- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
buldum
www.youtube.com/watch?v=PMALtBwIZzc
www.youtube.com/watch?v=PMALtBwIZzc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sağol cnm.süper vermiş inan okdra kdr veremem diye düşünüyordum heveslendim bi anda ilk hedefim 90 bende 1,73 demekki aynı durumdayız.nasıl verdi ameliyat falanmı ne gibi yöntemler denedi çok merak ettim
:))hah işte böyle şeylerden bahset miladım 75 kilo bile veriliyorsa biz 3-5 e nasıl takılırız biz de yaparız bizde 60 kilo olabilirz
Evet canım biraz önce geldim doktordan.Tabi ultrasonda kese görünmedi daha ama kalınlaşma var büyük ihtimal çıkacak dedi doktor.Kanda bakacakmış birde.Kan tahlili verdim öğleden sonra onun sonucunu almaya gideceğim.tomurcukkk bugun gec geldin canim hayırdır dr falan mi gittin?
hadi hakkına hayırlısı olsun gülümEvet canım biraz önce geldim doktordan.Tabi ultrasonda kese görünmedi daha ama kalınlaşma var büyük ihtimal çıkacak dedi doktor.Kanda bakacakmış birde.Kan tahlili verdim öğleden sonra onun sonucunu almaya gideceğim.
Evet canım biraz önce geldim doktordan.Tabi ultrasonda kese görünmedi daha ama kalınlaşma var büyük ihtimal çıkacak dedi doktor.Kanda bakacakmış birde.Kan tahlili verdim öğleden sonra onun sonucunu almaya gideceğim.
Daha iyiyim canım,Dün eve gittiğimde de ağladım oğlumu görünce.Tam hazır değilim daha şaka gibi geliyor herşey.Eşim de karmakarışık,hiç hesaplarımızda yoktu ama Allah'ın dediği oluyor işte biz istediğimiz kadar plan yapalımhadi hakkına hayırlısı olsun gülüm
nasılsın moralin nasıl
HAYAT SENİN HAZIR OLMANI BEKLEMEZ hemde hiç bir şey için beklemezDaha iyiyim canım,Dün eve gittiğimde de ağladım oğlumu görünce.Tam hazır değilim daha şaka gibi geliyor herşey.Eşim de karmakarışık,hiç hesaplarımızda yoktu ama Allah'ın dediği oluyor işte biz istediğimiz kadar plan yapalım
al ben de de o kadarmerhaba kızlar ben kilo olarak artıdayım yine
HAYAT SENİN HAZIR OLMANI BEKLEMEZ hemde hiç bir şey için beklemez
zaten 2. çocuk ilerde de olsa istiyordun öyle okudum geçmişte erken gelmek istemiş annesine mutluluk rızkıyla birlikte
bundan sonra her şey ÇOK DAHA GÜZEL olacak sadece bekle ve yaşayarak gör
hoş geldin saramerhaba kızlar ben kilo olarak artıdayım yine
canım yaaa o kadar iyi anlıyorum ki seni benim oğlumda 31 mayısta 2 yaşını dolduracak ama çok küçük geliyor acaba haksızlık mı ediyorum onun zamanından mı çalıyorum diye düşünüyor insan.. ama bir taraftan da kardeş candır.. ben de karmaşığım yaniDaha iyiyim canım,Dün eve gittiğimde de ağladım oğlumu görünce.Tam hazır değilim daha şaka gibi geliyor herşey.Eşim de karmakarışık,hiç hesaplarımızda yoktu ama Allah'ın dediği oluyor işte biz istediğimiz kadar plan yapalım
hoş geldin sara
boş ver artıyı eksiyi bu gün konsantre ol kendini olmak istediğin beden de düşün mutluluğu iliklerinde ruhunun derinleriklerinde hisset sonra yaşamında ve elinde olanlar için şükredip huzuru hisset
ya o ertelediklerimi yapmak için bir daha şansımız OLMAZSAAbu cümlen tokat gibi çarptı yüzüme çok doğru bir söz bende sürekli birşeyleri bekletiyorum böyle olursa öyle yaparım buda olsun ondan sonra diye diye hiç yol katetmiyorum ayağa kalkıp silkelenmek lazım tamda bahar heryer yeşerip pırıl pırılken canlanmak lazım
biz akşam yeni bir başlangıç yapmaya karar verdik sil aklındaki olumsuzlukları bu gün yeni bir gün dün dünde kaldı yeni başlangıcımızaal ben de de o kadar
bak gördün mü miladım aklın tomurcukta kaldı zihnin sana etkilendiğin konuyla ilgili rüya gösterdi :)))Daha yeni tatlim ondandir heralde.. etkisinde kalmışım gece ruyamda hamileydim karmakarışık rüyalar görüyorum zihnim bulanik:)))
onu da not alıyorum okurum ilk fırsatta şu an 3 kitabı birden okuyorum ne zaman biterlerse artık:))aynısını yapacam canım emin ol
bugün bir kitap aldım Kemal SAYAR'ın Yavaşla okumuşmuydun kitabın sloganı Bu dünyadan bir defa geçeceksin hemen okumaya başlayacam
elimizdekilerin kıymetini bilip şükretmemiz lazım gerçektende
Daha iyiyim canım,Dün eve gittiğimde de ağladım oğlumu görünce.Tam hazır değilim daha şaka gibi geliyor herşey.Eşim de karmakarışık,hiç hesaplarımızda yoktu ama Allah'ın dediği oluyor işte biz istediğimiz kadar plan yapalım
canım yaaa o kadar iyi anlıyorum ki seni benim oğlumda 31 mayısta 2 yaşını dolduracak ama çok küçük geliyor acaba haksızlık mı ediyorum onun zamanından mı çalıyorum diye düşünüyor insan.. ama bir taraftan da kardeş candır.. ben de karmaşığım yani