sen de kahvaltı yapmışsın :)))Canım ya ben de saldım akşam...
Eşimi yarın bekliyordum, bugün geldi.. Hızlıca kahvaltılık bişeyler hazırladım, sonra da vurduk gözüne gözüne
miladım ya erkenden uyayacaksın yada tek salatalıkla olmaz için kazınır sonra yanına bastıracak yoğurt bişeyler ekliycen gülümOglene kadar yediklerimi yazmıştım. Sonra yine bi iştah patlaması yaşadım ve
kotu şeyler yedim.
1 tabak makarna
Yarim paket saklikoy bisküvi
2 kaşık cokokrem yedim
aksam telafi icin sadece 2 salatalık yiyeceğim..
Çok tşklersen de kahvaltı yapmışsın :)))
eşin evden uzaktaydı anladığım gözün aydın olsun
bak şimdi damarım tuttu hoş görüne sığınaraktan diycem diyeceğimiÇok tşkler
Evet yurt dışındaydı, yarın gelecekti, yani bana öyle söylemişti, ama güzel bir sürpriz yaptı
Yok annem hiç bırakır mıyım cancağızımı...bak şimdi damarım tuttu hoş görüne sığınaraktan diycem diyeceğimi
kız çocuk teeeee allahın yurt dışlarından gelmiş senin ne işin var pc başında hiç mi özlemedin yazık değil mi çocuğa niye sohbet etmiyorsun burda oyalanıyorsun
(geleceğin cadı kaynana adayı ekim :)
aslında tahin ettim uyuyup kaldığını da muzipliğim tuttu gülüm :))) arada gelirler bana böyle enerji patlaması olur herkese bi sırnaşırım bu defa sana denk geldi hihihihYok annem hiç bırakır mıyım cancağızımı...
Sızdı kaldı yorgunluktan garibim
Ben de bi yandan Diriliş izleyip bi yandan da telefonla kk da geziniyorum
Ben çok memnunum halimden, böyle aktif muhabbeti de severimaslında tahin ettim uyuyup kaldığını da muzipliğim tuttu gülüm :))) arada gelirler bana böyle enerji patlaması olur herkese bi sırnaşırım bu defa sana denk geldi hihihih
bende severim:)Ben çok memnunum halimden, böyle aktif muhabbeti de severim
Evet grubu çok sevdim, ama son Günler'de Katılım az mı sanki? Kilo bildirimleri de eksik gibi...bende severim:)
bizim kızlar yedi uyku bastı şekerleme yapıyor herhalde bu saatlerde denk gelirdik aslında kalabalıkla muhabbet daha bir zevkli oluyor
maşallahın var canımIyi aksamlar kizlar
Sabah
1 yesil elma
Kahvalti
2 haslama yumurta
1 kk peynir
3-4 zeytin
1 dilim ekmek
Tere-taze nane-domates
Ara
1 kase bugdayli corba
Oglen
3 biber dolma
1 kase cacik
2 parca tavuk
Aksam
Semiz otu yemegi
Salata
1 dilim ekmek
1 saat yuruyus yaptim kizlar 2 litrede su ictim bende durumlar boyle
çok koşturmacalı oluyor bizim hatunların günleri okulların kapanmasına az kalınca etkinliklerde arttı sebeplerden biri bu benceEvet grubu çok sevdim, ama son Günler'de Katılım az mı sanki? Kilo bildirimleri de eksik gibi...
Denedim canim hatta icine maydonoz elma falan da attim ilk etapta guzel gibi biraz bekleyince icemedim..maşallahın var canım
taze naneyi yazdığını görünce aklıma geldi salatalık nane suya atıp bekletip içilince yağ yakımını hızlandırıyor diye yazı vardı k.k. portal da sen hiç denedin mi
Aman öyle olsun, grup süper! Tam gaz devam etsin...çok koşturmacalı oluyor bizim hatunların günleri okulların kapanmasına az kalınca etkinliklerde arttı sebeplerden biri bu bence
ben hiç demeyeyim o vakit :))Denedim canim hatta icine maydonoz elma falan da attim ilk etapta guzel gibi biraz bekleyince icemedim..
aynen süperdir bizim kızlar samimi doğalız övünmek gibi olsun ama :)))Aman öyle olsun, grup süper! Tam gaz devam etsin...
Olsun vallaaynen süperdir bizim kızlar samimi doğalız övünmek gibi olsun ama :)))
sende bizdensin övün hakkınOlsun valla
aynen ben hatta içemiyorum bile yeşil çayı 3-5 gün de bir içiyorum hiç zevk almıyorum zorakiO tur seyler banadarlik veriyo diyet pisikolojisine giriyorum yesil cayi bile zor zor sevmeyerek iciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?