- Konu Sahibi esraylmz03
Kızlar evim markete uzak eşimde yoğun çalışıyo ben de bu uygulamayı buldum ama araştırdım bazıları memnun kalmamış mesela kaç saatte getiriyorlar siparişleri ödeme nasıl Yapılıyor bilginiz var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bir ara netten alışveriş yapıyordum. İyi oluyor.Kızlar evim markete uzak eşimde yoğun çalışıyo ben de bu uygulamayı buldum ama araştırdım bazıları memnun kalmamış mesela kaç saatte getiriyorlar siparişleri ödeme nasıl Yapılıyor bilginiz var mı
normalde bimden alırım fakat yakınlarımda yok buradan yaptık alışverişi bizde.Gelmeden önce arıyorlar,saat dilimlerini siz belirliyorsunuz,eksik ürün vs olursa aradıklarında söylüyorlar yine şu ürün yok onun yerine şunu verelim diye,kapıda nakit ödeme yaptım ben eğer içinden çıkarmak istediğiniz ürün oluyorsa kapıda çıkartabilirsiniz.Kızlar evim markete uzak eşimde yoğun çalışıyo ben de bu uygulamayı buldum ama araştırdım bazıları memnun kalmamış mesela kaç saatte getiriyorlar siparişleri ödeme nasıl Yapılıyor bilginiz var mı
Kızlar evim markete uzak eşimde yoğun çalışıyo ben de bu uygulamayı buldum ama araştırdım bazıları memnun kalmamış mesela kaç saatte getiriyorlar siparişleri ödeme nasıl Yapılıyor bilginiz var mı
geliyor.Peki taze geliyor mu
Peki taze geliyor mu
Bize hep taze geliyor.Peki taze geliyor mu
ben kullanıyorum çok memunum ıstedıgın sekıldem odeyebılıyorsun ben kapıda oduyorum.ıstedıgın zamanda getırıyorlar.Kızlar evim markete uzak eşimde yoğun çalışıyo ben de bu uygulamayı buldum ama araştırdım bazıları memnun kalmamış mesela kaç saatte getiriyorlar siparişleri ödeme nasıl Yapılıyor bilginiz var mı
Gelıyor.Peki taze geliyor mu
en az 50 tl.Peki sınır var mı hani şu kadarlık alışveriş yapmak gerekir diye