hormonlardan dolayı çoğu insanda hamileyken ve emzirirken atak olmuyor. inşallah sizde de olmaz.amin cnm çok saol..
bir de ben bayramdan sonr korunmayı bırakmayı düşünüyorum..
hamiilelikte napıcam onu düşünmeye başladım kara kara :26:
hormonlardan dolayı çoğu insanda hamileyken ve emzirirken atak olmuyor. inşallah sizde de olmaz.
bu arada ben bu gece hiç uyumadım desem yeridir, ağrıdan hep yarı baygındım.
ben 13 yıldır migren hastasayım. hayat kalitem çok düşüyor. ışığa sese kokuya güneşe dayanamıyorum. migren tedavisi de gördüm ama ataklarım devam ediyor. şuan migrex kullanıyorum sadece. ve son çare olarak akapunktur ve nöralterapiye başladım. bugün 4. seansım. haftada bir kez. genelde akapunktur yapıyor. nöralterapi de canım çok yandı devam edemedim. ve haftada 3 olan ağrılarım ya 1 oluyor yada 3 olsada şiddeti azaldı. ilaç kullanma daha az olmaya başladı. inşallah çok daha iyi olur bilmyorum tavsiye ederim. bursada olan varsa doktor adı da verebilirim
hormonlardan dolayı çoğu insanda hamileyken ve emzirirken atak olmuyor. inşallah sizde de olmaz.
Gülümsün bendede mıgren var hemde nasıl..grıp oldum bas agrısı bırde cekılmıyor..dısarı cıksam eve gırınce baslar..soguk bır sıcak gır cık bunlar bıle etkılıyor..hayat kalıtemı hemde nasıl etkılıyor..agrı kesıcısureklı kullanırım..ayda bır kac kez muhakkak oluyor..m....ısımlı bır agrı kesıcı var onun dısında hızlı gecıren yok gıbı ..senın kullandıgın mıgrene ozel var mı ılac?
Canım sağol sana da geçmiş olsun bu konuda en çok bizler birbirimizi anlarız şu an 4üncü seansa gidiyorum. Bir haftada mesela benim üç kez ağrım oluyordu ilaç almazsam 24 saat sürüyordu şu an da ya haftada bir oluyor yada yine üç kez oluyor fakat çok hafif ilaç almak gerekmiyor kısa sürüyor bilmiyorum kaç seans olacak ama bence benim gibi şiddetli ağrıları olanlara tavsiye ediyorum ben son bir ümit olarak başladım. Allah şifasini versin inşallah herkese. Doktor bir de bana peynir ve mayalı hamur işi tüketme dedi tetiklıyormuscanim akupunktur iyi mi geldi sana?
Eger iyi geldiyse bende yaptirmayi dusunuyorum. Bana yazarsan sevinirim neler degisti bas agrilarinda?
cok cok gecmis olsun arkadasim..
Canım sana da geçmiş olsun. Düzenli kullandığım bir ilaç yok. Muhtelif ağrı kesicileri yazıyor dr. özellikle regl dönemlerinde de azıyor...Gülümsün bendede mıgren var hemde nasıl..grıp oldum bas agrısı bırde cekılmıyor..dısarı cıksam eve gırınce baslar..soguk bır sıcak gır cık bunlar bıle etkılıyor..hayat kalıtemı hemde nasıl etkılıyor..agrı kesıcısureklı kullanırım..ayda bır kac kez muhakkak oluyor..m....ısımlı bır agrı kesıcı var onun dısında hızlı gecıren yok gıbı ..senın kullandıgın mıgrene ozel var mı ılac?
yakamoz sana da geçmiş olsun.bende bu gece cok fenaydim gulumsun, hala da kendimde degilim.
sabah cok feci oldum, kriz geldi nasil agliyorum ama bir gorsen.. gozlerim sisti, yuzum davul gibi oldu..
Agridan agladim ama gozlerimden de yas geliyor kendiliginden.. Ev aydinlik, gunes iceri vuruyor deliiiii oluyorum tabi.. hemen gunes gozluklerimi de taktim evde..
off canim offf Allah yardimcimiz olsun..
suan bende halsiz ve cok yorgun bir halde yaziyorum ...
Hamile iken migreni tutanlar neler çekiyordur Allah bilir( off çok zor Allah yardım etsin inşallah..
Canım inşallah çok ağrıların olmaz hamile olunca. Umarım çok rahat ve ağrısız mutlu bir hamilelik yaşarsın..
Ben de iki kez beyin MR çektirdim.amin cnm saol ..
öncelikle geçmiş olsun cnm..
evet öyle diyorlar hamileyken çoğu kişi de olmuyormuş inş ben de o şanslılardan olurum..
ben bugün dr.a gittim beni emara gönderdi. migren emarla mı bakılıyor?
Ben de iki kez beyin MR çektirdim.
Bu arada sabah kalktım iyiydim. Şimdi gene başladı sızlamaya.
Canım Prof Dr Mustafa Ertas'agitmeni şiddetle öneririm. Senin kadar ağır olmasada migrenim vardı. Doktorum programında bundan yaklaşık 3 sene önce tanıdım kendisini ve Allah razı olsun migrenim bitirdi diyebilirim. ( aman masallah) Allah yardımcın olsun,çeken bilir, cok zor. Su an telefondan zor yazıyorum, ayrıntılı anlatmak isterim. Hoca Capa'nin eski basagrisi poliklinik şefi. Özel muayenesi var, su an ne kadar bilmiyorum, pahalı tabi ama benim her kuruşum helal olsun. Mustafa hoca migrenin ilaçla iyilestirilecek bir hastalık olduğunu TV'de söylemişti. Tabi cok ağır ve Dr gözetiminde kullanılacak, dozajı ayarlanacak ilaçlar. Bana 3-4 kutu ilac yazmıştı (aynı ilac) İnan 1.5 kutu kullandım. İsrarla gitmeni öneririm canım.
yaklaşık üç gündür cekıyorum her zaman kı gıbı..dun sabah ılac aldım durdu akşam tekrar aldım..bu sabah tekrar yoruldum ilaç içmekten..ama nasıl bır ağrı anlatamam......hava degısıklıgı etkı edıyor grıp oldum etkı dıyor,moralım bozulsa uzulsem etkı eder etkılemeyen ne var mıgrenı bıktım ben..
Allah'ım şifa versin canım Fountain'im!
Önceden ilaç içerdik geçerdi.
Artık ilaç da kâr etmiyor, sadece hafifletiyor. Sonra gene başlıyor.
Canım kahvesini bol koymak şartıyla TÜRK KAHVESİ iç.
iyi gelir inşallah. Geçmiş olsun.
Ben de iki kez beyin MR çektirdim.
Bu arada sabah kalktım iyiydim. Şimdi gene başladı sızlamaya.
Ablam belki yirmi senedir baş ağrısı çeker.Onunki hiç geçmeyen türden.Yani devamlı baş ağrısıyla yaşıyor.Çok yoğun ataklarında kusma da oluyor.Gitmediği doktor,tedavi kalmadı ama geçmiyor bir türlü.Akupunktur,sülük tedavisi,hacamat hepsini denedi.Hacamat tedavisinde vücudu jiletlenmiş gibiydi.Saçlarınının bir bölümünü kazıttı sırf bu tedavi için.İstanbul'a gitti masaj yapan bir adam varmış orada.O da fayda etmedi.Ben bazen nane yağıyla,bazen biberiye yağıyla kafasını parmak uçlarımla yoğun şekilde ovuşturuyorum.Yani kafa masajı yapıyorum.Boynuna masaj yapıyorum.Saçlarını çekiyorum.Biraz hafiflediğini söylüyor.Ama geçmesi mümkün değil onunla yaşıyor maalesef.Tedavisi yok.İnşallah sizin tedavileriniz olumlu sonuç verir.
Ben 20 yildir cekiyorum bu hastaligi, Istanbul da gitmedigi Norolog kalmadi gibi bir sey, Mustafa Ertas en iyisidir diyebilirim. Ben Mustafa Bey e gitigimde araliksiz 20 gun atak yasamistim ve artik acidan agliyorudm. Bana seni 100% tedavi edemem, ama hayatini yasanir hale getirebilirim demisti, ve aynen oyle de oldu. Ben akapunktur, noralterapi de yaptirdim, Mustafa Bey bosuna yaptirma demisti ama ben bir umut yaptirdim, hic bir ise yaramadi. Duzenli ilaca devam ediyorum bu sebeple.
Mustafa Bey gebzede bir hastanede calisiyor simdi, herkese tavsiye ederim, benim cevremden giden de cok oldu , herkes de memnun kaldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?