• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Valla onlari yicem ama ayin 2 sinde. Planim o yönde bakalım. .
ben de evde çok çikolata olduğunda neredeyse hiç yemem nasıl olsa orada var canım istedi mi yerim diyorum 1 haftada dursa canım istemiyor 1 ay dursa bile istemez ama benim oğlan ne var ne yok 3-5 güne haklar kalmaz ki zaten :)))

akşam
bir biber bir batlıcan yarım kabak dolma
5-6 çeri domates
1 bardak şalgam

çayla da çekirdek çitledim ben yine :)))

ben de evde çok çikolata olduğunda neredeyse hiç yemem nasıl olsa orada var canım istedi mi yerim diyorum 1 haftada dursa canım istemiyor 1 ay dursa bile istemez ama benim oğlan ne var ne yok 3-5 güne haklar kalmaz ki zaten :)))

Ablacım sen de bugün kayıplara karıştın. Nerelerdesin?

Sen geldin malesef ben gidiyorum şimdi. Uyumam lazım dıs fircalandi el ayak kremleyip uzayayim ben;)

Ablacım sen de bugün kayıplara karıştın. Nerelerdesin?
eşim eve gelene kadar dışardaydım
sonra da oğlum babası ben sohbet ettik baya hem de sonra yemek şu bu derken çay yaptım sindirella filmi çıkmış yeni versiyon onu izledim anca gülüm geldim tezgahım beyaz uzun L şeklinde onu boşalttım akladım pakladım derken bu saat oldu gülüm
bak ne güzel ayrıntılı rapor verdim demi:)

eşim eve gelene kadar dışardaydım
sonra da oğlum babası ben sohbet ettik baya hem de sonra yemek şu bu derken çay yaptım sindirella filmi çıkmış yeni versiyon onu izledim anca gülüm geldim tezgahım beyaz uzun L şeklinde onu boşalttım akladım pakladım derken bu saat oldu gülüm
bak ne güzel ayrıntılı rapor verdim demi:)

Tatlim ya evet ciddi ciddi rapor vermissin. Seviyorum seni:))

akşam
bir biber bir batlıcan yarım kabak dolma
5-6 çeri domates
1 bardak şalgam

çayla da çekirdek çitledim ben yine :)))

canım seninle birebir tanışmıyoruz ama kısa bişey diyip kaçıcam(miladın arkadaşı olduğun için yanlış anlayacağını düşünmüyorum, lütfen anlama:))

çekirdek için üzülme ama tuzsuz çekirdeğe alışmaya çalış, tuzsuz çekirdek çok iyi bir selenyum kaynağı. selenyum da çok güzel bir antioksidan:KK66:
tuzsuz çekirdeği hergün 1 kase yediğim oldu, sadece yarım kilo aldım ama tuzlu çekirdek yediğimin ertesi günü 1-1,5 kilo fazla çekiyorum.
çekirdeği çok severim de atladım kusura bakma:KK70:

Günaydın hanımlar.
@metracim hayırlısı olsun Allah kavustursun canim:)
Yürüyüş bugün bende yapacağım ama anca aksama doğru. Büyük ogluşum hasta okula gitmedi bugün. Dün havali havali giyiniyim dedi arkadaslari ile bulusurken soğuk kapmış delikanlim benim kotu oksuruyor şimdi..onunla ilgilenmem lazım..

dün akşam çok istedim ama giremedim kk'ya...
hemen dünkü menümü yazayım;

07:30
1,5 dilim beyaz ekmek
1 tk süzme yoğurt
1 tk köy peyniri
1 haşl. yumurta
5 zeytin, 1 tk reçel

11:00
5 badem, 5 fındık

12:00
1,5 kepçe mercimek çorba
haşlanmış tavuk (1 but)
3 yk bulgur pilavı
150 ml ayran

15:00
2 tane form mısır patlağı
1 grissini, 1 ceviz
2 tane limonlu form bisküvi
2'si birarada nescafe

18:15
közlenmiş biber
2 yk süzme yoğurt
2-3 dilim ekmek
bitki çayı

Günaydın hanımlar.
Yürüyüş bugün bende yapacağım ama anca aksama doğru. Büyük ogluşum hasta okula gitmedi bugün. Dün havali havali giyiniyim dedi arkadaslari ile bulusurken soğuk kapmış delikanlim benim kotu oksuruyor şimdi..onunla ilgilenmem lazım..

geçmiş olsun canım, havalar çok pis insanı hasta ediyor :(

Günaydın hanımlar.
geçmiş olsunnn...
biz de grip olduk kuzucuğumla...

canım seninle birebir tanışmıyoruz ama kısa bişey diyip kaçıcam(miladın arkadaşı olduğun için yanlış anlayacağını düşünmüyorum, lütfen anlama:))

çekirdek için üzülme ama tuzsuz çekirdeğe alışmaya çalış, tuzsuz çekirdek çok iyi bir selenyum kaynağı. selenyum da çok güzel bir antioksidan:KK66:
tuzsuz çekirdeği hergün 1 kase yediğim oldu, sadece yarım kilo aldım ama tuzlu çekirdek yediğimin ertesi günü 1-1,5 kilo fazla çekiyorum.
çekirdeği çok severim de atladım kusura bakma:KK70:
ben çok alındım bu dediğine küstüm sana :63::63::63:
allah hayrını versin ne güzel hem bilgi vermişsin hem deneyimini paylaşmışsın bunun neyini yanlış anlayayım canım aşk olsun sana :KK15:
malum dönem olunca canım istedi mi yiyorum biraz biraz hem de tuzlusunu almış benimkiler yedim gitti valla
ama çok haklısın tuzlusu özellikle şişiriyor insanı zaten suyu çok fazla içmiyorum sabah kalktım ağzım kupkuru hah dedim çekirdeğin marifeti :))

Back