Miladımız--》2015

Ayy sabah ruyamda komik birsey gordum kahkahayla siritma arasi bi durumda gozum saate ilisince nasil firladim anlatamam:))) 20 dk da hazirlandi yavrucuklarim:)) hava yagmurlu ondan sanırım zor ayildim..
hayra çıksın rüyan inşallah
ben yatmadan bu olumla için illa deniycem ya doğruluğu ne kadar diye sabah 6 dan önce uyanıcam alarm çalmadan diyip yatıyorum cidden alarmdan önce uyanıyorum :))

yok kız niye acıkasın :)) ekmek gibi işte o da hamur uzun süre tok tutar

Ben hamur yersem 1 saat sonra aclik sinyalleri başlıyor. 1.5 saat sonra borazanlar çalıyor midem:))
Dun hiç hamur isi ekmek yemedigim icin ara ogun bile yapmadım çünkü hic acikmadim.. her bunye farklı demekki..

Alintilayamadim.
Olumlama işini bende arastiracagim. Ben olumlamalarin ise yaracagindan eminim. Ama bazen tembellik yapıyorum yada olmamasi işime geliyor diyelim.

merhaba günlüğünüzü bayadır takip ediyorum.hamur işi şekeri yükselttiği için açlık hissi verirmiş karataya göre bana mantıklı geldi deneyin isterseniz.
canan teyze genel de iyi hoş diyor da herkesin bünyesi ve acıkma süresi farklı unlu gıdaları gündüz yemeyi tercih ediyorum genelde eğer erken yemediysem 2 öğünle günü bitiriyorum aman aman acıkmıyorum ki 3. öğünü yiyeyim

merhaba günlüğünüzü bayadır takip ediyorum.hamur işi şekeri yükselttiği için açlık hissi verirmiş karataya göre bana mantıklı geldi deneyin isterseniz.

Merhaba canim. Evet bencede oyle ama ekimcigimin sistem farkli çalışıyor:)) o pek acikmiyor bile bence:))
Baslangicta bende senin günlüğünu takip ettim canim neler yaptın kilo verebildinnmi?

Alintilayamadim.
Olumlama işini bende arastiracagim. Ben olumlamalarin ise yaracagindan eminim. Ama bazen tembellik yapıyorum yada olmamasi işime geliyor diyelim.
bu tarzbilgilerin ana fikrini anlatan bi site var oradan bak bence
çekim yasası halis şahiner yaz arama motoruna çıkar
çok faydalanacaksın o siteden emin ol:)

Merhaba canim. Evet bencede oyle ama ekimcigimin sistem farkli çalışıyor:)) o pek acikmiyor bile bence:))
Baslangicta bende senin günlüğünu takip ettim canim neler yaptın kilo verebildinnmi?
evet yaa benim sistem de beynim de hep farklı çalışıyor sağolsun neden
çünküüüü ben özelim benden bir tane daha yok ben farklıyım

:) veriyorum cnm şükür bu sabah tartıldım 132,100 geldim 8,800 verdim inşallah devamı gelcek :)

miladım bir de youtube ta bir video var the secret kitabının özeti gibi düşün bir buçuk saat kadar sürüyor ama çok etkili
bakınayım buluram linkini atarım

:) veriyorum cnm şükür bu sabah tartıldım 132,100 geldim 8,800 verdim inşallah devamı gelcek :)
Cok kisa bir surede verdin degil mi? Cok tebrik ediyorum seni böyle devam. Benim yengem 135 kilodan 60li kilolara düştü boyu da 1.75 civari sanırım. Genc kizken bile 75 kiloydu düşün insan isterse herseyi yapar

Cok kisa bir surede verdin degil mi? Cok tebrik ediyorum seni böyle devam. Benim yengem 135 kilodan 60li kilolara düştü boyu da 1.75 civari sanırım. Genc kizken bile 75 kiloydu düşün insan isterse herseyi yapar
çok sağol cnm.süper vermiş inan okdra kdr veremem diye düşünüyordum heveslendim bi anda ilk hedefim 90 bende 1,73 demekki aynı durumdayız.nasıl verdi ameliyat falanmı ne gibi yöntemler denedi çok merak ettim

hah işte böyle şeylerden bahset miladım 75 kilo bile veriliyorsa biz 3-5 e nasıl takılırız biz de yaparız bizde 60 kilo olabilirz

miladım bir de youtube ta bir video var the secret kitabının özeti gibi düşün bir buçuk saat kadar sürüyor ama çok etkili
bakınayım buluram linkini atarım
Diger tavsiyeni kisayol yaptım sagol canim. Bunuda atabilirsen okurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…