- 26 Temmuz 2019
- 5
- 3
- 26
- Konu Sahibi shalomhrlw
Ben de yaptırmak istiyorum lütfen benibilgilendir . Hangi doktor? Ben de antalyada bi doktora yaptırmayı düşünüyodum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni bilgilendirin lütfenÇok sağolun. Aradan geçti 6 ay ve ben hala çirkin engebeli bir suratla geziyorum. Sayesinde daha fazla masraf yapacağım.
Antalya’da Gülsüm Tetik var çok başarılıBen de yaptırmak istiyorum lütfen benibilgilendir . Hangi doktor? Ben de antalyada bi doktora yaptırmayı düşünüyodum.
Yaşım küçük mahvetmek istemiyorum ama görüşeceğim inşallah doktorla teşekkürlerAntalya’da Gülsüm Tetik var çok başarılı
İşinde uzman doktor Instgramda var bakın istersenizYaşım küçük mahvetmek istemiyorum ama görüşeceğim inşallah doktorla teşekkürler
O en sonunda Dr'u övdüğü için pişman olup şikayetler geldi diye herkesi uyardı, sonra gidip Zekeriya Kul'a yaptırdı kardeşini bu hafta. Ki bence de bu konuda en makul sonuçlar onda görünüyor.Merhaba. Ben daha fazla insan güzelleşcem diye böyle kasap kılıklı adamların kapısında medet ummasin diye cabalayacagim. Estetik yolculuğu denen kadın sanırsam komisyon alıyor. Yoksa bu kadar kötü bir doktoru övüp mağdur etmezdi
Aynen ustelik tavrida hos degil dalga gecer gibiAynılarını ben de duydum bir çok kişiden. Çok tehlikeli riskli birisi
Gözlerim aşağı bakınca böyle duruyor. Sert kıkırdak kitlesi var içerde ve kopuk kopuk yanlardaki dokularla.Gerci ben gozumden cok memnunum sadce karnim gecer mi merak ettim bilsem karnim disinda bir yerden yapmasını rica ederim neyse doktoruma sorarim olmadi