Miladımız--》2015

çok sağol cnm.süper vermiş inan okdra kdr veremem diye düşünüyordum heveslendim bi anda ilk hedefim 90 bende 1,73 demekki aynı durumdayız.nasıl verdi ameliyat falanmı ne gibi yöntemler denedi çok merak ettim

yok canım başlangıçta diyetisyenle verdi 90 kiloya düştü sonrasinda bazi talihsiz olaylar yaşadı ara verdi hatta birazda ustune aldı ama sonra kendi çabalarıyla verdi birazda abartti galiba simdi biraz kilo almaya çabalıyor çünkü güçsüz kaldı

hah işte böyle şeylerden bahset miladım 75 kilo bile veriliyorsa biz 3-5 e nasıl takılırız biz de yaparız bizde 60 kilo olabilirz
:))

tomurcukkk bugun gec geldin canim hayırdır dr falan mi gittin?
Evet canım biraz önce geldim doktordan.Tabi ultrasonda kese görünmedi daha ama kalınlaşma var büyük ihtimal çıkacak dedi doktor.Kanda bakacakmış birde.Kan tahlili verdim öğleden sonra onun sonucunu almaya gideceğim.

Sabah kahvaltım
1 domtes
1 salatalık
1 kk beyaz peynir
5 siyah zeytin
1 dilim kepekli ekmek

hadi hakkına hayırlısı olsun gülüm
nasılsın moralin nasıl

Daha yeni tatlim ondandir heralde.. etkisinde kalmışım gece ruyamda hamileydim karmakarışık rüyalar görüyorum zihnim bulanik:)))

hadi hakkına hayırlısı olsun gülüm
nasılsın moralin nasıl
Daha iyiyim canım,Dün eve gittiğimde de ağladım oğlumu görünce.Tam hazır değilim daha şaka gibi geliyor herşey.Eşim de karmakarışık,hiç hesaplarımızda yoktu ama Allah'ın dediği oluyor işte biz istediğimiz kadar plan yapalım

HAYAT SENİN HAZIR OLMANI BEKLEMEZ hemde hiç bir şey için beklemez
zaten 2. çocuk ilerde de olsa istiyordun öyle okudum geçmişte erken gelmek istemiş annesine mutluluk rızkıyla birlikte
bundan sonra her şey ÇOK DAHA GÜZEL olacak sadece bekle ve yaşayarak gör

bu cümlen tokat gibi çarptı yüzüme çok doğru bir söz bende sürekli birşeyleri bekletiyorum böyle olursa öyle yaparım buda olsun ondan sonra diye diye hiç yol katetmiyorum ayağa kalkıp silkelenmek lazım tamda bahar heryer yeşerip pırıl pırılken canlanmak lazım

merhaba kızlar ben kilo olarak artıdayım yine
hoş geldin sara
boş ver artıyı eksiyi bu gün konsantre ol kendini olmak istediğin beden de düşün mutluluğu iliklerinde ruhunun derinleriklerinde hisset sonra yaşamında ve elinde olanlar için şükredip huzuru hisset

canım yaaa o kadar iyi anlıyorum ki seni benim oğlumda 31 mayısta 2 yaşını dolduracak ama çok küçük geliyor acaba haksızlık mı ediyorum onun zamanından mı çalıyorum diye düşünüyor insan.. ama bir taraftan da kardeş candır.. ben de karmaşığım yani

aynısını yapacam canım emin ol

bugün bir kitap aldım Kemal SAYAR'ın Yavaşla okumuşmuydun kitabın sloganı Bu dünyadan bir defa geçeceksin hemen okumaya başlayacam

elimizdekilerin kıymetini bilip şükretmemiz lazım gerçektende

ya o ertelediklerimi yapmak için bir daha şansımız OLMAZSAA
ertelemek yok bundan sonra şimdiki anı yaşıyorsak yapmak istediklerimizi ŞİMDİ yapıcaz

onu da not alıyorum okurum ilk fırsatta şu an 3 kitabı birden okuyorum ne zaman biterlerse artık:))

ben hamile olduğumu öğrensem bugün sevinçten havalara uçar mutluluktan ağlarım heralde Allaha binlerce kez şükrederim

ama hayat ne garip kimide hamile olduğu için üzülüyor dünya böyle işte

ama üzülme be tomurcukum belkide bebeğin sana ne müjdelerle güzelliklerle geliyor iyiki doğurmuşum iyiki gelmişsin diyeceksin kimbilir sevin artık nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…