Diş agrisi

Yok hic uyanmiyor aksine ben uyandirmasam salacak cisini yataga, tam bir kofte kendisi, rahatina duskunluguyle nam saldi tuvalet egitiminden beri. Gece 1.30 da ve sabah 5.00'da cise kaldiriyorum ki zaten 7'de uyanıyoruz topluca.

Simdi gece 1.30'da kalktigi icin (aksam 8.30 gibi uyuyor) ben uyumadan bekliyorum, o kismi iyi ayarlayamadim bi turlu. Senin cadi ne yapti? Geceyi nasil hallediyorsunuz?

Ya 2 normal dogumum var mister, annen cok hakli, ben ilk kez dis agrisi cekiyorum bir diste degil 6 dis birden agriyor, hayir gunduzleri de agri yok ne menem birseyse, gece basimi yastiga koyuyorum basliyor zonklamaya.

Agri kesici gargara var evde emzirmeye uygun onu kullaniyorum, karanfil yagi da aldim bugun, bu gece de onu kullanacagim, ayin 13'undeki randevuya kadar idare edebilsem de acile gitmesem diye ugrasiyorum. Tuzlu gargarayi da not aldim.
Biz hiç uyandırmıyoruz.

Eğer yapmışsa uyanmamışsa hiç ellemiyoruz.

Yapmamış ama uyanmışsa tuvalete götürüyoruz.

Yapmış ve uyanmışsa zaten hep beraber uyanıyoruz.

Çok bilinmeyenli denklem bizimki.

Senin için dua edicem rabbim Şafi ismiyle şifa verir inşallah 🤲
Cok tesekkur ediyorum, Allah razi olsun 💕🙏
Biz hiç uyandırmıyoruz.

Eğer yapmışsa uyanmamışsa hiç ellemiyoruz.

Yapmamış ama uyanmışsa tuvalete götürüyoruz.

Yapmış ve uyanmışsa zaten hep beraber uyanıyoruz.

Çok bilinmeyenli denklem bizimki.
Kafam karisti :KK70:

Benim anneciğim “her bebek anneden 1 diş alır” derdi.

Gerçekten de doğum sonrası 2 diş çektirdim. Hem de çürük değil de iltihap varmış.

Salon Kadini Salon Kadini

Nasılsın?

Dişçiye gittin mi canım?
Ay gittim bugun discideydim, öldüm öĺdüm dirildim bugune dek.

20lik disin onundeki diste minik bir curuk varmis ama cene yapisindan ötürü onundeki 5 disi de ağrıtıyormus, dis eti ve cene kemigine enfeksiyon yapmış. Ben böyle agri cekmedim, en son dun buz kalıbı sardim suratima oyle gezdim.

Ay gittim bugun discideydim, öldüm öĺdüm dirildim bugune dek.

20lik disin onundeki diste minik bir curuk varmis ama cene yapisindan ötürü onundeki 5 disi de ağrıtıyormus, dis eti ve cene kemigine enfeksiyon yapmış. Ben böyle agri cekmedim, en son dun buz kalıbı sardim suratima oyle gezdim.
Ah canım…

Ne yaptı doktor?

Çekti mi?

X