- 15 Mart 2014
- 24
- 15
- 34
-
- Konu Sahibi shalomhrlw
Gözümün altındakiler hele yanaklara doğru yapılan gülünce yanlara doğru yamuk çıkntı yapıyorNe yaptırdınız tam olarak gözünüze
Ben Gökhan beyde tüm yüz yağ enjeksiyonu ve göz kapağı ameliyatı oldum çok memnunum. Hiçbir sorun yaşamadım.göz kapağımda hiç iz kalmadı. Arkdasım da oldu oda çok memnunMerhaba ben de gokhan beye gittim ve maaleaef yorumlari operasyondan sonra okudum
Bende gökhan beye gittim. Yuz yag dolgu ve göz kapağı yaptırdım. Çok memnunum. Hiç iz kalmadıGozleriniz nasil oldu Karnim çöktü sertlesti gözüm nasil olur bilemiyorum ne yapmliyim ozelden yazar misini
Kime yaptirdiniz ben göremedim doktor adiniArkadaşlar tekrar merhaba. Aradan geçti 2 yıl ve benim gözümün üzeri yanaklarım kötü durumda. Tekrar uyarıyorum. Asla ve asla gitmeyin
Gökhan UğurKime yaptirdiniz ben göremedim doktor adini
Memnun olmanız benim yanak ve gözüzerimdeki bu görüntüleri değiştirmiyor hanımefendi. Durup dururken sataşmıyorum kimseye benBen Gökhan beyde tüm yüz yağ enjeksiyonu ve göz kapağı ameliyatı oldum çok memnunum. Hiçbir sorun yaşamadım.göz kapağımda hiç iz kalmadı. Arkdasım da oldu oda çok memnun
Geçmiş olsun peki hatasını kabul edip revizyon yapmadımı size tekrar?Merhabalar okudum yazdıklarınızı ve çok üzüldüm şunu bilin ki sizi çok iyi anlıyorum 2020 yılında ben de kendisine burun ameliyatı oldum ve halihazırda güzel olan burnumu mahvetti. Benim tek sorunum nefes ile alakalıydı biraz da burun kemerini törpülemesini istedim. İlk 6 ay şişliklerden dolayı pek bişey anlamamıştım ama sonra sonuçlar ortaya çıkmaya başladı yani KBB başarısı da yalan. Kanatta çökme olduğu halde ısrarla kabul etmeyip şişlik var diyip kortizon iğnesi yapıp burnumun bir çok yerinde çökme yaptı üstelik yapmayın dediğim halde dinlemedi bile. Şu an burnumun çoğu yerinde dolgu var. Kullandığı yöntem yüzünden diğer doktorlar ameliyatı göze alamıyor içerden ne çıkacağı belli değil diyorlar. Ben bi tanıdık önerisi ile gittim fiyatı da uygun bulunca oldum. Size şu kadarını söyliyim benden daha uygun fiyata devlet hastanesinde ameliyat olan arkadaşımın burnu daha güzel. Kasap gibi doktor yaptığı kötü işleri instadan asla paylaşmıyor sakın kimse inanmasın bu adamın başarısına 3-5 kuruş fazla verin üzülmeyin. Dava aç diyenler olacaktır. Para nakit elden verildi bu yüzden kanıtım vs de yok yani anlayacağınız maddi manevi çok çaresiz hissediyorum. Sakın ama sakın gitmeyin…
Hayır yapmadı tabi ki revizyon demek para almadan ameliyat yapması demek. Şu an gitsem eminim hala şişlik var der ki 1 yılı geçti ameliyat olalı.Geçmiş olsun peki hatasını kabul edip revizyon yapmadımı size tekrar?
Hayır yapmadı tabi ki revizyon demek para almadan ameliyat yapması demek. Şu an gitsem eminim hala şişlik var der ki 1 yılı geçti ameliyat olalı
İşte böyle sonraki süreçte hastasının yanında olup çözüm üretmeyen doktorlar da oluyor ve bu olumsuzluk yaşayan kişi açısından çok zor ve can sıkıcı bir durumHayır yapmadı tabi ki revizyon demek para almadan ameliyat yapması demek. Şu an gitsem eminim hala şişlik var der ki 1 yılı geçti ameliyat olalı.
Merhaba arkadaşlar ben Gökhan UĞUR hocaya çukur göz dolgusu yaptırdım bu ikinci dolgum ben çok memnunum senede bir gidip yenisini yaptırıyorum tekrar yaptıracağım hocamın ellerine sağlık kullanılan dolgular 4-5 ay gider ama hocamın kullandığı dolgu 1-1,5 yıl gidiyor Bilgi almak isteyen varsa Bilgi verebilirimGökhan Uğur
Merhaba. Ben de sizinle aynı sorunu yaşıyorum. Sol gözümde kitle gibi duruyor yağ. Doktorum radyo frekans yapmak istiyor. Siz ameliyat oldunuz mu durumunuz nasıl acaba ?İlk ikisi ameliyat öncesi yüzümün ve gözüzerimin vaziyeti. Yani orta yanak ve gözüzerine dikkat edin. Kusursuzdu. Siyah makyajlıdan itibaren içine ettiği suratım budur. Gözaltlarımdan açıp o yağların içerden kazınması gerekiyormuş dün British Estetikten bir doktorla görüştüm. Ama bu 1 sene çalışamamak oluyor dedi. Görsel bir iş yaptığım için de bunun ne demek olduğu anlaşılıyordur herhalde.
Hiçbir çözüm yok. Gitgide daha kötü bir hal almaya başladı. Hem gözümün üzeri hem gözümün altındakiler solucan gibi çıkık duruyor. Bağdat caddesinde bir doktor var o çıkarıyor göz üzerindekileri paylaşmıştı. Ama gözümün altındaki güya çukurlara koyduğunu zannettikleri ve orta yanağımdaki yamuk yumuklar nasıl gidecek hiçbir fikrim yok.Merhaba. Ben de sizinle aynı sorunu yaşıyorum. Sol gözümde kitle gibi duruyor yağ. Doktorum radyo frekans yapmak istiyor. Siz ameliyat oldunuz mu durumunuz nasıl acaba ?
Bakın bu durumda güncel hali. Bela gibi aynı bu adama gittiğim güne lanet olsun. 5 senedir depresyondayımMerhaba. Ben de sizinle aynı sorunu yaşıyorum. Sol gözümde kitle gibi duruyor yağ. Doktorum radyo frekans yapmak istiyor. Siz ameliyat oldunuz mu durumunuz nasıl acaba ?