Miladımız--》2015

sende bizdensin övün hakkın
o kadar övüyorum kulakları da mı çınlamıyor bu hatunların

O tur seyler banadarlik veriyo diyet pisikolojisine giriyorum yesil cayi bile zor zor sevmeyerek iciyorum
Aynen canım ben de..
Ya mesele tamamen gün içinde abartmayıp, akşamları hafif geçirmekte..
En azından benim için..

Canım ya ben de saldım akşam...
Eşimi yarın bekliyordum, bugün geldi.. Hızlıca kahvaltılık bişeyler hazırladım, sonra da vurduk gözüne gözüne

Gozun aydin canim
Yok annem hiç bırakır mıyım cancağızımı...
Sızdı kaldı yorgunluktan garibim
Ben de bi yandan Diriliş izleyip bi yandan da telefonla kk da geziniyorum

Aman aman oyle olsun yoksa yerdin fircayi ablamdan:)))

Evet grubu çok sevdim, ama son Günler'de Katılım az mı sanki? Kilo bildirimleri de eksik gibi...

oyle oyle bildirimler eksik. Ozet : tembellestik grupcak:))

çok koşturmacalı oluyor bizim hatunların günleri okulların kapanmasına az kalınca etkinliklerde arttı sebeplerden biri bu bence

Canim ablam toparlarmis durumu:)) yani yogunlugun yani sira azicikk yilmislik da var herkesin ustunde..
Onceden olsa moralimi cok bozardi.grup olmamizin ne anlami var diye ama bu her biri nezih insanlarla sohbet etmek bile yetiyor bana şimdi..

nilifer sara milad tomurcuk tatlıtamcak nehir için türkü çığırıcam şimdi
ah lelele sakineeee
niye gittin tütüneeeee

Kulak çınlamasını geçtim durttuler beni kk ya gir diye

Benim net limitini arttirdim ama bu defada cok video izlediğim için limit az kaldi:)) tasarruflu kullanmaya çalışıyorum:)

toparlama değil miladım koşturmacası bitmiyor kadın milletinin geçen haftada ben pek yoktum tamam tamam hiç yoktumbiliyorum kabahatimi
bizimki gönül muhabbet ister kahve bahaneye döndü alıştık sevdik birbirimizi

Iyi geceler hatunlar gecmisi okudum geldim oncelikle tomurcukkk rabbim hayirlisini versin canim hakkinda teslimiyetin takdire sayan canim uzme sakin kendini... eeee ekim2009 benim kullakllarim cinlamadi beni unutmussun sekerim iki gun yazmadik hemen unutulduk dimii seni seker küpü ayy butaya yazmayinca boslukta hissediyorum kendimi .....Kiloya gelince 71 kiloyum ve ben bir türlü inanamiyorum her sabah bes kere tartiya cikiyorum bakiyorum 71 oleyy diyorum tartida gobek atiyorum resmen bir yillik inadi kirdim yaa kolaymi .....hergun yuruyuse devam aksam yedide cikiyorum dokuzda evdeyim iyi oluyo yürüyüş yapmak yogunluk derseniz devam yarin bebek gormeye gidecem yine bir velimiz daha dogum yapti hatta iki veli oglum piknigr gitcek ona hazirlik yapcam borek yaprak sarmasi yapcam ordan gelince ..27 sinde kermes var varda var artik kapansin bu okullar yaaa cok yoruluyorum benn dinlenmek istiyorum canlarim benim sizleri de her gun okuyorum yazamasam bile ....

Bu arada yeni gelen arkadaslar hepiniz hos geldiniz ben bu gunlugun surekli vede daimi ziyaretcisiyim hergun okurum bazen yorum yazarim takilirim öyle buradaki dostlugumuz cok samimi vede dogal gunlugumuzu vede arkadaslarimi cok seviyorum iyiki varlar hayatima anlam katiyorlar

boynum kıldan ince sana karşı ne desen haklısın meleğimizi nasıl unuttum
MELEK KALPLİM
AY YÜZLÜMMM
YÜCE KADINN
beni affetmişsin hemencik biliyorsun bunaktan az halliceyim
maratona katılmış gibi koşturup durucan yine allah yardımcın olsun gücünü kuvvetini arttırsın

nilifer sara milad tomurcuk tatlıtamcak nehir için türkü çığırıcam şimdi
ah lelele sakineeee
niye gittin tütüneeeee
Günaydın canım,akşam giremedim dinleniyorum biraz.Hafif hafif lekelenmeler başladı.Beyin olarak hamilelik sonlanacak gibi düşündüm sanırım.Pazartesini bekleyeceğim ama olumlu bir gelişme olacağını zannetmiyorum...
Biraz zaman sonra daha aktif olacağım canım.Hamileliğin vermiş olduğu şımarıklıkla kaçırdım bikaç gündür.Dün itibariyle diyet moduna sokmaya çalışıyorum kendimi.Eski tomurcuk yakında eski aktifliğiyle aranızda olacak

Teşekkür ederim hayatım.Evet teslim olmaktan başka çarem yok.Oğlumdan önce de 4 kez düşük yaptığımdan bu tip durumlara alıştım sanırım.2 kürtaj 2 normal düşüktü.Hiç çocuğum olmamış olsaydı daha çok yıpranır üzülürdüm ama Rabbime sonsuz şükürler olsun ki evladım var.Allah yavruma uzun sağlıklı ömürler versin...
Allah evlat isteyen herkese nasip etsin ve doğru zamanda doğru şartlar altında ikinci çocuğum olsun diyorum

tomurcuğum lekeler koyulaşırsa ve miktar artarsa pazartesiyi bekleme gülüm hemen git doktora
hakkınıza hayırlısı böyleymiş verende allah alanda rabbimden gelene şükürler olsun diycez
aminnnnn rabbim evladına hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin

sabah
türk kahvesi
şekersiz sütlü nescafe
öğle
tüm patlıcan dolması
1 küçük biber dolması
yarım kabak dolması
2 kaşık yoğurtlu semizotu

sabah bir fırsat olmadı kahvaltı yapayım :))

Kanamam fazlalasti kizlar,sanci da basladi.doktora geldim hemen.atiyo kese kendini dedi.ogleden sonra kurtaja girecegim kan verdim bekliyorum.hakkimda hayirlisi.dualarinizi eksik etmeyin.opuyorum hepinizi...

Ahh canım benim zamanı değilmiş demekki..Rabbim ona vermediği ömrü oğluna versin. Sana sabır ve güç diliyorum canim.

Kanamam fazlalasti kizlar,sanci da basladi.doktora geldim hemen.atiyo kese kendini dedi.ogleden sonra kurtaja girecegim kan verdim bekliyorum.hakkimda hayirlisi.dualarinizi eksik etmeyin.opuyorum hepinizi...
sağ selamet gir çık gülüm allah yardımcın olsun

çok çok geçmiş olsun canım...
hakkında hayırlısı buymuş demek...
rabbim sabır, şifa versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…