- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Ben doğumdan tam 1 sene sonra adet oldum canım.Emzirince süt koruyor derler ya.Gelmeyebiliyor hemen.Sütü kesilince olur bence
Tamam gidiyorum test almaya
Bende tok olsam da yiyorum sinir olduğumda bu zaten. Yok kafama takmiyorum büyük konustum artik veremezsem bana bay bay:))
Yok ya bence bay bay deme yaaa. Ben 66 olanakadar buradayim isterse 2 sene sursun
Hamileyim
Hamileyim
sevinelim mi? planlı değildi sanırım ama her çocuk bahtıyla gelir annesiHamileyim
Canim korkma biliyorum senin daha farkli planlarin var ama bebis varsada yapacak bisey yok rabbim herseyin en iyisini bilir en guzelini bilir bazen hayir gordugunde ser ser gordugunde hayir vardir uzme kendini belkide kb diyetindendir sonucta hep protein aliyoruz biraz sabirli ol test yap olmadi doktora git kiyamam uzme kendini tamammiUOTE="tomurcukkk, post: 40797753, member: 253764"]Günaydın kızlar
Bu ay adetim gecikmişti.Aslında düzensizdi ama doğumdan sonra ve kilo verdikçe düzene girmişti.Bu ay da olmayınca dedim daha olur düzensizlik başladı yine.Ama gecikme devam etti.Hamilelikten şüphelendim.Ama üzerinde durmadım.
Dün akşam oğlumla oynaştık biraz.Sırtımda taşıdım evde gezdik falan.Yarım saat sonra lavaboya gittim.Hafif bi kanama.Ohhhh dedim başlamış adet sevindim.
Ama odur budur bişey yok yineSabah kalktım ped tertemiz.Yaa ben çok korkuyorum acaba hamile miyim.Oğlumu sırtıma aldığım için lekelenme mi oldu ki.2. çocuk hiç planlarımızda yoktu.Çok korkuyorum.Daha farklı planlarım hayallerim vardı benim.Ne olacak şimdi
Hamileyim
Hamileyim
Aaaaaa inanmiyorum yaa super bir haber tebrik ederim tomurcugum cok sevindim rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah ruzgara yagmur kardesi geliyorHamileyim
sevinelim mi? planlı değildi sanırım ama her çocuk bahtıyla gelir annesiben çok heycanlandımmmm anneler günü süprizi yaptı sana
gözün aydın canım sabah sabah ne güzel bire haber bu Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin darısı başıma
Amin canim amin.
insallah senin d3 guzel haberlerini burada duyacağz ben inaniyorum
canım yaaaa istersen özelden telefonunu ver konuşalım üzülme herşeyde vardır bir hayır...Ağlamaktan içim dışıma çıktı
Ağlamaktan içim dışıma çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?