- 18 Kasım 2014
- 4.508
- 5.723
- 358
- Konu Sahibi Careler1298
Peki migreninizde var o zaman. Bu duyguları çözüme ulaştırmadan migreninize çare bulamazsınız.Bende hepsi var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki migreninizde var o zaman. Bu duyguları çözüme ulaştırmadan migreninize çare bulamazsınız.Bende hepsi var
Sebebi biliyorsanız çözüme yakınsınız demektirDoğru , kaçmaya çalışıyorum ama biliyorum sebebi
Maalesef uzağım , çözene kadar devam mı edecek migren şimdi amann ya dr a gittiğimde de bişey bulamadı mr çekti herşey yolunda. sinir stres var mı dedi yaşam kaynağım dedim evet ama değişen bişey vardı ona söylemediğim .. özetle haklısınız ama haklı olmanızdan hoşlanmadım yine de teşekkür ederimSebebi biliyorsanız çözüme yakınsınız demektir
Deneyeceğim cok teşekkür ederim size de geçmiş olsunMigren bendede var geçmiş olsun aynı durumdayiz ben buz koyuyorum kafama arkasına ve üstüne zonklamasini biraz alıyor ışıkları kapatıp uyumaya çalışıyorum isterseniz deneyin
Nörolojiye gittiniz mi? Migren teşhisi aldıktan sonra 6/12 ay ilaç tedavisiyle migren atakları baya azalıyor, olan atakların da şiddeti azalıyor.
benim haftada 4 olan atak sayım ayda 1e kadar düştü ve artık eskisi gb kafamı duvarlara vurmayı gerektirecek şekilde ağrı yok. Yani tedavisi var,
Cok teşekkür ederim pandemiden dolayi maalesef randevu alamıyorum yaşadığım yer kucuk aylar sonraya randevu var ama bekleyemem en yakın zamanda bir uzmandan destek alacağımayda kaç atağınız oluyor?
doktora gittiniz mi hiç,profilaktik ilaç başlayabilir lüzumlu görürse.
dexiren+parol kombine edip alabilirsiniz veya daha ağır olgularda daha spesifik ilaçlar kullanıyoruz,aile hekiminize gidin ve reçete ettirin derim ben...
dexiren içerseniz mide koruyucu almayı unutmayın. geçmiş olsun
Onu denedim maalesef etkisini göremedimEczanelerde mentollü krem tarşı şeyler satılıyor migren için araştırın
Gecmis olsun anneminde hic geçmez 3 hap aldığını bilirim o duruma gelmeden çözülsün istiyorum Allahin izniyleDunden beri cekiyorum 3 hap aldim ust uste bana misin demiyor.mide bulantisida basladi igrenc bi hastalik
Haklısınız hemen doktora gideceğimmagnezyum almanızı tavsiye ederim gerçekten uzun vadede işe yarıyor yani alır almaz kesmaz tabi ama bu ay başlarsanız önümüzdeki ay nispeten daha rahat geçirirsiniz
Bana da onermislerdi gerçekten etki ederse yaptirabilirmAkupunktur çok iyi geliyor babamda da vardı. Yaptırdığından beri çok ağrısı olmadı
Başlarken ve biterken inanılmaz agri oluyor siz de de öyle mi ? Hemen araştıracagim5htp arastirin. Gecen ay kullanmaya basladim. Ve bu ay reglim sorunsuz agrisiz gecti.
Hepsini içten içe yasiyor olabilirimHayatında olup biteni daha fazla görmek istememe
Epey bastırılmış öfke
Kusursuz olma isteğiyle kendi üzerinde aşırı baskı
İtibar beklentisi
Hangi yada hangileri var sizde?
Bana da ojtir bile carel olamadı inanın benim artık alıp bıçağı boğazıma dayasim vardı ne ilaçlar nede serumlar etki etmiyordu. Doktor diyordu elimden geken birşey yok aciller yine öyle. Ve en sonunda hacamat yaptırdım oxle yarıya geldi. Hatta ayda bire ikiye geldi. İki yıl önce şuan yine artmış biraz. Dahada olursa gitmeyi düşünüyorum. O katılaşmış kanı alınca kan dolaşımı hızlaniyor. Görseydiniz hepsi kıyma takı kan sivilasti öyle.Gecmis olsun anneminde hic geçmez 3 hap aldığını bilirim o duruma gelmeden çözülsün istiyorum Allahin izniyle
Cok geçmiş olsun 1 yılda on kere adet atagindan sonra mj tedavisi varmış?Benim 35 yaşından sonra başladı , dr a gittim. Yılda 10 adet atağı geçince ilaç tedavisi oluyormuş.Beni regl ve parfüm kokusu tetikliyor. Allah düşmanıma bile vermesin .Geçmiş olsun.
İnanırım annemden biliyorum uyutmadi bir de bende şuan çekiyorum boynumdan geliyor agri cok ağır bir biçimde telefon ışığı bile rahatsız ediyor nasıl birsey buBana da ojtir bile carel olamadı inanın benim artık alıp bıçağı boğazıma dayasim vardı ne ilaçlar nede serumlar etki etmiyordu. Doktor diyordu elimden geken birşey yok aciller yine öyle. Ve en sonunda hacamat yaptırdım oxle yarıya geldi. Hatta ayda bire ikiye geldi. İki yıl önce şuan yine artmış biraz. Dahada olursa gitmeyi düşünüyorum. O katılaşmış kanı alınca kan dolaşımı hızlaniyor. Görseydiniz hepsi kıyma takı kan sivilasti öyle.
Aslinda uzun zamandir yoktu bi kac gundur esimle tartisiyoruz birden cikiverdi.ben mutluyken stressizken hic olmuyorPeki migreninizde var o zaman. Bu duyguları çözüme ulaştırmadan migreninize çare bulamazsınız.
Deneyeceğim bunları da cok sagolun gerçekten çeken bilrjBir de vücuttaki oksijen seviyesi düşünce de oluyor nefes egzersizi yapın günlük
Susuz kalmak tetikleyebiliyor az şu içiyorsan
Kusura bakma çok şey söyledim ama
Çeken bilir