- 15 Mart 2014
- 24
- 15
- 34
-
- Konu Sahibi shalomhrlw
O konularda nasıldır bilemiyorum ama mikroyag enjeksiyonu konusunda acemi. Ve gorsel is yaptigimi soylememe ragmen buna cesaret edebildi. Aman liplift konusu çok hassas. İz bırakıyor çoğu. İyi araştırın derim.Teşekkür ederim bende liplift düşünüyordum vazgeçtim,sağolun.
Merhaba. Öncelikle çok geçmiş olsun. Bizim gibi o kadar mağdur olan insan var ki böyle bizim gibi kasanın altına gizliyorlar ayıplı mal gibi. İçim hala soğumadi. Gecmedikce hergün bu çirkin gözlerle uyandikca kahroluyor kahrediyorum. Hayatımda verdiğim en kötü karardı. Anlamadigim bu adam daha hala biniş yapmaya insanları mağdur etmeye devam ediyor. Neden kimse sesini çıkarmıyor bu yapılanlara anlamiyorum.
Bu arada karnimdan yag aldığı için de karnım ayrı kötü. Yol yol çukur çukur. İnsan görünmeyen bir yerden alır. Umarım önümüzdeki yaza kadar iyileşir. Adam her anlamda suikast gibi. Telafi etmek istedi ama.artık güvenip de ne ona giderim ne de tanıdığı doktorlara
Cok gecmıs olsun nasıl uzulduö tarıf edemem...keske sızın ıcın bı seyler yapabılseö...Merhaba. Öncelikle çok geçmiş olsun. Bizim gibi o kadar mağdur olan insan var ki böyle bizim gibi kasanın altına gizliyorlar ayıplı mal gibi. İçim hala soğumadi. Gecmedikce hergün bu çirkin gözlerle uyandikca kahroluyor kahrediyorum. Hayatımda verdiğim en kötü karardı. Anlamadigim bu adam daha hala biniş yapmaya insanları mağdur etmeye devam ediyor. Neden kimse sesini çıkarmıyor bu yapılanlara anlamiyorum.
Bu arada karnimdan yag aldığı için de karnım ayrı kötü. Yol yol çukur çukur. İnsan görünmeyen bir yerden alır. Umarım önümüzdeki yaza kadar iyileşir. Adam her anlamda suikast gibi. Telafi etmek istedi ama.artık güvenip de ne ona giderim ne de tanıdığı doktorlara
Merhaba. Ben daha fazla insan güzelleşcem diye böyle kasap kılıklı adamların kapısında medet ummasin diye cabalayacagim. Estetik yolculuğu denen kadın sanırsam komisyon alıyor. Yoksa bu kadar kötü bir doktoru övüp mağdur etmezdimerhaba çok geçmiş olsun bende takip ediyorum estetik yolculuğunu.. önce önermişti sonra şikayet var dedi artık güvenimde kalmadı. Şikayet var okey ama önerirken neden öneriyor o zaman orayı anlamıyorum. Bende antalyaya kadar gidip muayene oldum ama içime sinmedi diye gitmedim tekrar. Çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin
Daha hala yüzüm iyileşmedi bu arada. 17000tl ye duzeltticem. Yarattığı hasar hem maddi hem manevi beni çok yipratti. GözleriM yanaklarım daha hala engebeli 6 ay geçmesine rağmen. Sayesinde gozlerimin üzeri kesilecek ve dikiş atılacak enjekte ettigi iğrenç yağları çıkartmak icinmerhaba çok geçmiş olsun bende takip ediyorum estetik yolculuğunu.. önce önermişti sonra şikayet var dedi artık güvenimde kalmadı. Şikayet var okey ama önerirken neden öneriyor o zaman orayı anlamıyorum. Bende antalyaya kadar gidip muayene oldum ama içime sinmedi diye gitmedim tekrar. Çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin
Asla asla gitmeyin. Bu lip lift olayı sakaya gelmez. Berker Buyukgurala gidin. O çok başarılı.Hadi yaa bende randevumu iptal edecegim ozaman
Çok sağolun. Aradan geçti 6 ay ve ben hala çirkin engebeli bir suratla geziyorum. Sayesinde daha fazla masraf yapacağım.Cok gecmıs olsun nasıl uzulduö tarıf edemem...keske sızın ıcın bı seyler yapabılseö...
Daha hala yüzüm iyileşmedi bu arada. 17000tl ye duzeltticem. Yarattığı hasar hem maddi hem manevi beni çok yipratti. GözleriM yanaklarım daha hala engebeli 6 ay geçmesine rağmen. Sayesinde gozlerimin üzeri kesilecek ve dikiş atılacak enjekte ettigi iğrenç yağları çıkartmak icin
Öyle terbiyesiz bir insan ki sorun yaşadığını söyleyenleri bir şekilde asagilayip üste çıkmaya çalışıyor. Para kazanmak uğruna insanları mutsuz etmeye değer mi bu nasıl bir meslek etiği anlamıyorum. Daha hâlâ sayfasında tüccar ağızları. Hipokrat yemini değişmiş demek ki. Para kazanmak uğruna uygun fiyatlarla ve iyi olduguna algı yaratan fotograflarla insanları ayağına kadar çağırıp mağdur etmek insanlığa sigmazCanımmm... Çok geçmiş olsun. Sabırlı olmaya çalış hayat akıp gidiyor diye acele etme. Rabbim şifalar versin..