Mikroyağ enjeksiyonu

shalomhrlw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2014
24
15
34
Merhaba hanımlar. Size birkaç ay önce yaşamış olduğum bir olayı anlatmak istiyorum. Son günlerde biz hanımlar arasında pek popüler bir ameliyat oldu mikroyag enjeksiyonu yaptırmak. İlk doktorum 2 sene önce yapmıştı ve cok başarılıydı. (Berker Buyukgural) Ben bu sefer Antalya'da bir doktoru tavsiye üzerine kendime doktor olarak seçtim. Instagramda Estetik Yolculuğu adında bir sayfası olan hanim kendi yaşadığı deneyimleri paylaşıp bölge bölge tavsiyelerde bulunuyordu. Benim şimdiki amacım ise bakislarimi yorgun gösteren göz üzerime ve biraz da yanaklar yağ enjekte ettirmekti. Birkaç hastası ile de konustuktan sonra ameliyat gününü aldık ve ben ameliyat oldum. Yüzüm fazlaca morarmisti. Berker bey de böyle birşey olmamıştı. Şaşırdım neden böyle mora yakin kırmızı oluşuna. Nasılsa geçer diye fazla üzerinde durmak istemedim. Ama daha ilk gün asimetrik duruslar ve göz üzerimdeki anormallik gözümden kaçmadı. Yine de beklemek gerek diye düşündüm. Ama bir yandan da içim içimi yiyordu. Ufak bantları cikarinca göz kapaklarima sert kitleler indi. Yağ inceltilmemis olmalı dedim. Ama yine de bekleyeyim deyip 2 sene önceki gibi masaj ve buz kompreslerime, morluk giderici kremlerimi sabırla sürmeye devam ettim. Ama sorun vardı. 2 sene önce Berker Buyukgural'in yaptigi gibi değildi. Yağ enjekte edilen yerler sert sanki jelibon konulmuş gibiydi. Yayılmiyordu. Doktorla konuştum. Anormal durumlar var vs gerek fotoğraf paylaştım gerekse hafta hafta durumları anlattım. Bana 2.5 ay sonra tamamen oturacagini ve birsey kalmayacagini telkin ediyordu. Ama neden Berker bey yaptığında puruz yoktu. Aynı işlem yapılmıştı. 1 hafta sonrasında bile yüzüme bakılıyordu. Bunda öyle olmadı. Asimetrik dolgulu yüzümde olmadık cukurluk ve şişlikler ile daha yaşlı bir görünüm ortaya çıkarıyordu. Hele az ışıklı golgeli ortamlarda daha belli oluyordu. Doktorla aramızdaki gerginlik yüzüm iyilesmedikce daha da büyür oldu. Hadi orta yüz için care bulabilirdim. Peki gözümün üzerindeki iğrenç ve anormal durumu nasıl gizleyecektim. Göz bu. Hadi direkt bakınca sorun yok. Ama gözler kapalıyken? Ben hayatımda böyle bir şey görmedim. Bilseydim o koca gozlerimle barışık yasardim. Ne yazık ki aradan 3 ay geçti ve gözlerimin üzeri aynı igrenclikle duruyor. 2 tane profesör ile görüştüm. İkisi de yağ inceltilmemis ve direkt deri altına konulmuş teşhisi koydu. Şuan tek çözüm 3 ay sonra, doktorun büyük bir başarı ile göz üzerimde olusturdugu o torbalari kesi ile aldırmak olacak. En özendigim yerim gözlerimde artık kapakta dikiş izlerim olacak. Kendisine çok teşekkür ediyorum.

Benim hikayem bu arkadaşlar. Kesinlikle tövbe ettim estetikci kapısından geçmeyeceğim. Herkese gelince müthiş sonuçlar cikaran (belki benim gibi yastık altı ettikleri vardır bilemem) doktorlar bana gelince pek beceriksiz oluyorlar. Lütfen karar verirken iyi düşünün. Kendime kizginligim ise Almanya'dan gelen bir musterisinin mağduriyet hikayesini hastanin birebir kendisi ile paylasmama rağmen basireti bağlanmış gibi yine de bu doktora gitmeme oldu daha cok. Zaaflar insanın gözünü kör edip yanlış kararlar verdirmemeli.

Lütfen karar verirken çok çok çok titiz davranın. Yüz göz vs. Yanlış damara dolgu yapıp kör eden bile var hastasını.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bi ara bende cok fena takmi$tim yuzum kalkik gergin gorunsun diye saclarimi sikica baglardim sanki baglamayinca yuzumde du$ukluk ve yorgun bi ifade olurdu hatta uzun sure saclarimi skca baglamaktan sac diplerim aciyodu ve saclarimin yan tarflarindada seyrelme olmu$tu tabi her zaman her zaman cok ski baglamaktan saclar yipraniyo dokuluyodu en sonunda dedim

Gizli yuz asma sorunumu cozer belki diye kalkıp antalyaya gelip yaptirdik benim 3ay oldu ama öle sis yanaklarim yok, eskisi gibi görünüyor bi dudak çevresindeki çöküntü kalkti elmacık kemikleri dış hattının iç kısmında kalıyor bu hat..yani kemik daha dışarda yana doğru uzanırken oluşan yeni hat bunun üzerine oturmuyor daha içinde kalıyor..yanaklar eski yerine asılmıyor yani farklı bir hat oluşuyor. yanaklardaki hacimsizlik du$ukluk gecmedi sadece goz altlari elmacik kemikleri biraz dolgunla$ti o kadar guya dr. Gökhan uğur goz $eklimi badem goz yapti ama ilk zamanlardaki gibi gozlerdeki cekiklik kalmadı birde şakak içindeki iz ortaya çıkmaya başladı çünkü her taradığımda saçlar elime geliyor o bolgeden bu adam bana ne yaptida ben o kadar para odedim anlamadim gitti ama kabhat benim o kadar estetik cerrah varken biraz ucuz diye kulakburunbogazçiya gittim

Merhaba. Öncelikle çok geçmiş olsun. Bizim gibi o kadar mağdur olan insan var ki böyle bizim gibi kasanın altına gizliyorlar ayıplı mal gibi. İçim hala soğumadi. Gecmedikce hergün bu çirkin gözlerle uyandikca kahroluyor kahrediyorum. Hayatımda verdiğim en kötü karardı. Anlamadigim bu adam daha hala biniş yapmaya insanları mağdur etmeye devam ediyor. Neden kimse sesini çıkarmıyor bu yapılanlara anlamiyorum.
Bu arada karnimdan yag aldığı için de karnım ayrı kötü. Yol yol çukur çukur. İnsan görünmeyen bir yerden alır. Umarım önümüzdeki yaza kadar iyileşir. Adam her anlamda suikast gibi. Telafi etmek istedi ama.artık güvenip de ne ona giderim ne de tanıdığı doktorlara

merhaba çok geçmiş olsun bende takip ediyorum estetik yolculuğunu.. önce önermişti sonra şikayet var dedi artık güvenimde kalmadı. Şikayet var okey ama önerirken neden öneriyor o zaman orayı anlamıyorum. Bende antalyaya kadar gidip muayene oldum ama içime sinmedi diye gitmedim tekrar. Çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin

sizede cok geçmiş olsun. Umarım herşey yoluna girer.Bende şaçlarımı topladığımda oluşan görüntü çok hoşuma gidiyor diye araştırma yapıyorum. Ama yurtdışındakiler kadar güzel yapan ve güvenilir bi yer bulamadım henüz. Resmen direkten dönmüşüm..

Cok gecmıs olsun nasıl uzulduö tarıf edemem...keske sızın ıcın bı seyler yapabılseö...

KBB Doktor i lip lift (yani burun dudak mesafesini kısaltmak )yaptırmaya gittim gitmez olaydım. 8 ay önce sayfasında boy boy koyduğu lip lift resimlerine aldanıp gittim yok yeni yöntem bulmuş dikiş izlerini burun içine saklıyormuş deyip yaptırdım Adam yorgan diker gibi burun altıma ve burun deliklerimin içini dikti o kadar sık dikiş atmış ki dikiş yerlerim kıpkırmızı oldu ve kabardı beni sürekli geçecek diyerek oyladı aylar geçmesine rağmen hala berbat dermatoloğa gittim ve yanlış dikiş tekniği ile diktiğini bu yüzden skar dokusu kalacağını söyledi bu süreçte yaklaşık 10 tane dikiş yerine kortizon iğnesi yedim ve hala tedavim sürüyor sonuç olarak feci bir yara izi kaldı şuan burnumun altında ve sürekli merhem sürdüğüm için fondötenle de kapatamıyorum maalesef hayatımın en kötü kararı ne diye kbb ciye yaptırdım hala aklım almıyor. Plastik cerrahların yaptığı lip liftlere bakıyorum neredeyse çok az dikiş atmışlar ve tertemiz iyileşmiş bu adam sanki yorgan diker gibi dikti bu yüzden çok geniş skar dokusu kaldı ve dikiş yerlerinin kimi yerleri çukur kimi yerleri ise sivilce gibi şiş, şimdi skar revizyonu yaptırmak için doktor arayışı içindeyim. Ucuz etin yahnisi hesabı çok üzgünüm çok...

Merhaba. Ben daha fazla insan güzelleşcem diye böyle kasap kılıklı adamların kapısında medet ummasin diye cabalayacagim. Estetik yolculuğu denen kadın sanırsam komisyon alıyor. Yoksa bu kadar kötü bir doktoru övüp mağdur etmezdi

Daha hala yüzüm iyileşmedi bu arada. 17000tl ye duzeltticem. Yarattığı hasar hem maddi hem manevi beni çok yipratti. GözleriM yanaklarım daha hala engebeli 6 ay geçmesine rağmen. Sayesinde gozlerimin üzeri kesilecek ve dikiş atılacak enjekte ettigi iğrenç yağları çıkartmak icin

Yaşadığınız durumu o kadar iyi anlıyorum ki. 6 aydır engebeli bir suratla ve gozlerimin üzerinde berbat iki tane sert balık yumurtası gibi enjekte ettiği iğrenç yağlarla geziyorum. Sayesinde verdiğim paranın 3 katı parayla telafi edecekler. Şimdi bunun için maddi kaynak oluşturmak zorunda kalcam. Manevi olarak yaşadığım sıkıntının zaten tazmini nasıl olacak onu da bilmiyorum. Ameliyat parasini geri odemesi eski guzelligimi yerine getirmedi. O kadar üzülüyorum eski fotoğraflarına bakıp da. Sen git Antalya'da kim olduğu belirsiz bir doktora yüzünü teslim et. Herkes başına gelen magduriyetleri böyle anlatsam mağdur insan kalmayacak. Ve böyle adamlarla hukuki yoldan halletmeliyiz aslında bu sorunları bitirmek için.

KBB doktoru olarak burun ameliyatında başarılı olduğunu duydum. Ama curet edip de bu kadar kötü ameliyatlar yapmasına rağmen daha hâlâ nasıl oluyor da bu adama teslim ediyor insanlar kendilerini anlamıyorum.

Canımmm... Çok geçmiş olsun. Sabırlı olmaya çalış hayat akıp gidiyor diye acele etme. Rabbim şifalar versin..

Canımmm... Çok geçmiş olsun. Sabırlı olmaya çalış hayat akıp gidiyor diye acele etme. Rabbim şifalar versin..
Öyle terbiyesiz bir insan ki sorun yaşadığını söyleyenleri bir şekilde asagilayip üste çıkmaya çalışıyor. Para kazanmak uğruna insanları mutsuz etmeye değer mi bu nasıl bir meslek etiği anlamıyorum. Daha hâlâ sayfasında tüccar ağızları. Hipokrat yemini değişmiş demek ki. Para kazanmak uğruna uygun fiyatlarla ve iyi olduguna algı yaratan fotograflarla insanları ayağına kadar çağırıp mağdur etmek insanlığa sigmaz

Ben Hukuki yolla hakkımı arayacağım hiç tereddüt etmesin kendileri!!! Beni Maddi ve manevi sıkıntıya soktu Adalet yerini bulacak elbet. Zaten bu denli etik olmayan işler yapanın elbet hesabını keserler unutmayın...

Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Aynı doktara aynı ameliyatı oldum fakat izlerden başka kalıcı olan birşey yok. Çok pişmanım. Siz sonra doktorla görüştünğz mü ne yaptınız acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…