• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Kanamam fazlalasti kizlar,sanci da basladi.doktora geldim hemen.atiyo kese kendini dedi.ogleden sonra kurtaja girecegim kan verdim bekliyorum.hakkimda hayirlisi.dualarinizi eksik etmeyin.opuyorum hepinizi...
canımmmm çok geçmiş olsun sen çok güzlü bir kadın ve annesin bunu da en az hasarla atlatacağına eminim hem fiziksel hem mental olarak.. allah yar ve yardımcın olsun:KK68::KK68:

Kanamam fazlalasti kizlar,sanci da basladi.doktora geldim hemen.atiyo kese kendini dedi.ogleden sonra kurtaja girecegim kan verdim bekliyorum.hakkimda hayirlisi.dualarinizi eksik etmeyin.opuyorum hepinizi...

geçmiş olsun canım, hayırlısı olsun dedik hep hayırlısı buymuş. allah yardımcın olsun

Ben geldim evdeyim.kurtaja gerek kalmadi bi sanci girdi ve kendiliginden dustu.atti kese kendini.doktor bakti ultrasonla da dusmus.ilac kullanicam temizlenecek.haftaya da kontrol var.oyle iste kizlar.kurtaj olmadigim icin de moralman daha iyiyim.

Ben geldim evdeyim.kurtaja gerek kalmadi bi sanci girdi ve kendiliginden dustu.atti kese kendini.doktor bakti ultrasonla da dusmus.ilac kullanicam temizlenecek.haftaya da kontrol var.oyle iste kizlar.kurtaj olmadigim icin de moralman daha iyiyim.
iyi şükür kürtaja gerek kalmamış dinlen bu gün ruhen ve bedenen yoruldun rabbim herşeyin hayırlısı versin

Canim gecmis olsun hakkinda hayirlisi boyleymis demekki kurtaj olmadigida cok iyi olmus narkoz almadan kurtulmussun simdi bol bol dinlen kendine iyi bak canim benim

Cok gecmis olsun canim..kurtaj olmadan kurtuldugun iyi olmuş..bi daha ayni.sikintiyi yasamazsin inşallah bu son dusugun olsun..

Bugunun özeti

Sabah
2 b limonlu su
3 y k nesfit
1 y.k yulaf ezmesi
Süt

Ara
5 yesil erik

Ara
1 zencefilli turk kahvesi

Ogle
5-6 kaşık tavuklu yesil mercimekli bulgur pilavı
Yogurt
Yağsız salata

Ara
1 y.k kadar dut kurusu va cay
1 tane yemlik

Aksam
5 y.k koyun yoğurdunun icine yeşillik ve 1 dilim cavdar ekmeği dograyip yedim

Spor
1 saat yürüyüş
15 mekik *
6 leg rais*
10 sn plank*

* bunlarin sayisi komik ama zamanla ilerleyecegim bir program izliyorum.

Su 2.5 lt 3 lt yede tamamlayacagim.

Canim benim rabbim bir an once toparlanma gucu versin ondan aldigi omru oglusuna versin malesef her hamilelik bebekle sonuclanmiyor rabbim en guzelini bilir onun takdiri insallah cabucak iyilesirsin insallah dogru zamanda tekrar bebek sahibi olursun uzme sakin kendini ;)

Ben geldim evdeyim.kurtaja gerek kalmadi bi sanci girdi ve kendiliginden dustu.atti kese kendini.doktor bakti ultrasonla da dusmus.ilac icam temizlenecek.haftaya da kontrol var.oyle iste kizlar.kurtaj olmadigim icin de moralman daha iyiyim.
Iyi olmana cok sevindim artik biraz dinlen iyi bir uyku cek yeni gun sana neler getirecek hayirlisi buymus senin icin cabuk iyiles bekliyorum seni verecegimiz kilolar var benim motivasyon kaynagim ;)

Kocacigim sağolsun kac gündür nasilsa diyet bozuluyor diye istediğim yerfistikli cikolatayi sıkı diyete başladığım gun almış hemde on tane:KK57:
Ama ben yiyecek miyim hayir:KK20:
Kirk yildir yemeyen biri gibi ahkam kesiyorum dimi:-)

Iyi aksamlar kizlar
Sabah
2 yesil elma
Kahvalti
1,5 haslama yumurta
2-3 catal patates kizartmasi
1 kk peynir
4 zeytin
Domates salatalik
Ara
1 bardak sut
Oglen
1 tabak makarna
1 kase cacik
Salata
Aksam
Mercimek cobasi
1 kase yogurt
Ara
Yesil cay

1 saat yuruyus yaptim suyuda vaya ictim miktarini bilmiyorum

Kocacigim sağolsun kac gündür nasilsa diyet bozuluyor diye istediğim yerfistikli cikolatayi sıkı diyete başladığım gun almış hemde on tane:KK57:
Ama ben yiyecek miyim hayir:KK20:
Kirk yildir yemeyen biri gibi ahkam kesiyorum dimi:-)
Yaa canim ben evde olunca dayanamiyorum hani bir anlik krizde bir bakmisim yemisim o cikolatayi oyuzden evde bulundurmamaya calisiyorum
tabi en guzeli idaremize sahip cikmak ne zamana kadar eve abur cubur alinmayacak dimi

Yaa canim ben evde olunca dayanamiyorum hani bir anlik krizde bir bakmisim yemisim o cikolatayi oyuzden evde bulundurmamaya calisiyorum
tabi en guzeli idaremize sahip cikmak ne zamana kadar eve abur cubur alinmayacak dimi

Valla onlari yicem ama ayin 2 sinde. Planim o yönde bakalım. .

Aaaa kızlar kusuyorum ama nerde herkes? ?
Cok sıkıldım benn hic biriniz olmayinca:mad:

Back