- 22 Ocak 2021
- 139
- 117
- 23
- 29
- Konu Sahibi Careler1298
-
Migren bendede var geçmiş olsun aynı durumdayiz ben buz koyuyorum kafama arkasına ve üstüne zonklamasini biraz alıyor ışıkları kapatıp uyumaya çalışıyorum isterseniz deneyinArkadaşlar merhaba baş ağrısı hayatımın her alanını mahvediyor.. çekenler bilir dayanılması zor özellikle adet zamanlarımda çıldırıyorum migren adet zamanında cok etkiliyor, cok ağrıyor adetimi kestiği için ilaçta alamıyorum tedavisi var mıdır? Annemde de var anneminki cok ileri seviye de. Acayip sinir stres yapiyor herkese sinir oluyorum kavga edesim geliyor elimde değil. Agri saatlerce ağlatıyor bazen dayanamayıp ilaç alıyorum istemeden..
Adetim bittiğinde agri da bitiyor yıldım ya, tabi adet zamanlarından başka, bir şeye üzülüp kafaya taktığım da da ağrıyor..
önerileri bekliyorum
Agızdan ilaç alamıyorsanız akupunktur deneseniz işe yarar mı acabaArkadaşlar merhaba baş ağrısı hayatımın her alanını mahvediyor.. çekenler bilir dayanılması zor özellikle adet zamanlarımda çıldırıyorum migren adet zamanında cok etkiliyor, cok ağrıyor adetimi kestiği için ilaçta alamıyorum tedavisi var mıdır? Annemde de var anneminki cok ileri seviye de. Acayip sinir stres yapiyor herkese sinir oluyorum kavga edesim geliyor elimde değil. Agri saatlerce ağlatıyor bazen dayanamayıp ilaç alıyorum istemeden..
Adetim bittiğinde agri da bitiyor yıldım ya, tabi adet zamanlarından başka, bir şeye üzülüp kafaya taktığım da da ağrıyor..
önerileri bekliyorum
Gecmiş olsunDunden beri cekiyorum 3 hap aldim ust uste bana misin demiyor.mide bulantisida basladi igrenc bi hastalik
Hayatında olup biteni daha fazla görmek istememeArkadaşlar merhaba baş ağrısı hayatımın her alanını mahvediyor.. çekenler bilir dayanılması zor özellikle adet zamanlarımda çıldırıyorum migren adet zamanında cok etkiliyor, cok ağrıyor adetimi kestiği için ilaçta alamıyorum tedavisi var mıdır? Annemde de var anneminki cok ileri seviye de. Acayip sinir stres yapiyor herkese sinir oluyorum kavga edesim geliyor elimde değil. Agri saatlerce ağlatıyor bazen dayanamayıp ilaç alıyorum istemeden..
önerileri bekliyorum
bunlar migren sebebi miymiş ? benim 35 den sonra başladı, hiçbiri yok sadece gıcık bir tipimdirHayatında olup biteni daha fazla görmek istememe
Epey bastırılmış öfke
Kusursuz olma isteğiyle kendi üzerinde aşırı baskı
İtibar beklentisi
Hangi yada hangileri var sizde?
Bu tür rahatsızlıklarda kök duygular çok önemli. Bu saydıklarım migren kök duygularından bir kaçı sadece. Gıcık tipten kastınız ne bilmiyorumbunlar migren sebebi miymiş ? benim 35 den sonra başladı, hiçbiri yok sadece gıcık bir tipimdir
Tersim huysuzum biraz onu demek istedim. Anladım demek istediğinizi ama hep böyleydim ama 35 den sonra başladı.Bu tür rahatsızlıklarda kök duygular çok önemli. Bu saydıklarım migren kök duygularından bir kaçı sadece. Gıcık tipten kastınız ne bilmiyorumama sizi o gıcıklığına iten nedene bakmak gerek.
Bende hepsi varHayatında olup biteni daha fazla görmek istememe
Epey bastırılmış öfke
Kusursuz olma isteğiyle kendi üzerinde aşırı baskı
İtibar beklentisi
Hangi yada hangileri var sizde?
Muhakkak tetikleyen bir duygu y d yaşantı olmuştur. Durup dururken çıkmaz çünküTersim huysuzum biraz onu demek istedim. Anladım demek istediğinizi ama hep böyleydim ama 35 den sonra başladı.
Doğru , kaçmaya çalışıyorum ama biliyorum sebebiMuhakkak tetikleyen bir duygu y d yaşantı olmuştur. Durup dururken çıkmaz çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?