Turkiyeye ne zaman gelsem kaynak yaptirirdim ama hep yanlis yerde yaptirdigim icin hep kotu oldu dolandi taranlaz hale geldi ve cok yipratti saclarimi senin bunu yazman iyi oldu bidaha kine orda yaptiririm canim merakla bekliyorum fotolariniSelam kızlar :) Yaklaşık bir iki senedir aklımda olan bir işleminde dün yaptırmış bulunmaktayım :))
Saçlarım röfleden boyadan dolayı yıpranmıştı. İki sene önce dayanamadım çok kıssa kestirdim. Evet saçlarım uzadı ama istediğim uzunluğa röfleli sarı boyalı saça getirmenin ne kadar zor olduğunu az çok bilirsiniz Tabiki
Uzun araştırmalarım sonucunda Kadıköy'de Platin Peruk merkezinde saçlarıma mikro ve keratin kaynak yaptırdım..
Ön kısımlara mikro kaynak yapıldı,toplandığı Zaman belli olmaması için. Arka kısımlarada keratin kaynak yapıldı.. 250 adet saç kullanıldı.. Hatta aralara ekstradan daha açık tonlarda da birkaç tane saç eklendi.. Ayrıca çıtçıtlı perçemde aldım :) Çok hoşuma gitti
Minimum 4 ay ile 6 ay arası süre veriyorlar saçın uzamasına bağlı olarak çıkartılıp takılacak tekrardan.. Her ay bakım için gidiyorsunuz ücretsiz.. İşlemden sonra neler yapılması gerektiği anlatılıyor. Saçlar için size garanti belgeside veriliyor. %100 gerçek insan saçı. Her türlü işlem yapılabiliyor saça..
İşlemi düşünen arkadaşlara tavsiyem muhakkak iyi araştırın,gidin,yapılan işi görün öyle karar verin
Albüm olarak öncesi sonrası foto ekleyeceğim. Merak eden bakabilir
Foto ekledim tatlım... Ayrıca size özel olarakta ekleyeceğimTurkiyeye ne zaman gelsem kaynak yaptirirdim ama hep yanlis yerde yaptirdigim icin hep kotu oldu dolandi taranlaz hale geldi ve cok yipratti saclarimi senin bunu yazman iyi oldu bidaha kine orda yaptiririm canim merakla bekliyorum fotolarini
İyi günlerde kullanın öncelikle.Selam kızlar :) Yaklaşık bir iki senedir aklımda olan bir işleminde dün yaptırmış bulunmaktayım :))
Saçlarım röfleden boyadan dolayı yıpranmıştı. İki sene önce dayanamadım çok kıssa kestirdim. Evet saçlarım uzadı ama istediğim uzunluğa röfleli sarı boyalı saça getirmenin ne kadar zor olduğunu az çok bilirsiniz Tabiki
Uzun araştırmalarım sonucunda Kadıköy'de Platin Peruk merkezinde saçlarıma mikro ve keratin kaynak yaptırdım..
Ön kısımlara mikro kaynak yapıldı,toplandığı Zaman belli olmaması için. Arka kısımlarada keratin kaynak yapıldı.. 250 adet saç kullanıldı.. Hatta aralara ekstradan daha açık tonlarda da birkaç tane saç eklendi.. Ayrıca çıtçıtlı perçemde aldım :) Çok hoşuma gitti
Minimum 4 ay ile 6 ay arası süre veriyorlar saçın uzamasına bağlı olarak çıkartılıp takılacak tekrardan.. Her ay bakım için gidiyorsunuz ücretsiz.. İşlemden sonra neler yapılması gerektiği anlatılıyor. Saçlar için size garanti belgeside veriliyor. %100 gerçek insan saçı. Her türlü işlem yapılabiliyor saça..
İşlemi düşünen arkadaşlara tavsiyem muhakkak iyi araştırın,gidin,yapılan işi görün öyle karar verin
İyi günlerde kullanın öncelikle.Selam kızlar :) Yaklaşık bir iki senedir aklımda olan bir işleminde dün yaptırmış bulunmaktayım :))
Ne kadar güzelİyi günlerde kullanın öncelikle.
Bende 7 yıldır sürekli , kaynağın her türlüsünü kullandım . Dediğiniz gibi yapan kişi çok önemli, herkesin dediğinin aksine hiç yıpranma ve dökülme olmadı.Tres kaynağa merak saldım şimdi de henüz çok yaygın değil sanırsam ...
Tekrar iyi günlerde kullanın...
merhaba bende cok istiyorum kaynak yaptırmayı ama olumsuz yorumları gördükçe korkuyorumEki Görüntüle 1802437 Saçların takılmadan önceki keratli hali.. Dediğim gibi şeffaf :)
Tatlım ben olumsuz bir durum yaşamadım. Bence gittiğin yer,kullandıkları malzeme ve müşteriye verilen önem değer çok önemli. Heryere güvenilip yaptırılamıyor işte ,sonuçta saçımızı emanet ediyoruz..merhaba bende cok istiyorum kaynak yaptırmayı ama olumsuz yorumları gördükçe korkuyorum
teşekkür ederim cnm bi araştırayim bende :)Tatlım ben olumsuz bir durum yaşamadım. Bence gittiğin yer,kullandıkları malzeme ve müşteriye verilen önem değer çok önemli. Heryere güvenilip yaptırılamıyor işte ,sonuçta saçımızı emanet ediyoruz..
Ben gönül rahatlılıgı için bu yeti tavsiye ederim. Instagramdada bak,birçok ünlü zaten burayı tercih ediyor