Migren ağrısı mahvediyorrr

Sebebi biliyorsanız çözüme yakınsınız demektir
Maalesef uzağım , çözene kadar devam mı edecek migren şimdi amann ya dr a gittiğimde de bişey bulamadı mr çekti herşey yolunda. sinir stres var mı dedi yaşam kaynağım dedim evet ama değişen bişey vardı ona söylemediğim .. özetle haklısınız ama haklı olmanızdan hoşlanmadım yine de teşekkür ederim

ayda kaç atağınız oluyor?

doktora gittiniz mi hiç,profilaktik ilaç başlayabilir lüzumlu görürse.

dexiren+parol kombine edip alabilirsiniz veya daha ağır olgularda daha spesifik ilaçlar kullanıyoruz,aile hekiminize gidin ve reçete ettirin derim ben...

dexiren içerseniz mide koruyucu almayı unutmayın. geçmiş olsun

Cok teşekkür ederim pandemiden dolayi maalesef randevu alamıyorum yaşadığım yer kucuk aylar sonraya randevu var ama bekleyemem en yakın zamanda bir uzmandan destek alacağım

Gecmis olsun anneminde hic geçmez 3 hap aldığını bilirim o duruma gelmeden çözülsün istiyorum Allahin izniyle
Bana da ojtir bile carel olamadı inanın benim artık alıp bıçağı boğazıma dayasim vardı ne ilaçlar nede serumlar etki etmiyordu. Doktor diyordu elimden geken birşey yok aciller yine öyle. Ve en sonunda hacamat yaptırdım oxle yarıya geldi. Hatta ayda bire ikiye geldi. İki yıl önce şuan yine artmış biraz. Dahada olursa gitmeyi düşünüyorum. O katılaşmış kanı alınca kan dolaşımı hızlaniyor. Görseydiniz hepsi kıyma takı kan sivilasti öyle.

Benim 35 yaşından sonra başladı , dr a gittim. Yılda 10 adet atağı geçince ilaç tedavisi oluyormuş.Beni regl ve parfüm kokusu tetikliyor. Allah düşmanıma bile vermesin .Geçmiş olsun.
Cok geçmiş olsun 1 yılda on kere adet atagindan sonra mj tedavisi varmış?

İnanırım annemden biliyorum uyutmadi bir de bende şuan çekiyorum boynumdan geliyor agri cok ağır bir biçimde telefon ışığı bile rahatsız ediyor nasıl birsey bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…