sende bizdensin övün hakkın
o kadar övüyorum kulakları da mı çınlamıyor bu hatunların
Aynen canım ben de..O tur seyler banadarlik veriyo diyet pisikolojisine giriyorum yesil cayi bile zor zor sevmeyerek iciyorum
Canım ya ben de saldım akşam...
Eşimi yarın bekliyordum, bugün geldi.. Hızlıca kahvaltılık bişeyler hazırladım, sonra da vurduk gözüne gözüne
Yok annem hiç bırakır mıyım cancağızımı...
Sızdı kaldı yorgunluktan garibim
Ben de bi yandan Diriliş izleyip bi yandan da telefonla kk da geziniyorum
Evet grubu çok sevdim, ama son Günler'de Katılım az mı sanki? Kilo bildirimleri de eksik gibi...
çok koşturmacalı oluyor bizim hatunların günleri okulların kapanmasına az kalınca etkinliklerde arttı sebeplerden biri bu bence
nilifer sara milad tomurcuk tatlıtamcak nehir için türkü çığırıcam şimdi
ah lelele sakineeee
niye gittin tütüneeeee
toparlama değil miladım koşturmacası bitmiyor kadın milletinin geçen haftada ben pek yoktumGozun aydin canim
Aman aman oyle olsun yoksa yerdin fircayi ablamdan:)))
oyle oyle bildirimler eksik. Ozet : tembellestik grupcak:))
Canim ablam toparlarmis durumu:)) yani yogunlugun yani sira azicikk yilmislik da var herkesin ustunde..
Onceden olsa moralimi cok bozardi.grup olmamizin ne anlami var diye ama bu her biri nezih insanlarla sohbet etmek bile yetiyor bana şimdi..
Kulak çınlamasını geçtim durttuler beni kk ya gir diye
Benim net limitini arttirdim ama bu defada cok video izlediğim için limit az kaldi:)) tasarruflu kullanmaya çalışıyorum:)
boynum kıldan ince sana karşı ne desen haklısın meleğimizi nasıl unuttumIyi geceler hatunlar gecmisi okudum geldim oncelikletomurcukkk rabbim hayirlisini versin canim hakkinda teslimiyetin takdire sayan canim uzme sakin kendini... eeee ekim2009 benim kullakllarim cinlamadi beni unutmussun sekerim iki gun yazmadik hemen unutulduk dimii seni seker küpü ayy butaya yazmayinca boslukta hissediyorum kendimi .....Kiloya gelince 71 kiloyum ve ben bir türlü inanamiyorum her sabah bes kere tartiya cikiyorum bakiyorum 71 oleyy diyorum tartida gobek atiyorum resmen bir yillik inadi kirdim yaa kolaymi .....hergun yuruyuse devam aksam yedide cikiyorum dokuzda evdeyim iyi oluyo yürüyüş yapmak yogunluk derseniz devam yarin bebek gormeye gidecem yine bir velimiz daha dogum yapti hatta iki veli oglum piknigr gitcek ona hazirlik yapcam borek yaprak sarmasi yapcam ordan gelince ..27 sinde kermes var varda var artik kapansin bu okullar yaaa cok yoruluyorum benn dinlenmek istiyorum canlarim benim sizleri de her gun okuyorum yazamasam bile ....
günaydın gülüm hoş geldinGunaydin kizlarrr
Günaydın canım,akşam giremedim dinleniyorum biraz.Hafif hafif lekelenmeler başladı.Beyin olarak hamilelik sonlanacak gibi düşündüm sanırım.Pazartesini bekleyeceğim ama olumlu bir gelişme olacağını zannetmiyorum...nilifer sara milad tomurcuk tatlıtamcak nehir için türkü çığırıcam şimdi
ah lelele sakineeee
niye gittin tütüneeeee
Teşekkür ederim hayatım.Evet teslim olmaktan başka çarem yok.Oğlumdan önce de 4 kez düşük yaptığımdan bu tip durumlara alıştım sanırım.2 kürtaj 2 normal düşüktü.Hiç çocuğum olmamış olsaydı daha çok yıpranır üzülürdüm ama Rabbime sonsuz şükürler olsun ki evladım var.Allah yavruma uzun sağlıklı ömürler versin...Iyi geceler hatunlar gecmisi okudum geldim oncelikletomurcukkk rabbim hayirlisini versin canim hakkinda teslimiyetin takdire sayan canim uzme sakin kendini... eeee ekim2009 benim kullakllarim cinlamadi beni unutmussun sekerim iki gun yazmadik hemen unutulduk dimii seni seker küpü ayy butaya yazmayinca boslukta hissediyorum kendimi .....Kiloya gelince 71 kiloyum ve ben bir türlü inanamiyorum her sabah bes kere tartiya cikiyorum bakiyorum 71 oleyy diyorum tartida gobek atiyorum resmen bir yillik inadi kirdim yaa kolaymi .....hergun yuruyuse devam aksam yedide cikiyorum dokuzda evdeyim iyi oluyo yürüyüş yapmak yogunluk derseniz devam yarin bebek gormeye gidecem yine bir velimiz daha dogum yapti hatta iki veli oglum piknigr gitcek ona hazirlik yapcam borek yaprak sarmasi yapcam ordan gelince ..27 sinde kermes var varda var artik kapansin bu okullar yaaa cok yoruluyorum benn dinlenmek istiyorum canlarim benim sizleri de her gun okuyorum yazamasam bile ....
tomurcuğum lekeler koyulaşırsa ve miktar artarsa pazartesiyi bekleme gülüm hemen git doktoraGünaydın canım,akşam giremedim dinleniyorum biraz.Hafif hafif lekelenmeler başladı.Beyin olarak hamilelik sonlanacak gibi düşündüm sanırım.Pazartesini bekleyeceğim ama olumlu bir gelişme olacağını zannetmiyorum...
Biraz zaman sonra daha aktif olacağım canım.Hamileliğin vermiş olduğu şımarıklıkla kaçırdım bikaç gündür.Dün itibariyle diyet moduna sokmaya çalışıyorum kendimi.Eski tomurcuk yakında eski aktifliğiyle aranızda olacak
Teşekkür ederim hayatım.Evet teslim olmaktan başka çarem yok.Oğlumdan önce de 4 kez düşük yaptığımdan bu tip durumlara alıştım sanırım.2 kürtaj 2 normal düşüktü.Hiç çocuğum olmamış olsaydı daha çok yıpranır üzülürdüm ama Rabbime sonsuz şükürler olsun ki evladım var.Allah yavruma uzun sağlıklı ömürler versin...
Allah evlat isteyen herkese nasip etsin ve doğru zamanda doğru şartlar altında ikinci çocuğum olsun diyorum
Kanamam fazlalasti kizlar,sanci da basladi.doktora geldim hemen.atiyo kese kendini dedi.ogleden sonra kurtaja girecegim kan verdim bekliyorum.hakkimda hayirlisi.dualarinizi eksik etmeyin.opuyorum hepinizi...
sağ selamet gir çık gülüm allah yardımcın olsunKanamam fazlalasti kizlar,sanci da basladi.doktora geldim hemen.atiyo kese kendini dedi.ogleden sonra kurtaja girecegim kan verdim bekliyorum.hakkimda hayirlisi.dualarinizi eksik etmeyin.opuyorum hepinizi...
çok çok geçmiş olsun canım...Kanamam fazlalasti kizlar,sanci da basladi.doktora geldim hemen.atiyo kese kendini dedi.ogleden sonra kurtaja girecegim kan verdim bekliyorum.hakkimda hayirlisi.dualarinizi eksik etmeyin.opuyorum hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?