- 17 Nisan 2013
- 976
- 2.100
- 208
canımmmm çok geçmiş olsun sen çok güzlü bir kadın ve annesin bunu da en az hasarla atlatacağına eminim hem fiziksel hem mental olarak.. allah yar ve yardımcın olsunKanamam fazlalasti kizlar,sanci da basladi.doktora geldim hemen.atiyo kese kendini dedi.ogleden sonra kurtaja girecegim kan verdim bekliyorum.hakkimda hayirlisi.dualarinizi eksik etmeyin.opuyorum hepinizi...
Kanamam fazlalasti kizlar,sanci da basladi.doktora geldim hemen.atiyo kese kendini dedi.ogleden sonra kurtaja girecegim kan verdim bekliyorum.hakkimda hayirlisi.dualarinizi eksik etmeyin.opuyorum hepinizi...
iyi şükür kürtaja gerek kalmamış dinlen bu gün ruhen ve bedenen yoruldun rabbim herşeyin hayırlısı versinBen geldim evdeyim.kurtaja gerek kalmadi bi sanci girdi ve kendiliginden dustu.atti kese kendini.doktor bakti ultrasonla da dusmus.ilac kullanicam temizlenecek.haftaya da kontrol var.oyle iste kizlar.kurtaj olmadigim icin de moralman daha iyiyim.
Canim gecmis olsun hakkinda hayirlisi boyleymis demekki kurtaj olmadigida cok iyi olmus narkoz almadan kurtulmussun simdi bol bol dinlen kendine iyi bak canim benimBen geldim evdeyim.kurtaja gerek kalmadi bi sanci girdi ve kendiliginden dustu.atti kese kendini.doktor bakti ultrasonla da dusmus.ilac kullanicam temizlenecek.haftaya da kontrol var.oyle iste kizlar.kurtaj olmadigim icin de moralman daha iyiyim.
Ben geldim evdeyim.kurtaja gerek kalmadi bi sanci girdi ve kendiliginden dustu.atti kese kendini.doktor bakti ultrasonla da dusmus.ilac kullanicam temizlenecek.haftaya da kontrol var.oyle iste kizlar.kurtaj olmadigim icin de moralman daha iyiyim.
Canim benim rabbim bir an once toparlanma gucu versin ondan aldigi omru oglusuna versin malesef her hamilelik bebekle sonuclanmiyor rabbim en guzelini bilir onun takdiri insallah cabucak iyilesirsin insallah dogru zamanda tekrar bebek sahibi olursun uzme sakin kendiniKanamam fazlalasti kizlar,sanci da basladi.doktora geldim hemen.atiyo kese kendini dedi.ogleden sonra kurtaja girecegim kan verdim bekliyorum.hakkimda hayirlisi.dualarinizi eksik etmeyin.opuyorum hepinizi...
Iyi olmana cok sevindim artik biraz dinlen iyi bir uyku cek yeni gun sana neler getirecek hayirlisi buymus senin icin cabuk iyiles bekliyorum seni verecegimiz kilolar var benim motivasyon kaynagimBen geldim evdeyim.kurtaja gerek kalmadi bi sanci girdi ve kendiliginden dustu.atti kese kendini.doktor bakti ultrasonla da dusmus.ilac icam temizlenecek.haftaya da kontrol var.oyle iste kizlar.kurtaj olmadigim icin de moralman daha iyiyim.
Ben neden dosya yükleyemiyorum?
Yaa canim ben evde olunca dayanamiyorum hani bir anlik krizde bir bakmisim yemisim o cikolatayi oyuzden evde bulundurmamaya calisiyorumKocacigim sağolsun kac gündür nasilsa diyet bozuluyor diye istediğim yerfistikli cikolatayi sıkı diyete başladığım gun almış hemde on tane
Ama ben yiyecek miyim hayir
Kirk yildir yemeyen biri gibi ahkam kesiyorum dimi
Yaa canim ben evde olunca dayanamiyorum hani bir anlik krizde bir bakmisim yemisim o cikolatayi oyuzden evde bulundurmamaya calisiyorum
tabi en guzeli idaremize sahip cikmak ne zamana kadar eve abur cubur alinmayacak dimi
En guzeli canimValla onlari yicem ama ayin 2 sinde. Planim o yönde bakalım. .
Ben burdayim canimAaaa kızlar kusuyorum ama nerde herkes? ?
Cok sıkıldım benn hic biriniz olmayinca
Ben burdayim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?