Miladımız--》2015

5 sene çocuk istedim her gecikmeyi hamilelik zannettim test yaptım negatif çıktıkça hayallerim yıkıldı.Oğluma sürpriz bi şekilde hamile kaldım havalara uçtum.9 ay yatarak kan sulandırıcı iğne olarak doğum yaptım.Üstelik erken doğum oldu.Ne korkular yaşadım.
Şimdi ise hiç düşünmediğim halde oldu.2. hiç düşünmüyordum Allah isteyenlere nasip etsin dedim hep.Ama oldu işte.Karmakarışığım vardır bir hayır diyorum.Aynı sürece girmek beni korkutuyor.

Canim bak birincisinde ne kadar caba gostermissin olsun diye sakin uzulme o sana Allahin bir lutfu dua et rabbime sana kolayliklar versin insallah

canım benim vardır her şey de bir hayır önce bir doktora git bakalım ne diyecek hemen bu gün al randevuyu ona göre planlama yaparsın umarım sorunsuz güzel bir hamilelik geçirirsin

Ağlamaktan içim dışıma çıktı

canım benim ilkinde çok problem yaşadın ve yanlış hatırlamıyorsam daha kilolu hamile kaldın, şimdi daha zayıfsın daha dikkatlisin. ilk seferinde herşey çok zordur, bilinmezlik korkutur yıpratır insanı. ikinci seferde aynısı olsa bile(belki daha iyi olacak bunu da bilmiyoruz) bilinçlisin ne yapman ne yapmaman gerektiğini biliyorsun. ilkini atlatmışsın, ikinci daha kolay gelecek inan bana hem çok ayıp annesi bebişin sana süpriz yaptı, abisiyle kanka gibi büyümek istiyo demekki. anneme bırakırsam çok ara verir ben pat diye geliyim bişey diyemesin dedi kız gelio olmasın şöyle en tatlısından cilvelisinden

ama ne diyeyim ilk okuduğumda içime doğdu hamile dedim kendi kendime çok sevindim anlatamam çok mutlu oldum çünkü ben de haziran adetimden sonra 1 ay deneyeceğim olursa olur olmazsa seneye o yüzden bu 2 ay sıkı tutucam diyet işini bari 90kg falan hamile kalayım diye birlikte büyürler belki teyzesi sonra bize sara da katılır sonra 3ünü bir araya getiririz kk bebekleri diye hiç üzme kendini

Ayrı ayrı alıntılamadım kızlar destekleriniz için çok teşekkür ederim.Biraz daha rahatladım şimdi.Dediğiniz gibi hayır vardır bundada.plan yapmak bize düşmez zaten.Allah'ın dediği oluyor.
ha şöyleeeee, bi bakmışsın büyüyüp iki yanına geçmişler. zaman çok hızlı geçiyor hiç göz yaşına değer mi annesi
bak ben hamilelere hiiiiçççç kıyamam üzme benim gibi duygusal sulu gözleri, oturur seninle ağlarım sonra
bebiş geliyo bebiş geliyooooooooooooooo

Canim hic beklemeden ben ce dr gitmelisin. Ilkinde igneler kullandiysan bunda da kullanman gerekebilir. Yoksa bebegin duser Allah muhafaza

7 mayısta 2 yaşına giriyor oğlum.Bana göre küçük daha evet.Ama mantık olarak yaklaşık 3 yaş olacak aralarında.
Bir de benim kayınvalide 2.ye bakamam diyordu hep.Rüzgar benim siz ikinciyi düşünüyorsanız ona göre çözümünü bulun deyip kestirip atardı.Onu bile düşünmeye başladım şimdiden

kızzz ne cesaret bakacak tabi ki de. ayrıca senin bebiş doğup büyüyene kadar rüzgar 3,5 yaşında oluo enaz. olmadı rüzgarı kreşe verip küçüğe baktırırsın. ayrıca bakmam diyosa sen mi işten ayrılacaksın? o zaman sen işi bırak çocuklarına bak oğluda size baksın. o da büyük konuşmuş demek ki! insanlar biçok şey söyler, hiiiçççç takma kafana herşey olacağına varır. bakmazsa verirsin bi kreşe oğlu da annesinin ne kadar destek olduğunu görmüş olur.(çok kızdım bea,kusura bakma çok konuştum)

Onun oyle demesine bakma sen. Bakar tabiki de...
2 yas cok ta kucuk degil canim ya kocaman olmus. Dusunsene 1 yasina geldiginde abisi 4 yasinda olacak beraber oynayamayacaklar bile... aralari cok yakindegil yani. Iyi bence

Agzina saglik canim iyi dedin. Ben bile rahatladim burada

2 yas cok ta kucuk degil canim ya kocaman olmus. Dusunsene 1 yasina geldiginde abisi 4 yasinda olacak beraber oynayamayacaklar bile... aralari cok yakindegil yani. Iyi bence
bencede 3 yaş ideal, oynarlar kız hemde ne güzel oynarlar. büyüyünce abi kardeş gezer tozarlar

Agzina saglik canim iyi dedin. Ben bile rahatladim burada

hayır canım kv gerdiği konuya bak, benimki ben hamileyim desem havalara uçar oğlunun çocuğu olacak diye. ben zaten annenin iki sene çocuğuna bakması gerektiğini düşünüyorum ama hayat şartları zor işte uyum sağlamaya çalışıyoruz mecbur olarak. babanne tabi ki destek olacak, tomurcuk onun oğlu yıpranmasın diye çocuğundan ayrı kalmak zorunda kalıyor bunun bilincine varmıyorsa vardırılması lazım. yakınlarda olaydım çok pis laf söylerdim kibar kibar o babanneye

Katiliyorum sana canim. Ben de calismayan çocuğu na bakanlardanim ve cok mutluyum

Katiliyorum sana canim. Ben de calismayan çocuğu na bakanlardanim ve cok mutluyum

en güzeli seninki canım. bende çalışmak zorunda olanlardanım malum devlet 2 sene sonra çağırıyor ücretsiz izin bile olsa. bi an tomurcuğun yerine koydum kendimi o yüzden kızdım, kimse evladını bırakmak istemez insanların destek olması lazım.

Canim benim dusunme bunlari bos ver zamani gelince allah sana yol gosterecektir kayinvaliden eminim cok sevinecek bakacakta bebege kiyamaz hem oglusun kocaman abi olacak ne guzel canim ya hic tedavi gormeden abuk subuk ilaclar kullanmadan hamile kaldin hormonlara maruz kalmadin ben on sene sonra ikinciyi dogurabildim ve kardesler arasinda yas farki cok oldu abi universiteye giderken kucuk daha ortaokulda olacak seninkiler ne guzel yaslari yakin olacak ..hem ameliyat olacaktin belki hamile kaldiginda bebegini emziremiyecektin dimi ama allahim biyle uygun gormus cokk mutlu oldum sende uzulme mutlu ol annesi bebekler hisseder olan herseyi kiyamam aglama sil gozunun yasini hadi artik anne adayisin yupppiiiii

Bencede bakar.öyle dediğine bakmıyorum ben hiç.Bakamam derse benim işi bırakacağımı bilir eşim.o zaman tek onun maaşı da yetmez.mecbur çalışcam.
Ayrıca kayınvalideye de biz bakıyoruz.Kayınpeder olacak adam terketti gitti 35 sene sonra başka kadına.Ondan da ayrılmış ama neyse uzun hikaye.
Zaten ben işi bırakır iki çocuğa da bakma kararı alırsam kv ortada kalacak bu sefer.Yani yine bakarız ona ama Rüzgar'ı bile o kadar sık göremeyecek çünkü kendi evimde olacağım.
Eşim inattır üstelik öyle bir durum olursa kestirip atar tavrını koyar.
Rüzgar doğduğunda yine annesi böyle saçmalamıştı başka bir nedenden dolayı.Benim annem memleketten gelip baktı çocuğuma 9 ay.Babamdan kardeşlerimden ayrı fedakarlık yaptı.
9. ayından sonra hem kayınpeder gidince hem de annem memlekete dönünce kv ye bıraktık.Biz ona sahip çıktık o da torununa tabi ki

Evet canım yaş farkı ideal haklısın.Sanırım kabullenmeye başladım durumu

bencede 3 yaş ideal, oynarlar kız hemde ne güzel oynarlar. büyüyünce abi kardeş gezer tozarlar
Çok şekersin desteğin için çok ama çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.Senin var mı çocuk?

Evet zaman herşeyi gösterecek.Vaktinde öyle tedaviler gördüm öyle iğneler vuruldum ki hamile kalabilmek için zar zor kucağıma aldım evladımı.Şimdi hiç düşünmediğim anda sürpriz yaptı bana

Ağlamaktan içim dışıma çıktı

Canim ya aglamana hic gerek yok zaman gelecek iyiki sürpriz yapip gelmiş diyeceksin.. su an ben hamile olsam ucardim heralde. Gittikce daha fazla istiyorum.. ama hayırlısı ise zaten olacak biliyorum.. inşallah bu defa kız olur cok ideal benimde hayalim bir kiz bir oglandi ama çok şükür iki oğlan oldu.. hayırlısı canım eşine soyledin mi?? Gitseydin dr a en gec yarın git canim..

Eşime söyledim canım.Zaten şüphelerim olduğunu biliyordu bikça gündür hazırlıklıydı yani.Olsun hayırlısı beraber büyürler diyor o da.
Bugün bi toparlanayım,yarın giderim doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…