Miladımız--》2015

Ben doğumdan tam 1 sene sonra adet oldum canım.Emzirince süt koruyor derler ya.Gelmeyebiliyor hemen.Sütü kesilince olur bence

Ben de kizimda 8 aylikken ilac kullandim da oldum. Bunda 1 yasina kadar bekleyeceğim bakalim ne olacak

Gunaydin kizlar benim de ruh halim miladin aynisi bu sabah iki gundur hic durmadan yedim ve bu sabah ne kadar yedim ki mide bulantisindan duramiyorum sabah tartildim ve 86.2 kiloyum halbuki 81 leri gormustum ben, artik bende kendime son bi sans veriyorum yoksa birakicam herseyi psikolojim iyice bozuldu cunku kac ay oldu hic bisey beceremedim kendimden utaniyorum artik

UOTE="tomurcukkk, post: 40797753, member: 253764"]Günaydın kızlar
Bu ay adetim gecikmişti.Aslında düzensizdi ama doğumdan sonra ve kilo verdikçe düzene girmişti.Bu ay da olmayınca dedim daha olur düzensizlik başladı yine.Ama gecikme devam etti.Hamilelikten şüphelendim.Ama üzerinde durmadım.
Dün akşam oğlumla oynaştık biraz.Sırtımda taşıdım evde gezdik falan.Yarım saat sonra lavaboya gittim.Hafif bi kanama.Ohhhh dedim başlamış adet sevindim.
Ama odur budur bişey yok yine Sabah kalktım ped tertemiz.Yaa ben çok korkuyorum acaba hamile miyim.Oğlumu sırtıma aldığım için lekelenme mi oldu ki.2. çocuk hiç planlarımızda yoktu.Çok korkuyorum.Daha farklı planlarım hayallerim vardı benim.Ne olacak şimdi [/QUOTE]
Canim korkma biliyorum senin daha farkli planlarin var ama bebis varsada yapacak bisey yok rabbim herseyin en iyisini bilir en guzelini bilir bazen hayir gordugunde ser ser gordugunde hayir vardir uzme kendini belkide kb diyetindendir sonucta hep protein aliyoruz biraz sabirli ol test yap olmadi doktora git kiyamam uzme kendini tamammi

Canim korkma biliyorum senin daha farkli planlarin var ama bebis varsada yapacak bisey yok rabbim herseyin en iyisini bilir en guzelini bilir bazen hayir gordugunde ser ser gordugunde hayir vardir uzme kendini belkide kb diyetindendir sonucta hep protein aliyoruz biraz sabirli ol test yap olmadi doktora git kiyamam uzme kendini tamammi [/QUOTE]

test yaptı hamileymiş

Aaaaaa inanmiyorum yaa super bir haber tebrik ederim tomurcugum cok sevindim rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah ruzgara yagmur kardesi geliyor baska bir gunlukte okumustum bu dusunceni dun aksam ...rabbimin mucizesi iste allahim insallah sarra ninda hamilelik mujdesini aliriz rabbim onada nasip eder insallah .....

Ağlamaktan içim dışıma çıktı

Canim oglun kac yasinda bilmiyorum ama kucuk galiba. Ilk zamanlar zorlanacaksin ama biraz buyudukten sonra iyiki olmus diyeceksin. Evet ilk sokla aglaman kabullenmemen normal. Sonra cok cabuk baglanacaksin. Sevinmen lazim ilk bebegin icin ne ugraslar verdin de oldu. Bu ise bir mucize gibi geldi sana.
gogus kucultme ameliyati icinse bence cok iyi oldu cunku ameliyat sonrasinda bir gebelikte ve emzirme surecinde deformeler olacakti. Sonrasinda ameliyatini olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…