inan çok üzüldüm cnm felaket bir şey yaşamışsın. Bazıları memnun bazıları değil. Benim de kafam karıştı. Rica etsem özelden kuaförün adını yazar misin?Ince tellı ve az sacınız varsa aman bu işlere kalkışmayın ben ünlülerın falan gıttıgı sayılı !! Kuaforlerden bırıne gıttım bu işlemın zarar vermeyenı yok he bana zor gelmez yolunsada tekrar tekrar taktırırım dıyosanız ayrı ama once tellı saclarda ıyı şekil vermezsenız mıkro da olsa ustlerden bellı oluyor rahatca yana ayırıp toplayamıyosun dıplerden taramak imkansız kendı sacınıza bakım yapıp uzatın bın kat ıyı ben bır salaklık yaptım sız yapmayınnnn
Attım cnm msj... Ayrıca ben bırde şehir dışından gıttım verdıgım taksı otobus paraları cabası çok kızıyorum kendıme çokkkinan çok üzüldüm cnm felaket bir şey yaşamışsın. Bazıları memnun bazıları değil. Benim de kafam karıştı. Rica etsem özelden kuaförün adını yazar misin?
Çok üzüldüm yaşadıklarına... Tamamen zararsız diye birşey yok tabi,bende öyle düşünüyorum .. Son saçlarımı çıkartıp taktırdıgımda da kuaför tamamen zararsız diye birşey yok,ama bizim senin saçına yaptığımız şey en az zarar veren işlem demişti zaten..Ince tellı ve az sacınız varsa aman bu işlere kalkışmayın ben ünlülerın falan gıttıgı sayılı !! Kuaforlerden bırıne gıttım bu işlemın zarar vermeyenı yok he bana zor gelmez yolunsada tekrar tekrar taktırırım dıyosanız ayrı ama once tellı saclarda ıyı şekil vermezsenız mıkro da olsa ustlerden bellı oluyor rahatca yana ayırıp toplayamıyosun dıplerden taramak imkansız kendı sacınıza bakım yapıp uzatın bın kat ıyı ben bır salaklık yaptım sız yapmayınnnn
nerde yaptırdınız acaba..bende güvenilir bi yer arıyordum..sanırım bu konuda çok az yer varInce tellı ve az sacınız varsa aman bu işlere kalkışmayın ben ünlülerın falan gıttıgı sayılı !! Kuaforlerden bırıne gıttım bu işlemın zarar vermeyenı yok he bana zor gelmez yolunsada tekrar tekrar taktırırım dıyosanız ayrı ama once tellı saclarda ıyı şekil vermezsenız mıkro da olsa ustlerden bellı oluyor rahatca yana ayırıp toplayamıyosun dıplerden taramak imkansız kendı sacınıza bakım yapıp uzatın bın kat ıyı ben bır salaklık yaptım sız yapmayınnnn
Vassago kuaförmü?Buyaka avmnın içindekı kuafor
EvetVassago kuaförmü?
Benım gıttıgın yerde sayılı yerlerden bırıydı ama bu kaynak işi her saca gore degıl sacın dayanıklı olması lazım çok ince tellı saclarda tahrıbat yaratıyor tabı benım kızgınlıgım bunu öncesınde dıle getırmeme ragmen zarar vermeyecegı konusunda garantı vermelerıydınerde yaptırdınız acaba..bende güvenilir bi yer arıyordum..sanırım bu konuda çok az yer var
Oray'ı çok araştırmıştım,hatta karar vermiştim Oray'a gidecektim iyiki gitmemişim...
Oray'ı çok araştırmıştım,hatta karar vermiştim Oray'a gidecektim iyiki gitmemişim...
İnstagramda çok güzel yorumlar var vassago kuaför Hakkı'nda,hatta işlem yaptıran birine dm den mesaj yazmıştım,Nasıl gerçekten memnun Kaldınmı diye. Oda çok iyi memnun kaldım yazmıştı. Meğer orada çalışan bir elemanlarıymış
Sonra işte yaptırdığım yeri buldum,gittim görüştüm içime sindi. Çok şükür her işlerin arkasındalar ve ellerinden geleni yapıyorlar. Müşteri memnuniyeti çok iyi..
Sorun yaşasaydım bende üzülürdüm tabi. Sonuçta saçlarımızdan memnun olsak zaten bu işe girişmeyiz. İyice zarar verecek işlem olursa çok üzülürdüm tabi. Şu anda çıkartsam kıssa saça Nasıl alışırım diye düşünüyorum..[/QUOTE. Iyı kı gıtmemlsn canım işin sadece reklam kısmındalar birkac unluyu de koydular mı ınstagrama tamam onlar için başarı bu yaklaşımlarını hiç begenmedım sadece para olarak goruyolar gelenı bır kız gelmıştı kaynak yaptırmaya yanında da arkadaşı vardı kızın sacını boyamak için binbir dıl doktuler sacının rengını eleştırdıler aslında çok guzeldı rengı bana da bakım yaptır yok manıkur yapalım dıye tutturdular çok rahatsız oldum ısrarlarından düşün boya yaptırdım 180 tl ye duz boya fonu ayrı olarak 50 tl aldılar bunu da ılk bu kuaforde gordum bu yaşımda
Biraz oldu evet ama saçım röfleden dolayıda çok yıprandı tabi..Kaynak sonrasında saçlarınızda yıpranma oldu mu acaba?
saçım az olduğu için onu da kaynak yaptırdığım için kaybederim korkusu Ama çok heves ediyorum açıkçası.Biraz oldu evet ama saçım röfleden dolayıda çok yıprandı tabi..
Şu an çıkarttım kaynakları taktırmadım tekrar. Dinlendiriyorum saçımı. Keratin bakım düzleştirici yaptırdım saçıma miss gibi oldu ❤Yazın belki kaynak saçları tekrar taktırırım ama,bagımlılık yapıyor çünkü :)))
Vallah heves edilmeyecek birşey değil,ama gerçekten o gür Ve uzun saça alışıyorsun. Üç ay Sonra çıkartıp taktırıyordum ben,kendi saçım çok az Ve kıssa geldiği için. Alışınca vazgeçmekte zorsaçım az olduğu için onu da kaynak yaptırdığım için kaybederim korkusu Ama çok heves ediyorum açıkçası.