mikroenjeksiyon sonucunu bekleyenler

kızlar ya ben tutamadım kendimi gittim bi test aldım yaptım 1 tane normal test çizgisi çıktı ikinciside o kadar silikki pek görünmüyor bile o da galiba ilaçtan bugün benim 10.günüm ve normalde bugün hastalanmam gerekiyor yaaaa ben niye yaptım ki şimdi ben o testi yarım olan aklım tamamen uçtu şimdi :uhm:

pelüş ya valla bence kesin hamilesin ayyy çok sevindim
hadi darısı başıma
artık rahat ol bence kanda çok daha net çıkar hiç üzülme
ay ya süper bi şey

yücem ya ikinci çizgi o kadar zor görünüyor ki resmen zorluyorsun kendini ve benim her gün kullandığım ilacın içinde de beta hcg var bence onun etkisi var ama Allah tan ümit kesilmez tabi.ben aslında çok güçlü biriydim bütün arkadaşlarım bir sorunu olduğunda bana gelirlerdi sen çok soğukkanlı ve mantıklısın derlerdi ama şu anki halimi bir görseler ne mantık kaldı ne akıl ben daha öncede çok zor şeyler yaşamıştım ama bu hiç bir şeye benzemiyor gerçekten de evlat başka birşeymiş.allahım hepimize güç ve sabır versin.

yücem ya ikinci çizgi o kadar zor görünüyor ki resmen zorluyorsun kendini ve benim her gün kullandığım ilacın içinde de beta hcg var bence onun etkisi var ama Allah tan ümit kesilmez tabi.ben aslında çok güçlü biriydim bütün arkadaşlarım bir sorunu olduğunda bana gelirlerdi sen çok soğukkanlı ve mantıklısın derlerdi ama şu anki halimi bir görseler ne mantık kaldı ne akıl ben daha öncede çok zor şeyler yaşamıştım ama bu hiç bir şeye benzemiyor gerçekten de evlat başka birşeymiş.allahım hepimize güç ve sabır versin.

Peluscum , zaten idrar da cikmasi icin cok ereken yanlis bilmiyorsam sen niye geriyorsun ki kendini cnm .....olumlu dusun ltf c.tesi ye ne kaldi surda

kızlar mrb sizi çok iyi anlıyorum allah size sabır versin demekten başka bişey diyemiyorum inş olumlu sonuçlar alırsınız
ben de p.tesi dr. uma gidicem 2. micro için konuşucaz
ama kendimi hiç hazır hissetmiyorum
tekrar 10 gün beklemek düşüncesini bile aklıma getirmek istemiyorum

Ayazcim , karismak gibi olmasin ama kendini en rahat en hazir hissettigin yapmak daha iyi diye biliyorum ben acele etme vakti saati ne zamansa zaten rabbim o zaman kismet edecek

bende beklemekten, dusunmekten , kafamda kurmak vucudumu dinlemekten siyirmak uzereyim nerdeyse .... bugun 10. gunum 10 gundur annem bendeydi vakit bi sekilde geciyordu simdi bu aksama o da evine donuyor artik ne yaparim bilmem :uhm:

Mrb arkadaşlar, umarım test günü bekleyen herkes olumlu sonuçlar alır. Ben 3 kere aşılama denedim. Her seferinde beklemek çok zordu. Bu ay ilk mikro denememize başlıyoruz. 13 gündür lucrin kullanıyorum, bugün regl oldum. Kendimi olumlu düşünmeye zorluyorum, ilk denemede tutmasını çok istiyorum. Önceleri KK'nü sadece okuyordum, sonunda bu ay üye oldum. İyi ki olmuşum. İnsanın kendini anlayan ve aynı şeyleri yaşayan birileri olduğunu bilmek güzel.
Allh hepimize sağlıklı ve hayırlı bebişler versin inşallah...

pelly cim hoşgeldin inşallah sana uğur getiririz ilkinde istediğin sonucu alırsın allah hepimize pozitifi göstersin:nazar:a.s.

pelüşcüm bence hiç üzülme kendin söylemiştin bana sabah yapılan test daha iyi sonuç veriyor diye bence cumartesi güzel haberi yazacaksın sıkıntı yapma lütfen

Mrb arkadaşlar, umarım test günü bekleyen herkes olumlu sonuçlar alır. Ben 3 kere aşılama denedim. Her seferinde beklemek çok zordu. Bu ay ilk mikro denememize başlıyoruz. 13 gündür lucrin kullanıyorum, bugün regl oldum. Kendimi olumlu düşünmeye zorluyorum, ilk denemede tutmasını çok istiyorum. Önceleri KK'nü sadece okuyordum, sonunda bu ay üye oldum. İyi ki olmuşum. İnsanın kendini anlayan ve aynı şeyleri yaşayan birileri olduğunu bilmek güzel.
Allh hepimize sağlıklı ve hayırlı bebişler versin inşallah...

hoş geldin pelly hayırlı olsun allah kolaylık versin olumlu görünüyorsun bu sukunetle ve kararlılkla inşallah söylediklerin olur canım.

kızlar ya ben tutamadım kendimi gittim bi test aldım yaptım 1 tane normal test çizgisi çıktı ikinciside o kadar silikki pek görünmüyor bile o da galiba ilaçtan bugün benim 10.günüm ve normalde bugün hastalanmam gerekiyor yaaaa ben niye yaptım ki şimdi ben o testi yarım olan aklım tamamen uçtu şimdi :uhm:

peluşçum hadi hayırlısı inş hamilesindir
seni boş yere ümitlendirmak istemem ama ben de de silik bi çizgi çıkmıştı ve hamileydim
ama düşükle sonuçlandı tabi inş sende hamilesindir

Ayazcim , karismak gibi olmasin ama kendini en rahat en hazir hissettigin yapmak daha iyi diye biliyorum ben acele etme vakti saati ne zamansa zaten rabbim o zaman kismet edecek

bende beklemekten, dusunmekten , kafamda kurmak vucudumu dinlemekten siyirmak uzereyim nerdeyse .... bugun 10. gunum 10 gundur annem bendeydi vakit bi sekilde geciyordu simdi bu aksama o da evine donuyor artik ne yaparim bilmem :uhm:

haklısın canım biliyorum ama niyeyse bu konunun üstüne çok düşmeyye başladım bu aralar
bütün gün internette araştırıyorum niye olmuyo niye olunca düşüyo diye
kafayı yicem galiba ben ama bir an önce olsun istiyorum ve hemen ikincisini yaptırmak istiyorum
çok kötü şeyler yaşadım hele o düşükleri hatırlamak bile istemiyorum ama yıkılmadım ayaktayım:teytey:
elbet allahım verecek banada bir evlat

ayazcım ben de inanıyorum vereceğine Allahım sadece çokça sabır çokca gayret istiyor bence.eğer o sabrı ve gücü kendinde bulabilirsen çok bekleme derim ben çünkü beklediğin zamanlarda aklından çıkacakmı ki yolda yada tanıdıklarında gördüğünde bebişleri için yanmayacak mı yok insanın biran çıkmıyor ki aklından onlarsız geçen hergün azap olmuyor mu bize bu yüzden ne yapabiliyorsan maddi manevi gücün neye yetiyorsa saldır bence insanlar nelere katlanıyorlar yavruları için biz sadece biraz daha erken başlıyoruz bu fedakarlığaa.s.

meraba pelüşcüm bu gece saat dörtte yaptım testi ama malesef negatif yine o korkunç ve inadına kopkoyu tek çizgi tek başına.Üzüldük tabi ama birde eşim çok üzüldü diye üzüldüm.Yapılacak bi şey yok

meraba pelüşcüm bu gece saat dörtte yaptım testi ama malesef negatif yine o korkunç ve inadına kopkoyu tek çizgi tek başına.Üzüldük tabi ama birde eşim çok üzüldü diye üzüldüm.Yapılacak bi şey yok

canım benim gece 4 de yapılırmı ya gece ööögh karanlık bak gündüz yaptığın kan testinde nasıl çıkacak gece uyuyo o annesi nasıl görünsün sana .sen pregestoron kullanıyormuydun kalçadan iğne yada vajinal jel olarak

ay canım benim
progesteronu dört günde bir kalçadan vurunuyorum.saatle bi ilgisiyok ki canım olsaydı çıkardı mutlaka boşa kendimi umutlandırmanın yada beklentiye sokmanın bir anlamı yok.Eşim yarın için gidipte boşa kollarını deldirme zaten bütün damarlarını patlattılar diyor ama ben yinede gideceğim kan testine belki bi sonrası için veri olur

yücemcim ben aradım doktorumu gebe kalmayı başaran kadınların sadece yüzde 15.de 11-12.gün idrar testinde pozitif çıkıyormuş sakın arkadaşım vazgeçme onlardan.ağır iş yapma kendini fazla strese sokma Şeniz

ayaz sen ne yaptın bir karar verebildin mi canım?İnşallah en hayırlısı en güzeli olur ağzını hiç tadı tuzu yok değil mi benimde öyle.

X