• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Form çayı zaten mümkün oldukça içmemek daha iyi çünkü düzenli kullanımda bağırsak tembelliğine yol açıyor. Doğadan' dı galiba markası tam emin olamadım, portakal çiçekli beyaz çayı var, beyaz çayın içinde yeşil çay da oluyor, istersen onu da dene, mis gibi kokuyor =)

portakal çiçekli beyaz çayı içiyorum tadıda kokusuda çok güzel

Canım ben de hemen hemen senin kilolarında başlamıştım diyete (105.5 kg) ve benim bir listem vardı ki yemek yemekten bıkıyordum. :KK48: Kilo fazlayken kalori hakkı daha çok oluyor ki benim diyetisyenim katıdır ona rağmen bir sürü şey yiyordum ve listeden eksik yersem daha az kilo verebiliyordum. Bana senin menün çok az geldi, ki 3 öğüne çıkardığım hali bu diyorsun yine de çok az, ben 5-7 öğün arası yiyorum, o yüzden kilo veremiyor olabilir misin diye düşündüm, söylemek istedim.
doğru diyorsun gülüm nilüfer de aynını dedi
her akşam ne yediysem kalorisini hesaplıyorum bir siteden 1000 kalori bile olmuyor bazen 800 kalori bile olmuyor
iyice azaldı yemem ama kilo aldım tek sebep az yemek galiba kıtlık moduna mı girdi vücudum diye düşündüm ben de
moral bozmak yok 1 gelir 3-5 gider yarın aralarda derelerde bir süt içip elma yemeye çalışıcam canım istemese de zorlıycam kendimi :)))

Az önce haberleri izlerken ismail Küçükkaya seçimlerden bahsediyordu. 102 gün kalmış secimlere. :)) kafayi mi yedim artik diye düşünsemde acaba secimlerde 75 kilo olur muyum diye düşündüm. O tarihlerde hedef edinebilecegim ozel bi gun napayım. Bari secimleri hedef alayim dedim Olur mu? Olur ya dimi:))

Gunaydin kizlar bende cocuklari okula goturdum geldim havalar biraz da olsa isindi artik bende yurume gidip gelicem artik gunde dort kere 20 dakikadan gun icinde baya bi yurumus olurum

günaydııınnnnnn:KK24::KK24::KK24::KK24:
:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
bol kahkahalı enerjik bir günümüz olsun inşallah

günaydın canım

amin enerjiye ihtiyacımız var

Az önce haberleri izlerken ismail Küçükkaya seçimlerden bahsediyordu. 102 gün kalmış secimlere. :)) kafayi mi yedim artik diye düşünsemde acaba secimlerde 75 kilo olur muyum diye düşündüm. O tarihlerde hedef edinebilecegim ozel bi gun napayım. Bari secimleri hedef alayim dedim Olur mu? Olur ya dimi:))

olur olur maksat hedef belli olsun bende 75 olsam o tarihlerde ne güzel olur

herkese günaydıııınnnn kızlar nerelerdesiniz?

günaydın canım

ben buralardayım çalışıyorum ama arada bakıyorum

bu sabahki menüm

bir fincan şekersiz çay
iki dilim ekmek
bir dilim beyaz peynir
dört dilim sucuk ama ızgara gibi pişir dim yağsız teflon tavada
bir ince dilim kek :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

az önce yeşil çayımı içtim sabah bir bardak su içmiştim

şimdi suya devam :KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

Bende simdi sade bi turk kahvesi iciyorum icine biraz toz zencefil koydum bi arkadasimdan duydum baya bi zayiflamis ben oyle yaptim dedi metabolizmayi baya bi canli tutuyor tavsiye ederim kizlar

Bende simdi sade bi turk kahvesi iciyorum icine biraz toz zencefil koydum bi arkadasimdan duydum baya bi zayiflamis ben oyle yaptim dedi metabolizmayi baya bi canli tutuyor tavsiye ederim kizlar

şekersiz türk kahvesine toz zencefil mi kattın canım tadı nasıl :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

Back
X