• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Migros sanal market

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar evim markete uzak eşimde yoğun çalışıyo ben de bu uygulamayı buldum ama araştırdım bazıları memnun kalmamış mesela kaç saatte getiriyorlar siparişleri ödeme nasıl Yapılıyor bilginiz var mı

Kızlar evim markete uzak eşimde yoğun çalışıyo ben de bu uygulamayı buldum ama araştırdım bazıları memnun kalmamış mesela kaç saatte getiriyorlar siparişleri ödeme nasıl Yapılıyor bilginiz var mı
Ben de bir ara netten alışveriş yapıyordum. İyi oluyor.

normalde bimden alırım fakat yakınlarımda yok buradan yaptık alışverişi bizde.Gelmeden önce arıyorlar,saat dilimlerini siz belirliyorsunuz,eksik ürün vs olursa aradıklarında söylüyorlar yine şu ürün yok onun yerine şunu verelim diye,kapıda nakit ödeme yaptım ben eğer içinden çıkarmak istediğiniz ürün oluyorsa kapıda çıkartabilirsiniz.

saat aralığını sen seçiyorsun zaten, seçtiğin aralıkta getiriyorlar

ben kullanıyorum çok memunum ıstedıgın sekıldem odeyebılıyorsun ben kapıda oduyorum.ıstedıgın zamanda getırıyorlar.

biz iki kere kullandık ofiste. bi sıkıntı olmadı. ödemeyi şeklini de tercihinize göre, biz kartla yapmıştık.

Ben yoğun olarak kullanıyorum eşim çok meşgul e ben de onca poşeti taşıyamam diyerek epey sık sipariş veriyoruz. İster online ister kapıda kartla ya da nakit ödüyorum. Ürün eğer mağazada yoksa arayıp bilgi veriyorlar, başka ürün ister misiniz diyorlar. Meyveler,sebzeler %90 taze geliyor 1-2 kere sorun yaşadım sadece ben. Tavsiye ederim yani.

Saat aralığı var,nezaman istersen ozaman geliyor. Ürünler taze. Ödeme kapıda kart yada nakit. Ben çok kullanırım,hiç sıkıntı yaşamadım.

Ben cok defa kullandim. Urunler konusunda hic sikinti yasamadim.
Yalnizca ufak bir tavsiye verebilirim. Odemeyi eger kartla yapacaksaniz alisverisiniz teslim edilene kadar alisveris tutari on provizyonda bekliyor. Cekim teslimattan sonra gerceklesiyor. Cep sube kullanımında ya da internet sitelerine telefonunuzdan girerek kullandiginizda siparisin tamamlanmis oldugundan emin olun.
Siparisiniz başarıyla alinmistir ekrani cikiyor fakat sipariş tamamlanmamis oluyor. Siz siparisi beklerken iptal olabilir siparis. Onun disinda tavsiye ederim.

Birkaç defa siparişi hazırlayıp iptal etmişliğim var benimde. Yorumlar olumlu genelde artık bende yaparım.

Neyinden memnun kalmamis bazi kisiler merak ettim.. bende cok kullaniyorum siparis vericegin zaman sayfa seni yonlendiriyor hangi saat arasi siparisinizin kapiniza gelecegi yaziyor zaten siz kendinize uygun olan saat araligini seciyosunuz kapida k. Karti ilede odeme yapabiliyosunuz ben cok memnunum sahsen..

Back
X