Miladımız--》2015

Şimdiye kadar 23.2 puan da kaldım şimdi yesil çay demleyecegim.

slm kızlar bir kaç gün giremedim yazamadım neler neler olmuş
tomurcuk canım hayırlı olsun rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin çok sevindim bende özendim hemen yapsammı bir tane bende bir yandan çok istiyorum kızımın kardeşi olsun bazen tembbelliğim hadsafhalara çıkıyor vazgeçiyorum böyle ikiarada gidip geliyorum ama hamilelik çocuklar çok özel ve güzeller Rabbim çok güzel bir hamilelik geçirmeni nasip etsin

Çok şekersin desteğin için çok ama çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.Senin var mı çocuk?

henüz yok canım, bizde maddi durumlar yüzünden erteledik ama eşimde bende çok istiyoruz. bi yerde bebek gördüğümüzde deliriyoruz. ben henüz çocuğum yokken kıyamam hamile birinin üzülmesine, çocuğu olan ona bakan büyüten her anne kutsaldır gözümde.

Eşime söyledim canım.Zaten şüphelerim olduğunu biliyordu bikça gündür hazırlıklıydı yani.Olsun hayırlısı beraber büyürler diyor o da.
Bugün bi toparlanayım,yarın giderim doktora
bence o senden daha hazırlıklıydı sanki adını falanda düşünmüştü yanlış hatırlamıyorsam :)

kızlar bu arada kilo durumum vahim eşim öğretmen malum çarşambadan beri evde bende kb diyetini bırak normal diyet bile kalmadı tabi bu sabah artıdaydım artık bu gün normale kb diyetime döndüm yarına artının ne kadarını telafi ederim bilmiyorum ama artık 90lardan kurtulmak istiyorummmm

Yaaa wetucum neler oldu neler :)) 79 ları hedefleyen tomurcuğun tekrar 80 lere çıkmaya başlayacak bir süre sonra.Herşeyin hayırlısı artık.Hele bi doktora görünelim bakalım netleşsin herşey

Allah sizin de gönlünüze göre sağlıklı evlatlar nasip etsin canım.Doğru zamanda olması dileğiyle...
Oğlumun adı Rüzgar,eşim kız olursa Yağmur erkek olursa Poyraz derdi hep ama bu durum yoktu tabi piyasada

Ağlamaktan içim dışıma çıktı

kıyamam niye ağlıyorsun herşeyde bir hayır vardır ne güzel hiç çaba çarsefmeden ikinci bebeğin geliyor mutlu ol canım anneler günü hediyesi yapmış sana bebeğin bundan güzel mutluluk olurmu

bişey diyeyimmi tomurcuk kb diyeti sayesinde belki hamile kaldın çünkü bu diyette protein serbest olduğu için et ve et ürünleri çoık tüketildiğinden bu mümkün olabiliyor dukan diyeti içinde bunu okumuştum bir yerlerden

amin canım kk bebekleri iyi fikir

canım senle yine yaklaşık aynı kilolarda buluşmuşuz bende 92.8 çıktım sabah ne güzel 80li kilolara yaklaşmışken yine artıya çıktım ama dur dedim bu sabah kb diyetime döndüm .. ekim 15te başlamıştım diyete aralık 24 te kızımın doğum gününde 10 kilo hedefime ulaşmıştım o zamandan bu zamana kaç ay geçti sadece 5 kilo vermişim eşim 85 kilo hediyemi bile hazırladı vercektide ben almadım hatta diyor 89u gör al paranıaylaydır yerinde sayıyorsun diyor bu ay sonuna kadar inş 85leri görmek için çabalayalım inş..

Bende tok olsam da yiyorum sinir olduğumda bu zaten. Yok kafama takmiyorum büyük konustum artik veremezsem bana bay bay:))
ay canım tok olsamda yeme huyu bendede var mide açlığı yok ama şu göz açlığı beni bozuyor.. midemdede sorun var ağrıyacağını bilerek yiyorum sırtımda kas gerilmesi olmuş doktor ilaç verdi ilaçlarda mideme dokunuyor yanma oluyor ama buna rağmen kaç gündür neler yedim neler 1.4 artıdan daha fazla bekliyordum...

Canim ben ogluma 85 ile hamile kaldim 92 ile doguma gittim hatta 82 ye düşmüştüm baslarda.
ben gebelikten korkmadim hic ama emzirme fena oluyor bende

Canım ne bileyim ağladım öyle.Hazırlıklı değilim bu duruma.1. de çok sıkıntılar yaşadım aynı süreç ürkütüyor.
Tam zayıfladım ameliyat olacağım diyordum.Hedeflerimi ertelemek durumunda kalıcam.
Ev almayı planlıyorduk bu yaz o da suya düştü gibi.
Ama yapıcak bişey yok tabi sonuçta daha dikkatli korunabilirdik.Bizim hatamız.Olmayacak düşüncesi oldurdu işte.

Rabbim sana da en en en ama en kısa zamanda bu kutsallığı yaşatsın.Yüzünü güldürsün.Ben ne yapacağım diye ağladım sen mutluluktan ağla inşallah

canım 79ları gördün ya çok şükür ama 80lere çıksanda hamilelik sonuçta birde sen daha bilinçlisin artık hamileliğinde nasıl besleneceğini bilirsin ... ben 99 la hamile kalmıştım birde hamile olduğumu bilmiyordum diyet yapıyordum 10 gün tranbolinde zıpladım hemde ne zıplamak 94e düşmüştüm kızım sağlıklı bir şekilde doğdu ben ona süpriz yumurta diyorum zayıflayıp hamile kalma planlarım vardı çok şükür 11.5 kilo aldım hamilelik süresince ve doğumdan sonra hemen gitti emzirme döneminde aldım geri .. hayırlısıyla bir doktora git bakalım inş her şey güzel olucak dualarımız seninle hamileik süresindede burda bizimle ol inş bizi bırakmak yok

Canim ben ogluma 85 ile hamile kaldim 92 ile doguma gittim hatta 82 ye düşmüştüm baslarda.
ben gebelikten korkmadim hic ama emzirme fena oluyor bende
Sıkıntı yaşamazsam eğer bende bu sefer kontrollü gideceğim.Şuan 80 kiloyum.9 ları görmek istemiyorum.

ilk hamileğimde fenaydım 85 le hamile kaldım 110 la doğuma gittim.Doğumdan sonra düşmem gerekirken 117 ye çıkmıştım.Güç bela 117 den 80 e düştüm ve sürpriz işte

Tabi ki bırakmayacağım.Öyle bi dünya yok.Ensenizdeyim.
Listeleri hazırlayacağım yine.Hem bende kontrollü giderim daha iyi olur

kızlar bu güngü menü sabah
kızımın muzundan bir ısırık ölçmedim ama 5 puan vereyim
2 haşlama yumurta--1
kaşar peyniri onuda ölçmedim --1

öğle ızgara tavuk yedim
akşamada tavuk yemeyi planlıyorum...

Ne güzel esinde sana destek..
Canim sen kilo verdin ya 5 kiloyu azimsamiyorum artik. Kesinlikle Allah tan bir mani olmaz olmezsem kesinlikle 85 olucam 1 haziranda cok kararliyim.. ben 90 gormekten cok sıkıldım. In çık in çık sinir oldum.

Yaa bide ben diyorum ki 1 haziran a kadar tartıya çıkmayayim. Çünkü ben eksi görünce cozutuyorum hemen sunu yemekten ne çıkar..gözüm doysun yemeden de olmazki.. neyse madem yedim bugun yiyeyim yarın devam ederim diyorum. Azaldığını bilmezsem kontrollu olurum diyorum. Yarin bugunku kilomu baz alip 3 hafta izinli olsam diyorum ne dersiniz? ???

Ben şimdi devam etsem mi bu kb'ye ne diyosunuz? Yoksa klasik diyetle mi yürüteyim??

Aaaaaaaa en cokta bak buna sevindim benn bizi birakirsin diye dusunmustum ama birakmiyorsun supersin sen cok guclu bir kadinsin herseyin ustesinden gelirsin bir gun gelecek ve bizler hep beraber basari hikayemizi yazacagiz buraya ayyy acayip bir enerji doldu icime benim bebis haberindenmidir nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…