hayra çıksın rüyan inşallahAyy sabah ruyamda komik birsey gordum kahkahayla siritma arasi bi durumda gozum saate ilisince nasil firladim anlatamam:))) 20 dk da hazirlandi yavrucuklarim:)) hava yagmurlu ondan sanırım zor ayildim..
yok kız niye acıkasın :)) ekmek gibi işte o da hamur uzun süre tok tutarAfiyet olsun. Pogaca yesem ben acikirdim hemen:))
yok kız niye acıkasın :)) ekmek gibi işte o da hamur uzun süre tok tutar
merhaba günlüğünüzü bayadır takip ediyorum.hamur işi şekeri yükselttiği için açlık hissi verirmiş karataya göre bana mantıklı geldi deneyin isterseniz.yok kız niye acıkasın :)) ekmek gibi işte o da hamur uzun süre tok tutar
canan teyze genel de iyi hoş diyor da herkesin bünyesi ve acıkma süresi farklı unlu gıdaları gündüz yemeyi tercih ediyorum genelde eğer erken yemediysem 2 öğünle günü bitiriyorum aman aman acıkmıyorum ki 3. öğünü yiyeyimmerhaba günlüğünüzü bayadır takip ediyorum.hamur işi şekeri yükselttiği için açlık hissi verirmiş karataya göre bana mantıklı geldi deneyin isterseniz.
merhaba günlüğünüzü bayadır takip ediyorum.hamur işi şekeri yükselttiği için açlık hissi verirmiş karataya göre bana mantıklı geldi deneyin isterseniz.
bu tarzbilgilerin ana fikrini anlatan bi site var oradan bak benceAlintilayamadim.
Olumlama işini bende arastiracagim. Ben olumlamalarin ise yaracagindan eminim. Ama bazen tembellik yapıyorum yada olmamasi işime geliyor diyelim.
evet yaa benim sistem de beynim de hep farklı çalışıyor sağolsun nedenMerhaba canim. Evet bencede oyle ama ekimcigimin sistem farkli çalışıyor:)) o pek acikmiyor bile bence:))
Baslangicta bende senin günlüğünu takip ettim canim neler yaptın kilo verebildinnmi?
:) veriyorum cnm şükür bu sabah tartıldım 132,100 geldim 8,800 verdim inşallah devamı gelcek :)Merhaba canim. Evet bencede oyle ama ekimcigimin sistem farkli çalışıyor:)) o pek acikmiyor bile bence:))
Baslangicta bende senin günlüğünu takip ettim canim neler yaptın kilo verebildinnmi?
çok iyi süpersin maşallah bacııı sen topiği açalı 2 ay oldu mu:) veriyorum cnm şükür bu sabah tartıldım 132,100 geldim 8,800 verdim inşallah devamı gelcek :)
sağol cnm :) ben 31 martta açmışım topiğide ama 20 sinde başladım yediklerimi azaltmayaçok iyi süpersin maşallah bacııı sen topiği açalı 2 ay oldu mu
bir buçuk ayda 9 kiloya yakın vermişsin demektirsağol cnm :) ben 31 martta açmışım topiğide ama 20 sinde başladım yediklerimi azaltmaya
kilo çok olunca ilk aylar hızlı veriliyor cnm inşallah sizde hedeflerinize ulaşırsınız tez zamanda :)bir buçuk ayda 9 kiloya yakın vermişsin demektiriyi ki geldin motivasyon oldu bu bana demek ki isteyince oluyormuş
bende de çok var 2 hanelilere düşmek ilk hedefim inşallah bu ay sonuna kadar olacakkilo çok olunca ilk aylar hızlı veriliyor cnm inşallah sizde hedeflerinize ulaşırsınız tez zamanda :)
Cok kisa bir surede verdin degil mi? Cok tebrik ediyorum seni böyle devam. Benim yengem 135 kilodan 60li kilolara düştü boyu da 1.75 civari sanırım. Genc kizken bile 75 kiloydu düşün insan isterse herseyi yapar:) veriyorum cnm şükür bu sabah tartıldım 132,100 geldim 8,800 verdim inşallah devamı gelcek :)
çok sağol cnm.süper vermiş inan okdra kdr veremem diye düşünüyordum heveslendim bi anda ilk hedefim 90 bende 1,73 demekki aynı durumdayız.nasıl verdi ameliyat falanmı ne gibi yöntemler denedi çok merak ettimCok kisa bir surede verdin degil mi? Cok tebrik ediyorum seni böyle devam. Benim yengem 135 kilodan 60li kilolara düştü boyu da 1.75 civari sanırım. Genc kizken bile 75 kiloydu düşün insan isterse herseyi yapar
hah işte böyle şeylerden bahset miladım 75 kilo bile veriliyorsa biz 3-5 e nasıl takılırız biz de yaparız bizde 60 kilo olabilirzCok kisa bir surede verdin degil mi? Cok tebrik ediyorum seni böyle devam. Benim yengem 135 kilodan 60li kilolara düştü boyu da 1.75 civari sanırım. Genc kizken bile 75 kiloydu düşün insan isterse herseyi yapar
Diger tavsiyeni kisayol yaptım sagol canim. Bunuda atabilirsen okurum.miladım bir de youtube ta bir video var the secret kitabının özeti gibi düşün bir buçuk saat kadar sürüyor ama çok etkili
bakınayım buluram linkini atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?