• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Kuzum bende defalarca kilo verdim. Ama galiba tamda bu yüzden kaldım böyle. Nasılsa kilo veriyorum diye yiyorum. Ben kilo veremiyorum diye bedenime nankörlük edemem valla. Cokta guzel kilo veriyorum ama yiyerek tekrar aliyorum:))

Kilo alıyorum degil dimi ekimcim yanlıs cümle kuruyorum;)gecmiste almıştım artik hatamdan ders aldım vee kilo veriyorum sağlıklı ve hafif bir bedene kavusuyorum:))

eğer bir şeyi gerçekten yapabileceğine inanırsan
ve
gerçekten inanırsan
zihnin yapabilmesi için yollar keşfeder
david schwarts

HoppaHoppaHoppaHoppa

Süper.. bu gece bana en iyi gelebilecek cumleleri yazdın canim benim çok sağol.
Hadi zayif halimizi gözümüzde canlandira canlandira uyuyalim ki beyin hayalimizdeki.bedene ulasmak icin yollar bulsun:))

Kilo alıyorum degil dimi ekimcim yanlıs cümle kuruyorum:KK66:gecmiste almıştım artik hatamdan ders aldım vee kilo veriyorum sağlıklı ve hafif bir bedene kavusuyorum:))
kilo veremiyor olmama rağmen kendimi kabül ediyorum seviyorum
kilo veremiyor olmamam rağmen sağlıklı olmayı seçiyorum
kilo veremiyor olmama rağmen bedenimdeki yağların yakılıp atılmasını mutlu olmayı seçiyorum bunlar duygusal özgürleştirme tekniğinde kullanılan olumlamalardan
birde sadece olmasını istediğin şeyi uykuya dalmadan önce tekerleme gibi söylediğin yöntem var bu çekim yasasında var
düşünceler enerji yayar insan ve tüm evren enerjiden yaratılmıştır benzer enerjiler birbirini çeker buna göre ne düşünür ne istersen o sana gelir
kısa ve net bir ifade seç onu kullan
misal
sağlıkla zayıflıyorum
veya
her gün bedenim yağ yakıyor
kendine kolay gelen tek kelimelik olumlu bir şey de olabilir

Süper.. bu gece bana en iyi gelebilecek cumleleri yazdın canim benim çok sağol.
Hadi zayif halimizi gözümüzde canlandira canlandira uyuyalim ki beyin hayalimizdeki.bedene ulasmak icin yollar bulsun:))
çok güzel evet işte bu da var kendinizi olmak istediğiniz halinizle düşünün o halinizle günlük yaptıklarını yaparken hayal edin

hadi kızlar gidin uyuyun allah rahatlık versin
ben biraz daha kitap okuyup öyle yatarım

saat 3 gibi yattım 6 ya 10 kala kalktım :)))))):KK24::KK24:

Ayy sabah ruyamda komik birsey gordum kahkahayla siritma arasi bi durumda gozum saate ilisince nasil firladim anlatamam:))) 20 dk da hazirlandi yavrucuklarim:)) hava yagmurlu ondan sanırım zor ayildim..

Back