Oray'ı çok araştırmıştım,hatta karar vermiştim Oray'a gidecektim iyiki gitmemişim...
İnstagramda çok güzel yorumlar var vassago kuaför Hakkı'nda,hatta işlem yaptıran birine dm den mesaj yazmıştım,Nasıl gerçekten memnun Kaldınmı diye. Oda çok iyi memnun kaldım yazmıştı. Meğer orada çalışan bir elemanlarıymış
Sonra işte yaptırdığım yeri buldum,gittim görüştüm içime sindi. Çok şükür her işlerin arkasındalar ve ellerinden geleni yapıyorlar. Müşteri memnuniyeti çok iyi..
Sorun yaşasaydım bende üzülürdüm tabi. Sonuçta saçlarımızdan memnun olsak zaten bu işe girişmeyiz. İyice zarar verecek işlem olursa çok üzülürdüm tabi. Şu anda çıkartsam kıssa saça Nasıl alışırım diye düşünüyorum..[/QUOTE. Iyı kı gıtmemlsn canım işin sadece reklam kısmındalar birkac unluyu de koydular mı ınstagrama tamam onlar için başarı bu yaklaşımlarını hiç begenmedım sadece para olarak goruyolar gelenı bır kız gelmıştı kaynak yaptırmaya yanında da arkadaşı vardı kızın sacını boyamak için binbir dıl doktuler sacının rengını eleştırdıler aslında çok guzeldı rengı bana da bakım yaptır yok manıkur yapalım dıye tutturdular çok rahatsız oldum ısrarlarından düşün boya yaptırdım 180 tl ye duz boya fonu ayrı olarak 50 tl aldılar bunu da ılk bu kuaforde gordum bu yaşımda