- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
5 sene çocuk istedim her gecikmeyi hamilelik zannettim test yaptım negatif çıktıkça hayallerim yıkıldı.Oğluma sürpriz bi şekilde hamile kaldım havalara uçtum.9 ay yatarak kan sulandırıcı iğne olarak doğum yaptım.Üstelik erken doğum oldu.Ne korkular yaşadım.
Şimdi ise hiç düşünmediğim halde oldu.2. hiç düşünmüyordum Allah isteyenlere nasip etsin dedim hep.Ama oldu işte.Karmakarışığım vardır bir hayır diyorum.Aynı sürece girmek beni korkutuyor.
canım benim vardır her şey de bir hayır önce bir doktora git bakalım ne diyecek hemen bu gün al randevuyu ona göre planlama yaparsın umarım sorunsuz güzel bir hamilelik geçirirsin5 sene çocuk istedim her gecikmeyi hamilelik zannettim test yaptım negatif çıktıkça hayallerim yıkıldı.Oğluma sürpriz bi şekilde hamile kaldım havalara uçtum.9 ay yatarak kan sulandırıcı iğne olarak doğum yaptım.Üstelik erken doğum oldu.Ne korkular yaşadım.
Şimdi ise hiç düşünmediğim halde oldu.2. hiç düşünmüyordum Allah isteyenlere nasip etsin dedim hep.Ama oldu işte.Karmakarışığım vardır bir hayır diyorum.Aynı sürece girmek beni korkutuyor.
Ağlamaktan içim dışıma çıktı
5 sene çocuk istedim her gecikmeyi hamilelik zannettim test yaptım negatif çıktıkça hayallerim yıkıldı.Oğluma sürpriz bi şekilde hamile kaldım havalara uçtum.9 ay yatarak kan sulandırıcı iğne olarak doğum yaptım.Üstelik erken doğum oldu.Ne korkular yaşadım.
ama ne diyeyim ilk okuduğumda içime doğdu hamile dedim kendi kendime çok sevindim anlatamam çok mutlu oldum çünkü ben de haziran adetimden sonra 1 ay deneyeceğim olursa olur olmazsa seneye o yüzden bu 2 ay sıkı tutucam diyet işini bari 90kg falan hamile kalayım diye birlikte büyürler belki teyzesi sonra bize sara da katılır sonra 3ünü bir araya getiririz kk bebekleri diye5 sene çocuk istedim her gecikmeyi hamilelik zannettim test yaptım negatif çıktıkça hayallerim yıkıldı.Oğluma sürpriz bi şekilde hamile kaldım havalara uçtum.9 ay yatarak kan sulandırıcı iğne olarak doğum yaptım.Üstelik erken doğum oldu.Ne korkular yaşadım.
ha şöyleeeee, bi bakmışsın büyüyüp iki yanına geçmişler. zaman çok hızlı geçiyor hiç göz yaşına değer mi annesiAyrı ayrı alıntılamadım kızlar destekleriniz için çok teşekkür ederim.Biraz daha rahatladım şimdi.Dediğiniz gibi hayır vardır bundada.plan yapmak bize düşmez zaten.Allah'ın dediği oluyor.
7 mayısta 2 yaşına giriyor oğlum.Bana göre küçük daha evet.Ama mantık olarak yaklaşık 3 yaş olacak aralarında.Canim oglun kac yasinda bilmiyorum ama kucuk galiba. Ilk zamanlar zorlanacaksin ama biraz buyudukten sonra iyiki olmus diyeceksin. Evet ilk sokla aglaman kabullenmemen normal. Sonra cok cabuk baglanacaksin. Sevinmen lazim ilk bebegin icin ne ugraslar verdin de oldu. Bu ise bir mucize gibi geldi sana.
gogus kucultme ameliyati icinse bence cok iyi oldu cunku ameliyat sonrasinda bir gebelikte ve emzirme surecinde deformeler olacakti. Sonrasinda ameliyatini olursun.
kızzz ne cesaret bakacak tabi ki de. ayrıca senin bebiş doğup büyüyene kadar rüzgar 3,5 yaşında oluo enaz. olmadı rüzgarı kreşe verip küçüğe baktırırsın. ayrıca bakmam diyosa sen mi işten ayrılacaksın? o zaman sen işi bırak çocuklarına bak oğluda size baksın. o da büyük konuşmuş demek ki! insanlar biçok şey söyler, hiiiçççç takma kafana herşey olacağına varır. bakmazsa verirsin bi kreşe oğlu da annesinin ne kadar destek olduğunu görmüş olur.(çok kızdım bea,kusura bakma çok konuştum)7 mayısta 2 yaşına giriyor oğlum.Bana göre küçük daha evet.Ama mantık olarak yaklaşık 3 yaş olacak aralarında.
Bir de benim kayınvalide 2.ye bakamam diyordu hep.Rüzgar benim siz ikinciyi düşünüyorsanız ona göre çözümünü bulun deyip kestirip atardı.Onu bile düşünmeye başladım şimdiden
7 mayısta 2 yaşına giriyor oğlum.Bana göre küçük daha evet.Ama mantık olarak yaklaşık 3 yaş olacak aralarında.
Bir de benim kayınvalide 2.ye bakamam diyordu hep.Rüzgar benim siz ikinciyi düşünüyorsanız ona göre çözümünü bulun deyip kestirip atardı.Onu bile düşünmeye başladım şimdiden
kızzz ne cesaret bakacak tabi ki de. ayrıca senin bebiş doğup büyüyene kadar rüzgar 3,5 yaşında oluo enaz. olmadı rüzgarı kreşe verip küçüğe baktırırsın. ayrıca bakmam diyosa sen mi işten ayrılacaksın? o zaman sen işi bırak çocuklarına bak oğluda size baksın. o da büyük konuşmuş demek ki! insanlar biçok şey söyler, hiiiçççç takma kafana herşey olacağına varır. bakmazsa verirsin bi kreşe oğlu da annesinin ne kadar destek olduğunu görmüş olur.(çok kızdım bea,kusura bakma çok konuştum)
bencede 3 yaş ideal, oynarlar kız hemde ne güzel oynarlar. büyüyünce abi kardeş gezer tozarlarOnun oyle demesine bakma sen. Bakar tabiki de...
2 yas cok ta kucuk degil canim ya kocaman olmus. Dusunsene 1 yasina geldiginde abisi 4 yasinda olacak beraber oynayamayacaklar bile... aralari cok yakindegil yani. Iyi bence
Agzina saglik canim iyi dedin. Ben bile rahatladim burada
hayır canım kv gerdiği konuya bak, benimki ben hamileyim desem havalara uçar oğlunun çocuğu olacak diye. ben zaten annenin iki sene çocuğuna bakması gerektiğini düşünüyorum ama hayat şartları zor işte uyum sağlamaya çalışıyoruz mecbur olarak. babanne tabi ki destek olacak, tomurcuk onun oğlu yıpranmasın diye çocuğundan ayrı kalmak zorunda kalıyor bunun bilincine varmıyorsa vardırılması lazım. yakınlarda olaydım çok pis laf söylerdim kibar kibar o babanneye
Katiliyorum sana canim. Ben de calismayan çocuğu na bakanlardanim ve cok mutluyum
Canim benim dusunme bunlari bos ver zamani gelince allah sana yol gosterecektir kayinvaliden eminim cok sevinecek bakacakta bebege kiyamaz hem oglusun kocaman abi olacak ne guzel canim ya hic tedavi gormeden abuk subuk ilaclar kullanmadan hamile kaldin hormonlara maruz kalmadin ben on sene sonra ikinciyi dogurabildim ve kardesler arasinda yas farki cok oldu abi universiteye giderken kucuk daha ortaokulda olacak seninkiler ne guzel yaslari yakin olacak ..hem ameliyat olacaktin belki hamile kaldiginda bebegini emziremiyecektin dimi ama allahim biyle uygun gormus cokk mutlu oldum sende uzulme mutlu ol annesi bebekler hisseder olan herseyi kiyamam aglama sil gozunun yasini hadi artik anne adayisin yupppiiiii7 mayısta 2 yaşına giriyor oğlum.Bana göre küçük daha evet.Ama mantık olarak yaklaşık 3 yaş olacak aralarında.
Bir de benim kayınvalide 2.ye bakamam diyordu hep.Rüzganim siz ikinciyi düşünüyorsanız ona göre çözümünü bulun deyip kestirip atardı.Onu bile düşünmeye başladım şimdiden
Bencede bakar.öyle dediğine bakmıyorum ben hiç.Bakamam derse benim işi bırakacağımı bilir eşim.o zaman tek onun maaşı da yetmez.mecbur çalışcam.kızzz ne cesaret bakacak tabi ki de. ayrıca senin bebiş doğup büyüyene kadar rüzgar 3,5 yaşında oluo enaz. olmadı rüzgarı kreşe verip küçüğe baktırırsın. ayrıca bakmam diyosa sen mi işten ayrılacaksın? o zaman sen işi bırak çocuklarına bak oğluda size baksın. o da büyük konuşmuş demek ki! insanlar biçok şey söyler, hiiiçççç takma kafana herşey olacağına varır. bakmazsa verirsin bi kreşe oğlu da annesinin ne kadar destek olduğunu görmüş olur.(çok kızdım bea,kusura bakma çok konuştum)
Evet canım yaş farkı ideal haklısın.Sanırım kabullenmeye başladım durumuOnun oyle demesine bakma sen. Bakar tabiki de...
2 yas cok ta kucuk degil canim ya kocaman olmus. Dusunsene 1 yasina geldiginde abisi 4 yasinda olacak beraber oynayamayacaklar bile... aralari cok yakindegil yani. Iyi bence
Çok şekersin desteğin için çok ama çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.Senin var mı çocuk?bencede 3 yaş ideal, oynarlar kız hemde ne güzel oynarlar. büyüyünce abi kardeş gezer tozarlar
Evet zaman herşeyi gösterecek.Vaktinde öyle tedaviler gördüm öyle iğneler vuruldum ki hamile kalabilmek için zar zor kucağıma aldım evladımı.Şimdi hiç düşünmediğim anda sürpriz yaptı banaCanim benim dusunme bunlari bos ver zamani gelince allah sana yol gosterecektir kayinvaliden eminim cok sevinecek bakacakta bebege kiyamaz hem oglusun kocaman abi olacak ne guzel canim ya hic tedavi gormeden abuk subuk ilaclar kullanmadan hamile kaldin hormonlara maruz kalmadin ben on sene sonra ikinciyi dogurabildim ve kardesler arasinda yas farki cok oldu abi universiteye giderken kucuk daha ortaokulda olacak seninkiler ne guzel yaslari yakin olacak ..hem ameliyat olacaktin belki hamile kaldiginda bebegini emziremiyecektin dimi ama allahim biyle uygun gormus cokk mutlu oldum sende uzulme mutlu ol annesi bebekler hisseder olan herseyi kiyamam aglama sil gozunun yasini hadi artik anne adayisin yupppiiiii
Ağlamaktan içim dışıma çıktı
Eşime söyledim canım.Zaten şüphelerim olduğunu biliyordu bikça gündür hazırlıklıydı yani.Olsun hayırlısı beraber büyürler diyor o da.Canim ya aglamana hic gerek yok zaman gelecek iyiki sürpriz yapip gelmiş diyeceksin.. su an ben hamile olsam ucardim heralde. Gittikce daha fazla istiyorum.. ama hayırlısı ise zaten olacak biliyorum.. inşallah bu defa kız olur cok ideal benimde hayalim bir kiz bir oglandi ama çok şükür iki oğlan oldu.. hayırlısı canım eşine soyledin mi?? Gitseydin dr a en gec yarın git canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?