Migren ağrısı mahvediyorrr

Careler1298

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2021
139
117
23
29
Arkadaşlar merhaba baş ağrısı hayatımın her alanını mahvediyor.. çekenler bilir dayanılması zor özellikle adet zamanlarımda çıldırıyorum migren adet zamanında cok etkiliyor, cok ağrıyor adetimi kestiği için ilaçta alamıyorum tedavisi var mıdır? Annemde de var anneminki cok ileri seviye de. Acayip sinir stres yapiyor herkese sinir oluyorum kavga edesim geliyor elimde değil. Agri saatlerce ağlatıyor bazen dayanamayıp ilaç alıyorum istemeden..
Adetim bittiğinde agri da bitiyor yıldım ya, tabi adet zamanlarından başka, bir şeye üzülüp kafaya taktığım da da ağrıyor..
önerileri bekliyorum

Migren bendede var geçmiş olsun aynı durumdayiz ben buz koyuyorum kafama arkasına ve üstüne zonklamasini biraz alıyor ışıkları kapatıp uyumaya çalışıyorum isterseniz deneyin

Nörolojiye gittiniz mi? Migren teşhisi aldıktan sonra 6/12 ay ilaç tedavisiyle migren atakları baya azalıyor, olan atakların da şiddeti azalıyor.

benim haftada 4 olan atak sayım ayda 1e kadar düştü ve artık eskisi gb kafamı duvarlara vurmayı gerektirecek şekilde ağrı yok. Yani tedavisi var, boşa ağrı çekmeyin tedavi olun

Agızdan ilaç alamıyorsanız akupunktur deneseniz işe yarar mı acaba
Bir de bazı markaların mentol stikleri var. Kullananlar memnun onu da bir deneyin
Agrı olunca çatkı çatmayı denediniz mi?
Bu kadar insan yaptığına göre işe yarıyor olabilir.

Hayatında olup biteni daha fazla görmek istememe
Epey bastırılmış öfke
Kusursuz olma isteğiyle kendi üzerinde aşırı baskı
İtibar beklentisi
Hangi yada hangileri var sizde?

Hayatında olup biteni daha fazla görmek istememe
Epey bastırılmış öfke
Kusursuz olma isteğiyle kendi üzerinde aşırı baskı
İtibar beklentisi
Hangi yada hangileri var sizde?
bunlar migren sebebi miymiş ? benim 35 den sonra başladı, hiçbiri yok sadece gıcık bir tipimdir

Bir arkadaş daha söylemiş magnezyum alın muhakkak amaraştırup alın özel satılanlardanbir de vakti geliyor baharda hacemat yaptırın ama uzman olsun lütfen rastgele olmasın
Allah şifa versin

bunlar migren sebebi miymiş ? benim 35 den sonra başladı, hiçbiri yok sadece gıcık bir tipimdir
Bu tür rahatsızlıklarda kök duygular çok önemli. Bu saydıklarım migren kök duygularından bir kaçı sadece. Gıcık tipten kastınız ne bilmiyorum ama sizi o gıcıklığına iten nedene bakmak gerek.

Tersim huysuzum biraz onu demek istedim. Anladım demek istediğinizi ama hep böyleydim ama 35 den sonra başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…