- 16 Ağustos 2019
- 10
- 6
- 38
Koray Dağıstan Hair Studio instagram sayfasına bakmanızı öneririm arkadaşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bende en fazla 3 ay, kullanabiliyorum. Asıl saçında çok uzun süre tutarsan saçların zarar görür bence. Çünkü aşşagı indikçe, dipten kendi saçın uzayınca dipten karışmalar oluyor ve tarandıkça ve fön çekilince saç zarar görüyor. Bence en fazla 3 ay kullanılır, saça zarra vermemesi için.Kaunak dusunuyorjm bugunlerde ama bi defa boncuk kaynak yaptirmistim da cok cabuk uzar sacim benim.normalde 6 ay gidiyosa omkaynak benim 3.ayda inmisti asagiya.boncugun goruntusunden hoslanmiyorum.microkaunak yaptirayim diyorum ama 2 ayda bir cikattip onu yukari almalari gerekeck.gervektwn hizli uzuyo.zarar gorur mu sacim
3 ay icin 2 bin tl cok.cit cit alayim.tesekkurler cevabiniz icin.Canım bende en fazla 3 ay, kullanabiliyorum. Asıl saçında çok uzun süre tutarsan saçların zarar görür bence. Çünkü aşşagı indikçe, dipten kendi saçın uzayınca dipten karışmalar oluyor ve tarandıkça ve fön çekilince saç zarar görüyor. Bence en fazla 3 ay kullanılır, saça zarra vermemesi için.
Takıp çıkartmak o kadar degil ama. Elinizde saç varsa onun dibini keratin yaptırır taktırırsınız.Taktıracagınız saç adedine göre ücret ödersiniz.3 ay icin 2 bin tl cok.cit cit alayim.tesekkurler cevabiniz icin.
Merhaba, konuyu ilk sayfadan okursan sürecimi paylaştım. Birçok ünlü kuaförün saç aldıgı, uzman olan yerde yaptırdım ben kaynaklarımı. Gözüm kapalı öneririm.Merhaba bayanlar ben özellikle bu konu için üye oldum yurtdisinda yaşıyorum 7 şubatta turkiyeye saç taktırmak için geliyorum burada doğal kıvırcık saç bulmak mümkün değil,isim vermem mümkün mü bilmiyorum ama sedat biga çok pahalı bende Koray Dağıstanlida randevu aldım Micro kaynak için ama sanki sadece boya yapıyor gibi geliyor bu konuda yaptırmış arkadaşlar varsa yazarsa sevinirim
Tskler
Kadıköy Platin Peruk.Acaba bana da memnun kaldığınız yerin ismini verebilir mısınız? :)
Evet, tabiki. Saçı daha gür göstermek için daha az adet kaynak saç takılıyor ve cidden çok degişiyor. Memnun kalırsınızMerhaba. Acaba yaptırdığınız bu işlem saçların daha gür gözükmesini sağlıyor mu?
Benim saçlarım çok çok az maalesef, gür gözükmesi için yaptırmak istiyorum
2022 yilindan bildiriyorum:) vay be 7 sene gecmis.. mikro kaynak bir daha yaptirmadim. Saçlarım duzeldi 1-2 sene icerisinde. Cit cit takmaya devam. Diplerini ozgurce yikama hissi guzel. Sac diplerindeki Beyazlama konusunda bir sey eklemek istiyorum koyu renk saclarda keratin daha beyaz gibi gorunur. Sari tonlari kullananlar avantajli onlarda pek renk belli olmaz. Bunu da eklemek istedim. SelamlarCanım bende kısa olan öndeki katlı saçlarım için keratin kaynak yaptırmayı düşünüyorum çünkü çıt çıt çok öne takıldığında belli oluyo bi kuaföre danıştım 20 sağa 20 sola yeterli olur yanlar da arkalarda aynı boy olur saçlarınız gür arkalara gerek yok dedi benim de baya aklıma yattı ama senin yorumun beni çok korkuttu tekrar yaptırdın mı kaynak saçların düzeldi mi merak ettim
Merhaba, bu aslında yine yaptırılan yerle ilgili birşey. Misal benim kızımın saçları siyah, siyah renk kaynak taktırmıştı. Onun keratini aynı saç rengindeydi ve asla beyazlatma olmadı, son 3. Ayında bile. Benim saçım sarı, bir kere farklı bir keratin kullanılmıştı 1.ayda beyaz beyaz olmuştu. Hemen gittim, ücretsiz tekrar söküp taktılar. Kullanılan keratin çok önemli. Çok çeşitli, kaliteli, renkli keratin ler var.2022 yilindan bildiriyorum:) vay be 7 sene gecmis.. mikro kaynak bir daha yaptirmadim. Saçlarım duzeldi 1-2 sene icerisinde. Cit cit takmaya devam. Diplerini ozgurce yikama hissi guzel. Sac diplerindeki Beyazlama konusunda bir sey eklemek istiyorum koyu renk saclarda keratin daha beyaz gibi gorunur. Sari tonlari kullananlar avantajli onlarda pek renk belli olmaz. Bunu da eklemek istedim. Selamlar
2015 yilinda yaptirdigimda beyazlasma olmasinin nedenini ogrendim o zamanlar keratinle birlikte iceriginde silikon kullaniliyormus artik o sekilde bir kullanim yok. 9 sene sonra bu sene yeniden yaptirdim bu sefer ukraynali bir bayana yaptirdim iscilik super asla renk degisimi olmadi sadece gurlestirme amaciyla 130 kaynak yaptırdım mayis ayinda. 3 ay sonrasinda az once kendim online aldigim losyon ve evdeki kerpetenle cikardim. Kuaforler cok yoluyor kendim kac tel kurtarsam iyidir diye tek tek nazik bir sekilde 2 saatte cikardim. Fakat yine de dokulmeler yasandi eskisi gibi olmasa da. Simdi kararsizim. Mikro kaynak Döngüye girersem iyice seyreklesecek. Suan bu hali idare eder. Citcita devam ederim arada kendine gelsin. Yaptiracaklara tavsiyem kendileri cikarsin. Elzem bir durum olmadikca yaptirmasin. Ortalama sacin %30u dokuluyor. Kendim cikartmama ragmen. Kuafor cikartsa yarisi giderdi.Merhaba, bu aslında yine yaptırılan yerle ilgili birşey. Misal benim kızımın saçları siyah, siyah renk kaynak taktırmıştı. Onun keratini aynı saç rengindeydi ve asla beyazlatma olmadı, son 3. Ayında bile. Benim saçım sarı, bir kere farklı bir keratin kullanılmıştı 1.ayda beyaz beyaz olmuştu. Hemen gittim, ücretsiz tekrar söküp taktılar. Kullanılan keratin çok önemli. Çok çeşitli, kaliteli, renkli keratin ler var.
Ama saçların diplerini özgürce yıkama hissi mükemmel tabi Bende genelde yazın, tatil öncesi taktırıyorum artık. Kışın dinlendiriyorum.
Bende 1 sene sonra tekrar taktırdım. Böyle uzun gür saçlarımın oldugunu görmek beni çok mutlu ediyor Maalesef sarı saç dan dolayı kendi saçımı sağlıklı hale getiremiyorum. Çok yıprandı, azaldı.. Eğer koyu renge dönebilirsem çok şey değişecek fakat sarı dan başka bir renk düşünemiyorum maalesef2015 yilinda yaptirdigimda beyazlasma olmasinin nedenini ogrendim o zamanlar keratinle birlikte iceriginde silikon kullaniliyormus artik o sekilde bir kullanim yok. 9 sene sonra bu sene yeniden yaptirdim bu sefer ukraynali bir bayana yaptirdim iscilik super asla renk degisimi olmadi sadece gurlestirme amaciyla 130 kaynak yaptırdım mayis ayinda. 3 ay sonrasinda az once kendim online aldigim losyon ve evdeki kerpetenle cikardim. Kuaforler cok yoluyor kendim kac tel kurtarsam iyidir diye tek tek nazik bir sekilde 2 saatte cikardim. Fakat yine de dokulmeler yasandi eskisi gibi olmasa da. Simdi kararsizim. Mikro kaynak Döngüye girersem iyice seyreklesecek. Suan bu hali idare eder. Citcita devam ederim arada kendine gelsin. Yaptiracaklara tavsiyem kendileri cikarsin. Elzem bir durum olmadikca yaptirmasin. Ortalama sacin %30u dokuluyor. Kendim cikartmama ragmen. Kuafor cikartsa yarisi giderdi.