• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Ben şimdi devam etsem mi bu kb'ye ne diyosunuz? Yoksa klasik diyetle mi yürüteyim??
Bana sorarsan bir ay daha devam edebilirsin nasilsa dr da sut peynir et ye diyecek tatlilardan uzak dur diyecek hamurisi yeme diyecek eeee senin kb diyeti buna uyuyor sadece bitki caylarina dikkat et suyunu bol ic gerisi gelir sekerimmmm ;)

Bana sorarsan bir ay daha devam edebilirsin nasilsa dr da sut peynir et ye diyecek tatlilardan uzak dur diyecek hamurisi yeme diyecek eeee senin kb diyeti buna uyuyor sadece bitki caylarina dikkat et suyunu bol ic gerisi gelir sekerimmmm :KK66:
Peki şekerim teşekkürler :KK68:

Aaaaaaaa en cokta bak buna sevindim benn bizi birakirsin diye dusunmustum ama birakmiyorsun supersin sen cok guclu bir kadinsin herseyin ustesinden gelirsin bir gun gelecek ve bizler hep beraber basari hikayemizi yazacagiz buraya ayyy acayip bir enerji doldu icime benim bebis haberindenmidir nedir :KK66:
Niye bırakayım ayol :-) bu sayfa hepimizin sahip çıkmak lazım dimi ama
Bende güya 77 ye düşünce 40 kilo vermenin başarı hikayesini yazacaktım.Şimdi zayıflar zayıflamaz nasıl hamile kaldığımı yazmam lazım sanırım.
Daha öncede 103 de 83 e düşüp hamile kalmıştım.Bu seksenli kilolar yaramıyor bana :-)

Ben şimdi devam etsem mi bu kb'ye ne diyosunuz? Yoksa klasik diyetle mi yürüteyim??

Canim tambakcigima katılıyorum. Karbonhidrat ta Yemen lazım. Onceki diyetine devam edebilirsin. Dut urunlerini sebzeni yeterince tukettiginden emin ol.

Aksam
2 kepce eristeli mercimek çorbası 29 p
4 kaşık yogurt 2 p

Bugun toplam 45.4 p
Kaloriyi de asmadim. Böyle gidersem bir ay sonra 85.6 olurmusum myfitnespall oyle hesapladi ben onun yalancisiyim:))

Tomurcugum daha iyisin insallah Bence karbonidrat diyetine tam olarak devam etme cunku senin artik karbonidrat da alman lazim az da olsa ona da ihtiyacin var

Kizlar ben bi hafta boyunca menu yazmicam cunku sok diyet yapicam şu dort Kiloyu biran once ustumden atmam lazim ki normal bi sekilde devam edeyim

Kizlar ben bi hafta boyunca menu yazmicam cunku sok diyet yapicam şu dort Kiloyu biran once ustumden atmam lazim ki normal bi sekilde devam edeyim

Yaptığın sok diyeti de yaz canım. Ayrı kalma bizden. Yoksa sonuç daha kötü oluyoruz.. sürüden ayrılanı kilolar kapıyor :)) kendimden biliyorum

Bugün cok güzel bitti. Bütün gün aktif hareketli olmama rağmen günü güzel kapattım. Acikinca sade kahve içtim birazdan da yeşil cay içicem..

Iyi geceler kizlar aksam üstü bir bucuk saat tempolu yürüdüm komsumla komsum bir haftada uc kilo verdi bende halen tık yok ayy oyle yorulmusumki hemen gelince dus aldim yemek yedim soyle uzanayim dediydim uyumusum dokuza kadar he he he iyi geldi ama son gunlerde hep yorgun hissediyorum kendimi galiba diyet arti yürüyüş yoruyor beni malum evdede hic oturmuyorum su yogunluk bir bitseydi kilo veremiyorum diye artik uzmiycem kendimi çünkü on yildir tek bacagimi bile sokamadigim pantolonumun icine girdim inanilmaz dimi kilo ayni ama pantolon oldu sikilasiyorum galiba ve vücut toplayincakilo vermeye basliycam gibi bu hafta cok umutluyum kilo verecek gibiyim ;)

vayyyy anasınııııııı
bi dün gelmedim bu günde anca şimdi geldim benden habersiz ne işler çeviriyorsunuz kızlarrrrr:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Iyi geceler kizlar aksam üstü bir bucuk saat tempolu yürüdüm komsumla komsum bir haftada uc kilo verdi bende halen tık yok ayy oyle yorulmusumki hemen gelince dus aldim yemek yedim soyle uzanayim dediydim uyumusum dokuza kadar he he he iyi geldi ama son gunlerde hep yorgun hissediyorum kendimi galiba diyet arti yürüyüş yoruyor beni malum evdede hic oturmuyorum su yogunluk bir bitseydi kilo veremiyorum diye artik uzmiycem kendimi çünkü on yildir tek bacagimi bile sokamadigim pantolonumun icine girdim inanilmaz dimi kilo ayni ama pantolon oldu sikilasiyorum galiba ve vücut toplayincakilo vermeye basliycam gibi bu hafta cok umutluyum kilo verecek gibiyim :KK66:
çok güzel gülüm darısı hepimize bedenimiz daralsın
ruhumuz genişlesin
belimiz incelsin
sevdiklerimizle bağlarımız kalınlaşsın
vücudumuz küçülsün
kalbimiz herkesi sevecek kadar büyüsün inşallah :))

TOMURCUĞUMMMM rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini
bundan sonra her şey daha yolunda
daha güzel daha bereketli daha huzurlu daha nasipli daha hayırlı olacak inşallah okurken bile içimi mutluluk kapladı bu bebek sana çok iyi gelecek her yönden hemde
öylesine demiyorum bunları şu an hissettiklerim böyle ve ben güçlü şeyler hissettiğimde rabbimin vergisi işte yanılmam :))

Iyi geceler kizlar aksam üstü bir bucuk saat tempolu yürüdüm komsumla komsum bir haftada uc kilo verdi bende halen tık yok ayy oyle yorulmusumki hemen gelince dus aldim yemek yedim soyle uzanayim dediydim uyumusum dokuza kadar he he he iyi geldi ama son gunlerde hep yorgun hissediyorum kendimi galiba diyet arti yürüyüş yoruyor beni malum evdede hic oturmuyorum su yogunluk bir bitseydi kilo veremiyorum diye artik uzmiycem kendimi çünkü on yildir tek bacagimi bile sokamadigim pantolonumun icine girdim inanilmaz dimi kilo ayni ama pantolon oldu sikilasiyorum galiba ve vücut toplayincakilo vermeye basliycam gibi bu hafta cok umutluyum kilo verecek gibiyim :KK66:

Canım madem inceliyorsun ve sikilasiyorsun tartidaki rakamı kafana takma. Yıllardır giyemedigin şeyleri giyinmenin zevki tarti ile kacmamali bence..uzun bir süre tartilma belki psikolojiktir. Bir kitap okumustum yillar önce asıl şişman beyniniz diye yazari bir danisanindan bahsediyordu. Kadın asla kilo veremeyecegine inandirmis kendisini. Çünkü ugraslarina ragmen verememiş. Yazar ona yapmasi gereken seyleri soyledikten sonra 40 gun sonrasına randevu vermis ve bu süre içinde hic tartilmamasini istemiş. Kadin geldiginde hic inanci olmaya olmaya tartıya çıkınca çok şaşırmış. Cunku yıllardır veremedigi 6 kiloyu vermiş o kirk gun icinde.
Ve yine kitapta kilo verirken degil alirken tartilin kilo verdiginizi kıyafetlerle anlayin yazıyordu..
Sürekli tartilmanin nasil bir kısır donguye soktuğunun en canli örneği de benim. Tabi celik iradeli arkadaşları tenzih ederek söylüyorum bunu :))

Bi yere gittigim yok kiz burdayim sadece bu hafta cok az yemeyi planliyorum o yuzden
gülüm bizim hatamız bu çok az yiye yiye vücudu buna alıştırıyoruz kendini gelen yakıta göre ayarlıyor öyle çalışıyor sonra normal yemeye başlayınca allahhhhh diyor yine azalırsa ben bunları stoklayayım ne olur ne olmaz diyor
geçen kilo takip çizelgesinin geçmiş sayfalarına baktım ben aralığın 27sinde 111 kiloydum buraya geldiğimde ocağın ortası gibiydi 109.7 dim ilk listeye de 108.7 ile girdim şimdi 103.8 im
diğerlerine baktım tomurcukla kimdi şimdi unuttum biri daa var onun dışında kilosu çok değişen kimse yok
ben yoğurt kürü ki onda normal yemeye devam ediliyor 1 gün karabuğday denedim aman aman şok diyet yada karatay k.b. gibi diyet yapmadım bundan sonra da hiç bir güç bana diyet yaptıramaz neyi yiyip neyi yememem gerektiğini yada az yemem gerektiğini biliyorum zaten bu kilo obur gibi yemiyorsak yemeklerle ilgili değil sadece motivasyon ve harekete odaklanmakla ilgili ne yazıyorsun uzun uzun diyeceksin şimdi şok diyet yapıpta kendini hırpalama bence giden 1 hafta sonra geri geliyor fasa fiso onlar

Back