- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.340
- 518
- Konu Sahibi deligorumce
-
Canım 100 gram da az para değil hee.en üst limitlerden söyledim isteyen istiyor.Ben düğün altinlarimla 100 gram.mehir istedim diye biliyorsun.Ucuncu dünya savaşı çıktı.Dugun altınları üzerine altın ekleyip 100 gram.
Ya şöyle düğün altınları 70 gram tutarsa 30 gram üzerine ekleyecekti.Ama tabi sonra daha düşük rakama anlaştık.Canım 100 gram da az para değil hee.Antepli kızdan ne farkın kaldı soruyorum
Dediğim gibi öyle anında verilmiyor da zatn.Seneler sonrada ödeyebilir.Hocalar şunu savunuyor mehirin erkek te kalsın erkek ödemeye zorlanirsa boşanmak istemesi zorlaşır gibi.Ama zaten boşansan adam imam nikahini gecersiz diye mehir ödemez.Canım 100 gram da az para değil hee.Antepli kızdan ne farkın kaldı soruyorum
Ben mi yanılıyorum acaba dedim gittim bununla ilgili video bile izledim ama nayn mehir olarak hac ya da Umre istenmez. Zaten Mehirin amacı düşünüldüğünde de Hac ve Umre istemek pek de mantıklı değil.6 ay boyunca çok araştırdım.
Kadın sadece bosandiginda değil erkeğe karşı basit varlık olmasından koruduğu için önemli
İsteyenler oluyor.Ben mi yanılıyorum acaba dedim gittim bununla ilgili video bile izledim ama nayn mehir olarak hac ya da Umre istenmez. Zaten Mehirin amacı düşünüldüğünde de Hac ve Umre istemek pek de mantıklı değil.
bu eskiden ömür boyuydu sonra kendine bakacak hale gelene kadar oldu şimdi en son hamilelik durumu düşene kadara kadar geldi konu :)Bana hocanın söylediği boşandıktan sonra kadının 3 ay kimseye muhtaçlı kalmayacak şekilde birşey istenmesiydi.
Doğrudur ben pek üstüne düşmedim gözüm yükseklerde olmadığı içinbu eskiden ömür boyuydu sonra kendine bakacak hale gelene kadar oldu şimdi en son hamilelik durumu düşene kadara kadar geldi konu :)
ben ne dediğimi hatırlamıyorum, bombaya bak. deminden beri "yav ben ne demiştim hoca sorduğunda" diye düşünüyorumDoğrudur ben pek üstüne düşmedim gözüm yükseklerde olmadığı için
İşte ondan bende emin değilim kağıda yazıp veriyorlar aslında ama bana oda verilmediben ne dediğimi hatırlamıyorum, bombaya bak. deminden beri "yav ben ne demiştim hoca sorduğunda" diye düşünüyorum
bana verdiler, anneme bu bi daha lazım olacak mı dedim. yooo dedi, attımİşte ondan bende emin değilim kağıda yazıp veriyorlar aslında ama bana oda verilmedi
Senet gitti neyse artık yapcak bişey yok giden gittibana verdiler, anneme bu bi daha lazım olacak mı dedim. yooo dedi, attımnasıl da manevi değerlere bağlıyımmm
150 gram şimdi iyi para heee... istesen el üstünde gezerdin, bu işler böyle... hesaplicam şimdi ne kadarmış du bakamBen bi şey istemedim sonra adam bana paracı dedi keşke 150 gram altın deseymişim
2 mehir var biri nikah esnasında peşin olarak veriliyor biri de uzun vadede ödenebilir belli bir süre belirlenmemişse, ama boşanma olursa boşanma esnasında mutlaka ödenmesi gerekiyor.Selam hanimlar, Size bir soru! Mihir olarak hurma istermiydiniz veya istedinizmi?
Bu konuda sizin fikriniz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?