• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Migren ağrısı mahvediyorrr

Arkadaşlar merhaba baş ağrısı hayatımın her alanını mahvediyor.. çekenler bilir dayanılması zor özellikle adet zamanlarımda çıldırıyorum migren adet zamanında cok etkiliyor, cok ağrıyor adetimi kestiği için ilaçta alamıyorum tedavisi var mıdır? Annemde de var anneminki cok ileri seviye de. Acayip sinir stres yapiyor herkese sinir oluyorum kavga edesim geliyor elimde değil. Agri saatlerce ağlatıyor bazen dayanamayıp ilaç alıyorum istemeden..
Adetim bittiğinde agri da bitiyor yıldım ya, tabi adet zamanlarından başka, bir şeye üzülüp kafaya taktığım da da ağrıyor..
önerileri bekliyorum
Cok gecmiş olsun Rabbim şifa versin benimde bazen baş ağrım tutar. Ama benimki migren den dolayı degıl bazen 24 saat sürer bazen bır kaç saate geçer bende çok sınırlı olurum. Çok zor bısey. Allah şifa versin ınsallah

Geçmiş olsun çok zordur 🙁

Hem annenize hem size hacamat tavsiye ederim. İlaçsız en iyi tedavidir.

Cok gecmiş olsun Rabbim şifa versin benimde bazen baş ağrım tutar. Ama benimki migren den dolayı degıl bazen 24 saat sürer bazen bır kaç saate geçer bende çok sınırlı olurum. Çok zor bısey. Allah şifa versin ınsallah
Cok sagolun Allah razı olsun insanın başını koparasi geliyor gerçekten size de cok geçmiş olsun

İnanırım annemden biliyorum uyutmadi bir de bende şuan çekiyorum boynumdan geliyor agri cok ağır bir biçimde telefon ışığı bile rahatsız ediyor nasıl birsey bu
Tabi işini ehli olan birisine gidin uzmana gidin ben hem tanidikti ve güvenilir di. Saçımın tam ortasınin biraz gerisini tirasladi. Bastırdı damarı buldu jiletledi ve anında kupayı koydu ve çekti .zaten gittiğim gün ağrıdan sizliyordum ağlıyordum karşı gelen eşim bile o halimi görünce kabul etti dedi nasıl istersen . Tabi anında ağrım hafifledi biraz sakinkesebildim . Eşim çocuk lar çok mutlu diyor çok iyi olmuşsun. Onlar görüyordu halimi. Ben artık doktorlar bile yAlabileceğimiz birşey yok hayır gitmiyorum bitirin bu ağrıyı yapamam diye ağlayıp yalvarıyordum çeken bilir. Rabbim şifa versin. Bide doktor dedi üzüntü ve ikac kullanımından dolayı. Bide pedifen icsenize bende o biraz iyi geliyor. Hani çocuklar için kaybı turuncu olan. Bir buçuk çorba kaşığı slhyorun yarım saate kendime geliyorum

Tabi işini ehli olan birisine gidin uzmana gidin ben hem tanidikti ve güvenilir di. Saçımın tam ortasınin biraz gerisini tirasladi. Bastırdı damarı buldu jiletledi ve anında kupayı koydu ve çekti .zaten gittiğim gün ağrıdan sizliyordum ağlıyordum karşı gelen eşim bile o halimi görünce kabul etti dedi nasıl istersen . Tabi anında ağrım hafifledi biraz sakinkesebildim . Eşim çocuk lar çok mutlu diyor çok iyi olmuşsun. Onlar görüyordu halimi. Ben artık doktorlar bile yAlabileceğimiz birşey yok hayır gitmiyorum bitirin bu ağrıyı yapamam diye ağlayıp yalvarıyordum çeken bilir. Rabbim şifa versin. Bide doktor dedi üzüntü ve ikac kullanımından dolayı. Bide pedifen icsenize bende o biraz iyi geliyor. Hani çocuklar için kaybı turuncu olan. Bir buçuk çorba kaşığı slhyorun yarım saate kendime geliyorum
Saçımı kesmesi mi gerekir o zaman ? Pedifeni de Deneyeceğim cok sagolun size de geçmiş olsun Allah o atakları yaşatmasın bidaha insan çocuğuyla bile ilgilenemiyor

Saçımı kesmeleri gerekir mi acaba? Birde cok aciyor mu

Çektiğiniz ağrının yanında gerçekten hiç bişey değil. Ufacık çizikler.
10 seneden fazladır yaptırıyorum.
Saçın sadece o bölgesi kesiliyor su bardağı ağzı kadar diyim.
Ama kesilmeden yapanda var jel sürerek.
Kesilip yapılanda kupa çok sağlam tutunuyor.
Kaide olarak ilk defa yaptıran kişi başından yaptıramıyor vucudu alışık olmadığı için.
2.de baştan 😊

Saçımı kesmesi mi gerekir o zaman ? Pedifeni de Deneyeceğim cok sagolun size de geçmiş olsun Allah o atakları yaşatmasın bidaha insan çocuğuyla bile ilgilenemiyor
Evet. Amy öyle abartılı değil hep at kuyruğu yapıyordum yada saçlarıma orayı kapatıyordim öyle fazla kesmiyor yuvarlak bir kurabiyeyi düşünün

Kac gun yaptınız acaba gerçekten ağrılarıniz geçti mi
benim eşimde başından hacamat yaptırdı öyle korkulacak bısey yok oradaki pis kanı çekio o bardaklar vakum gıbı düşün. Pıhtı gıbı kan geliyo. Inan benım baş ağrı sorunum farklı sebepten doktorlar çareyi bilmiyo ameliyat deseler Inan yarın ameliyat olurum. Bende o derece gözümü kararttım. Hacamat şifadır.dene bencede

Back