bedenen ve ruhen bi sıkıntım yok.Hayat kaldığı yerden devam ediyor
Aynen oyle hayat devam ediyor..İyiyim canım.çok şükür bedenen ve ruhen bi sıkıntım yok.Hayat kaldığı yerden devam ediyor
senin adın azimli şirin olsun başarıcan gülüm sen çok azimli birisinPazartesinden itibaren daha kararlı daha azimli bir şekilde yine yeniden başlıyorum inşallah,karbonhidrat diyeti ile devam edeceğim yoluma
aynen be gülüm her yediğin kilo mu olucak bu beden neyle çalışıyor yakıtı ne ..Ben burdayim canimmm her zamanki gibi dun cok yogun oglumun piknigi icin yaprak sarma patetesli borek ve kek yaptim ah ah keske hepsini koysaydim cantasina sabah kahvaltida hepsinden yedim gerci kekin ucundan yedim ama borek kacti biraz uc tane yedim ama ben biliyorumki benim guzel vucudum borekleri eritecek asla kilo olarak geri donmiycek umarimmneyse ya bugunde boyle olsun yürür yakarim olmadi her yedigim kilo olcak degil ya yuruyus icin yakit aldim diyelim he he he sesli guldum
Aynen ben de kışlıklarla uğraşıyorum, benim de yarına ancak biter...bu gün amele gibi çalışıyorum yoruldummmm
3 kg kadar yaprağı 10 lu desteledim sıcak suya bastım 2 kg kadarı hala duruyor
kışlık gömlek pantolon v.s. ayırdım yıkadım astım 2 makina
eşime domalan mantarı soydum pişirdim oğluma tavuk sote yaptım
hurçları çıkardım kışlıkları katladım ama kalkmadı hala ortada :)
benim pilim çabuk bitiyor yaaa
önümde 2 bağ maydanoz bekliyor destelensin diye
ara da süt kaynattım 2 bardak içtim sade nescafe katıp :))
Canim bende iki gun ugrastim kislik kaban ve kazaklari yikadim utuledim katladim yazliklari cikardim utuledim duzenli bir sekilde yerlestirdim dolaplarin icini sildim benim yatak odasi beyaz ve cok kirleniyor ici sil temizle yerlestir cok sukur iki gunde bitirdim zaten okul yogunlugu hat safada bosluk bulunca hemen bir yerleri temizliyorum bugunde kople banyo dolabini temizledim buzdolabini temizledim of of hic bitmiyor isler hem disari hem ev birde hergun yuruyus yapiyorum mutlaka disarida bir sekilde yetismeye calisiyorum bugun gucsuz dustum basim dondu baya galiba cok yoruluyorum benbu gün amele gibi çalışıyorum yoruldummmm
3 kg kadar yaprağı 10 lu desteledim sıcak suya bastım 2 kg kadarı hala duruyor
kışlık gömlek pantolon v.s. ayırdım yıkadım astım 2 makina
eşime domalan mantarı soydum pişirdim oğluma tavuk sote yaptım
hurçları ım kışlıkları katladım ama kalkmadı hala ortada :)
benim pilim çabuk bitiyor yaaa
önümde 2 bağ maydanoz bekliyor destelensin diye
ara da süt kaynattım 2 bardak içtim sade nescafe katıp :))
ne güzel şanslısın :))))Aynen ben de kışlıklarla uğraşıyorum, benim de yarına ancak biter...
Bi de bir Sürü giymediklerimiz, Kızımın küçülenleri var onları ayırıyorum..
Bence pilin hiç de çabuk bitmiyor, baksana bi Sürü iş yapmışsın..
Ben bugün sadece tarhana çorbası Yaptım, kahvaltıyı da dışarıda yaptık.. Bildiğin tembelim yani..
bak şimdi senin yazdıklarını okuduktan sonra kendimi tembel hissettimCanim bende iki gun ugrastim kislik kaban ve kazaklari yikadim utuledim katladim yazliklari cikardim utuledim duzenli bir sekilde yerlestirdim dolaplarin icini sildim benim yatak odasi beyaz ve cok kirleniyor ici sil temizle yerlestir cok sukur iki gunde bitirdim zaten okul yogunlugu hat safada bosluk bulunca hemen bir yerleri temizliyorum bugunde kople banyo dolabini temizledim buzdolabini temizledim of of hic bitmiyor isler hem disari hem ev birde hergun yuruyus yapiyorum mutlaka disarida bir sekilde yetismeye calisiyorum bugun gucsuz dustum basim dondu baya galiba cok yoruluyorum ben
Kalabalığa bayılırım evde, yani fazla kişi olmasına. Eğer çalışmasaydım 4-5 çocuk isterdim inan..ne güzel şanslısın :))))
daha oğlumun odasına el atmadım o da ayrı bir curcuna dediğin gibi kışlıkları olmayanları hepsi ayrılacak ooyyhhhhh içim şişti bu gün iş yapmaktan süpürgeyi akşam 8 e doğru açtım ortalığı süpürdüm
ben tezgahı temizleyip boşaltıyorum arkamı dönüyorum kaseler tabaklar dolu çekirdek çitlemişler erik yemişler başka meyve soymuşlar çer çöp bitmiyor bu gün nedense
ne güzel az yemişsin canım bravo..akşam
1 yemek kaşığı mantar kavurması
3 yemek kaşığı kadar tavuk sote
1 bardak şalgam
ikindi vakti 2 bardak süt içince tıkadı küçük tabakta yedim yemeğimi ekmek bile yemedim şükür akşamı böyle geçirdim
aa cidden mi su tuttuğunu bilmiyordum her gün içiyorum neredeyse soğuk soğuk acılı bayılıyorum bir de:))Kalabalığa bayılırım evde, yani fazla kişi olmasına. Eğer çalışmasaydım 4-5 çocuk isterdim inan..
Ama Kalabalığın da kiri pası çok oluyo tabi o da var
ne güzel az yemişsin canım bravo..
Yalnız bu 1 bardak şalgam sana ödem ve tartıda Artı olarak dönecek haberin olsun, bol su içmeye bak derim ben... Aslında kalorisi çok düşük, ben de acılısını severim ama gel Gör ki o da Turşu gibi çok su tutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?