Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Mikro kaynak ve keratin kaynak ...

Sacıma olana sınırlendım bu tavırlarına çok daha sınırlendım kafasını yastıga koyup nasıl rahat uyuyor acaba sız sız olun reklamlara kanmayın parayı aldıktan sonra suratınıza bakmıyorlar çoğu kuafore gırdıgınızde zaten avını bekleyen avcılar gıbı manıkurde yapalım yok sacınıza bakım yapacaz sart dıyolar ıstemıyorum dıyorum başka elemanlar tekrar tekrar gelıp ısrar deyım yerındeyse tacız edıyolar polıtıkaları boyle bellı patronları tarafından tembıh edılmışler mülterıye ısrar edın bıktırana kadar dıye

Ince tellı ve az sacınız varsa aman bu işlere kalkışmayın ben ünlülerın falan gıttıgı sayılı !! Kuaforlerden bırıne gıttım bu işlemın zarar vermeyenı yok he bana zor gelmez yolunsada tekrar tekrar taktırırım dıyosanız ayrı ama once tellı saclarda ıyı şekil vermezsenız mıkro da olsa ustlerden bellı oluyor rahatca yana ayırıp toplayamıyosun dıplerden taramak imkansız kendı sacınıza bakım yapıp uzatın bın kat ıyı ben bır salaklık yaptım sız yapmayınnnn

Ince tellı ve az sacınız varsa aman bu işlere kalkışmayın ben ünlülerın falan gıttıgı sayılı !! Kuaforlerden bırıne gıttım bu işlemın zarar vermeyenı yok he bana zor gelmez yolunsada tekrar tekrar taktırırım dıyosanız ayrı ama once tellı saclarda ıyı şekil vermezsenız mıkro da olsa ustlerden bellı oluyor rahatca yana ayırıp toplayamıyosun dıplerden taramak imkansız kendı sacınıza bakım yapıp uzatın bın kat ıyı ben bır salaklık yaptım sız yapmayınnnn
inan çok üzüldüm cnm felaket bir şey yaşamışsın. Bazıları memnun bazıları değil. Benim de kafam karıştı. Rica etsem özelden kuaförün adını yazar misin?

inan çok üzüldüm cnm felaket bir şey yaşamışsın. Bazıları memnun bazıları değil. Benim de kafam karıştı. Rica etsem özelden kuaförün adını yazar misin?
Attım cnm msj... Ayrıca ben bırde şehir dışından gıttım verdıgım taksı otobus paraları cabası çok kızıyorum kendıme çokkk

Çok üzüldüm yaşadıklarına... Tamamen zararsız diye birşey yok tabi,bende öyle düşünüyorum .. Son saçlarımı çıkartıp taktırdıgımda da kuaför tamamen zararsız diye birşey yok,ama bizim senin saçına yaptığımız şey en az zarar veren işlem demişti zaten..
Benim saçım da çabuk uzuyor maalesef,tarama yaparken diplerden kuaförün gösterdiği gibi tarama yapmak lazım yoksa dolaşma oluyor evet.
Benim aldığım saç düzdü,fönlü iken çok daha güzel tabi ama fönsüzde güzel. Zaten düz olarak kurutunca düz oluyor..
Merak ettim kuaförünün ismini yazamısın özelden.. Aslında buraya yazmanın bir sakıncası oldugunu sanmıyorum ama Mune Mune ye sormak lazım yinede.
Mune Mune ciğim. Sorun yaşanan kuaförün ismini yazabilirmiyiz?

Sacımda kalan keratın kalıntılarını ve dolaşmış sacları tararken özensız de davrandıgı için dokuldu zaten canım da acıdı hatur hutur yokdu ya resmen benım saclarım zaten ünce tellı seyrek sacı gur olan bır ınsanda cok bellı olmayabılır ama benım gozle gorulur azalma yaşandı

Ustelık benım msjdan sordugum sorular hep saca zararı var mı dıyeydı kesınlıkle yok zarar gorenler 3 ay dan uzun sure kullananlar dedı ıkna ettı resmen sonucta sacımı gordugnde dıyebılırdı senın sacın seyrek ınce tellı azalma olabılır dıye bır de en sınırlendıgım ben eleştırı yaxdım dıye ınstagram sayfalarından engellemesı oldu yani paranı aldık artık ne halt edersen et demek bu ,para kazanmak iyü hoş da bıraz da iş ahlakı sadece yaglı muşterılere degıl her muşterıye saygı gereklı

nerde yaptırdınız acaba..bende güvenilir bi yer arıyordum..sanırım bu konuda çok az yer var

nerde yaptırdınız acaba..bende güvenilir bi yer arıyordum..sanırım bu konuda çok az yer var
Benım gıttıgın yerde sayılı yerlerden bırıydı ama bu kaynak işi her saca gore degıl sacın dayanıklı olması lazım çok ince tellı saclarda tahrıbat yaratıyor tabı benım kızgınlıgım bunu öncesınde dıle getırmeme ragmen zarar vermeyecegı konusunda garantı vermelerıydı

Oray'ı çok araştırmıştım,hatta karar vermiştim Oray'a gidecektim iyiki gitmemişim...
İnstagramda çok güzel yorumlar var vassago kuaför Hakkı'nda,hatta işlem yaptıran birine dm den mesaj yazmıştım,Nasıl gerçekten memnun Kaldınmı diye. Oda çok iyi memnun kaldım yazmıştı. Meğer orada çalışan bir elemanlarıymış :p
Sonra işte yaptırdığım yeri buldum,gittim görüştüm içime sindi. Çok şükür her işlerin arkasındalar ve ellerinden geleni yapıyorlar. Müşteri memnuniyeti çok iyi..
Sorun yaşasaydım bende üzülürdüm tabi. Sonuçta saçlarımızdan memnun olsak zaten bu işe girişmeyiz. İyice zarar verecek işlem olursa çok üzülürdüm tabi. Şu anda çıkartsam kıssa saça Nasıl alışırım diye düşünüyorum..

Oray'ı çok araştırmıştım,hatta karar vermiştim Oray'a gidecektim iyiki gitmemişim...
İnstagramda çok güzel yorumlar var vassago kuaför Hakkı'nda,hatta işlem yaptıran birine dm den mesaj yazmıştım,Nasıl gerçekten memnun Kaldınmı diye. Oda çok iyi memnun kaldım yazmıştı. Meğer orada çalışan bir elemanlarıymış :p
Sonra işte yaptırdığım yeri buldum,gittim görüştüm içime sindi. Çok şükür her işlerin arkasındalar ve ellerinden geleni yapıyorlar. Müşteri memnuniyeti çok iyi..
Sorun yaşasaydım bende üzülürdüm tabi. Sonuçta saçlarımızdan memnun olsak zaten bu işe girişmeyiz. İyice zarar verecek işlem olursa çok üzülürdüm tabi. Şu anda çıkartsam kıssa saça Nasıl alışırım diye düşünüyorum..[/QUOTE. Iyı kı gıtmemlsn canım işin sadece reklam kısmındalar birkac unluyu de koydular mı ınstagrama tamam onlar için başarı bu yaklaşımlarını hiç begenmedım sadece para olarak goruyolar gelenı bır kız gelmıştı kaynak yaptırmaya yanında da arkadaşı vardı kızın sacını boyamak için binbir dıl doktuler sacının rengını eleştırdıler aslında çok guzeldı rengı bana da bakım yaptır yok manıkur yapalım dıye tutturdular çok rahatsız oldum ısrarlarından düşün boya yaptırdım 180 tl ye duz boya fonu ayrı olarak 50 tl aldılar bunu da ılk bu kuaforde gordum bu yaşımda

Pembe19- Pembe19- Bende san kuaför Acıbadem E gitmiştim,keratin bakım,düzleştirme için.. Daha bir hafta önce dip boyamı yaptırmıştım,ama olmamış illa biz yapalım dediler.. Sonra yaptırdım neyse,evet çok daha güzel bir renk çıktı,işin uzmanı lar . Ama öyle ısrar olunca bende soğuyorum açıkcası,hoş degil..
Misal kaynak yaptırdığım yere kaynak bakımı yapıyorlar her ay ücretsiz. Dip boyam gelmişti bir gittiğimde. Ada'm dip boyanızı yaptırın,ondan sonraki gelin saçları çıkartıp taktırmaya bir dahaki ay demişti . Daha iyi olur demişti. Burada siz yapmıyormusunuz,size yaptırırım o Zaman demiştim. Kuaförünüze de yaptırabilirsiniz sorun degil,acelesi yok diye söylediklerinde şaşırmıştım. Yani illa biz yapalım,daha iyi yaparız yapmadılar çok hoşuma gitmişti..
Ne yaşıyorsam onu yazarım valla.. 100 TL dip boyası yapıyorlar ve normal boya.. Başka bir kuaförde ben organik dip boyasını 100 TL ye yaptırıyorum,kendi kuaförümde ise 35 TL ye yaptırıyorum normal dip boyasını :KK66: Ne gerek var :KK66:

Kaynak sonrasında saçlarınızda yıpranma oldu mu acaba?
Biraz oldu evet ama saçım röfleden dolayıda çok yıprandı tabi..
Şu an çıkarttım kaynakları taktırmadım tekrar. Dinlendiriyorum saçımı. Keratin bakım düzleştirici yaptırdım saçıma miss gibi oldu ❤Yazın belki kaynak saçları tekrar taktırırım ama,bagımlılık yapıyor çünkü :)))

Biraz oldu evet ama saçım röfleden dolayıda çok yıprandı tabi..
Şu an çıkarttım kaynakları taktırmadım tekrar. Dinlendiriyorum saçımı. Keratin bakım düzleştirici yaptırdım saçıma miss gibi oldu ❤Yazın belki kaynak saçları tekrar taktırırım ama,bagımlılık yapıyor çünkü :)))
saçım az olduğu için onu da kaynak yaptırdığım için kaybederim korkusu Ama çok heves ediyorum açıkçası.

saçım az olduğu için onu da kaynak yaptırdığım için kaybederim korkusu Ama çok heves ediyorum açıkçası.
Vallah heves edilmeyecek birşey değil,ama gerçekten o gür Ve uzun saça alışıyorsun. Üç ay Sonra çıkartıp taktırıyordum ben,kendi saçım çok az Ve kıssa geldiği için. Alışınca vazgeçmekte zor :KK43:
Çok iyi bir yerde yaptırın yaptırırsanızda. Benim yaptırdığım yer bu konuda çok iyi gerçekten. Hem saç olarak hemde işlem olarak...
Çıtçıt kullandımızmı peki,çok güzel peruklarda var. Istanbuldaysanız muhakkak gidin görün fikir alın. Saçları görün derim kesinlikle..

X