- Konu Sahibi birbuyuktemmuzaski
-
Geçmiş olsun cok.Sizin ki farklı bi durum ama ben eşime zeytinyağında beklemiş incir veriyorum.Merhaba. Eşimin 1 senedir kan degerleri dusuktu ilac igne vs kullandi artmadi. Hemoglabin 6ya dusmus doktor yanlis oldugunu dusunup test yapti 9 cikti. Demir eksikligi varmis. Bunun sebebi olarak sindirim sistemiyle alakali bir durumdur dedi. Gastrolojiye yonlendirdi. 1 sene icinde sebepsiz 12 kilo verdi. Bir sey cikicak diye korkuyorum. Pazartesi endoskobi olucak. 3 sene once cekilmisti en son bakteri bulundu yaziyordu kagitta ne tedavu oldu nede sonucu gosterdi doktora. Simdi bir sey cikar diye cok korkuyorum. Ailesinde mide rahatsizligi var. Hepsinde hemde. Kanser degil ama yara ülser vs. Hepsinin midesinde bir problem var. Bilgisi olan var mı? Mide kanseri olsa boyle mi sonuc verir acaba?
mide fıtığı bende de vardı. ameliyat oldum yemin ediyorum kendime geldim..Helikobakteri vardi tedavi olmasıysa aslaaaa kurtulamaz mide rahatsizligindan ..hemen tedavisini olsun..bende durmadan ne yesem kusuyordum su bile icsem midem rahatsizdi..uyuyamiyordum şişkinlikten..ve asit içmiş gibi yanmam vardi...üclü antibiyotik tedavisiyle geçiyor..ilerletmeden gitsin
Gastrit gecmiyo ama mikroptan kurtulsun ..ben şimdi mide fıtıgı oldum bide ..genetik oldugu kesin benimde bütün sülalemde var midw ve bagirsak rahatsizligi
İnşallah önemli bir durum çıkmaz ben de kronik mide hastasıydım gece uyku yok yediğim ictigimden hep rahatsız olurdum kaç ilaç kaç dr değiştirdim bilmiyorum çocukluğumdan beri vardı. En son internetten sağlıklı beslenmeyle alakalı bir kaç gruba katıldım önceden de kesinlikle tatli kızartma gazlı içecekler falan zaten yemezdim ama artık bagirsaklarim midem hiç huzurum kalmamıştı.Merhaba. Eşimin 1 senedir kan degerleri dusuktu ilac igne vs kullandi artmadi. Hemoglabin 6ya dusmus doktor yanlis oldugunu dusunup test yapti 9 cikti. Demir eksikligi varmis. Bunun sebebi olarak sindirim sistemiyle alakali bir durumdur dedi. Gastrolojiye yonlendirdi. 1 sene icinde sebepsiz 12 kilo verdi. Bir sey cikicak diye korkuyorum. Pazartesi endoskobi olucak. 3 sene once cekilmisti en son bakteri bulundu yaziyordu kagitta ne tedavu oldu nede sonucu gosterdi doktora. Simdi bir sey cikar diye cok korkuyorum. Ailesinde mide rahatsizligi var. Hepsinde hemde. Kanser degil ama yara ülser vs. Hepsinin midesinde bir problem var. Bilgisi olan var mı? Mide kanseri olsa boyle mi sonuc verir acaba?
Allah şifa versin bende daha çocukluk çağlarımdan beri midemden sorunluyum fazla yesem hemen yediğimi çıkarırım midem ağrır hep. Zamanında banada endoskopi vermişlerdi korkudan yaptıramadım şimdi büyük ihtimalle kayma tipi mide fıtığım oldu doktor şüpheleniyor ama yine endoskopi yaptıramıyorum bakalım nereye kadar böyle devam edicek sizede çok geçmiş olsun inşallah birşey çıkmazMerhaba. Eşimin 1 senedir kan degerleri dusuktu ilac igne vs kullandi artmadi. Hemoglabin 6ya dusmus doktor yanlis oldugunu dusunup test yapti 9 cikti. Demir eksikligi varmis. Bunun sebebi olarak sindirim sistemiyle alakali bir durumdur dedi. Gastrolojiye yonlendirdi. 1 sene icinde sebepsiz 12 kilo verdi. Bir sey cikicak diye korkuyorum. Pazartesi endoskobi olucak. 3 sene once cekilmisti en son bakteri bulundu yaziyordu kagitta ne tedavu oldu nede sonucu gosterdi doktora. Simdi bir sey cikar diye cok korkuyorum. Ailesinde mide rahatsizligi var. Hepsinde hemde. Kanser degil ama yara ülser vs. Hepsinin midesinde bir problem var. Bilgisi olan var mı? Mide kanseri olsa boyle mi sonuc verir acaba?
Mide fıtığı olduğunuz nasıl anlaşıldı endoskopiyle mi?Helikobakteri vardi tedavi olmasıysa aslaaaa kurtulamaz mide rahatsizligindan ..hemen tedavisini olsun..bende durmadan ne yesem kusuyordum su bile icsem midem rahatsizdi..uyuyamiyordum şişkinlikten..ve asit içmiş gibi yanmam vardi...üclü antibiyotik tedavisiyle geçiyor..ilerletmeden gitsin
Gastrit gecmiyo ama mikroptan kurtulsun ..ben şimdi mide fıtıgı oldum bide ..genetik oldugu kesin benimde bütün sülalemde var midw ve bagirsak rahatsizligi
ciddimisin geçmiş olsun..ya bana ameliyat demediler kilo ver dedi doktor ama ben hamile kaldım karnım büyüdükçe sanırım midem iyice dışarı fırladı..9 kilo aldım hamileyken ama sonra 16 kilo verdim sşimdi midemin üstünde bi sertlik elime geliyor acaba o fıtık olabilir mi seninde ölemiydi bi sertlik hissediyormuydun ameliyattan önce....vallahi doktora gitmeye korkuyorum başka bişey çıkıcak diye bebeğim çok küçük bırakacak kimsem de yokmide fıtığı bende de vardı. ameliyat oldum yemin ediyorum kendime geldim..
içtiğim gavisconun iğnediğim rennie tabletin haddi hesabı yoktur o dönemde..
günde bir kutu biterdi bazen..
evetMide fıtığı olduğunuz nasıl anlaşıldı endoskopiyle mi?
Sabahlari uyandiginizda agzinizda aci bir su oluyor mu?İnşallah önemli bir durum çıkmaz ben de kronik mide hastasıydım gece uyku yok yediğim ictigimden hep rahatsız olurdum kaç ilaç kaç dr değiştirdim bilmiyorum çocukluğumdan beri vardı. En son internetten sağlıklı beslenmeyle alakalı bir kaç gruba katıldım önceden de kesinlikle tatli kızartma gazlı içecekler falan zaten yemezdim ama artık bagirsaklarim midem hiç huzurum kalmamıştı.
O grluruplardan edindiğim bilgilerle yediğim içtiğim her şeyi probiyotikletle zenginlestirdim kesinlikle probiyotik hapları değil besinleri zenginleştirerek kullandım meyvesuyumu evde yapıp probiyotik hale getirdim turşu kefir yoğurt vs vs sonra aylarca her gün trilice yedimsonra gebelik düşündüğüm için bıraktım tatlıyı hamilelikte bile midem çok hiç zorlamadi.
Ben de işe yaradı inşallah düşündüğünüz gibi bir rahatsızlık değildir de faydalı olur. Açıkçası hayatıma probiyotikleri dahil edince sadece mide bağırsak değil her şeyi iyilestirdigini gördüm
Yedigine ictigine dikkat etsinbende de reflu var.. doktor liste veriyor bircok icecek yasak gazli cay kafein filan.. yara olmasi ilerlemis demek oluyor.Merhaba. Eşimin 1 senedir kan degerleri dusuktu ilac igne vs kullandi artmadi. Hemoglabin 6ya dusmus doktor yanlis oldugunu dusunup test yapti 9 cikti. Demir eksikligi varmis. Bunun sebebi olarak sindirim sistemiyle alakali bir durumdur dedi. Gastrolojiye yonlendirdi. 1 sene icinde sebepsiz 12 kilo verdi. Bir sey cikicak diye korkuyorum. Pazartesi endoskobi olucak. 3 sene once cekilmisti en son bakteri bulundu yaziyordu kagitta ne tedavu oldu nede sonucu gosterdi doktora. Simdi bir sey cikar diye cok korkuyorum. Ailesinde mide rahatsizligi var. Hepsinde hemde. Kanser degil ama yara ülser vs. Hepsinin midesinde bir problem var. Bilgisi olan var mı? Mide kanseri olsa boyle mi sonuc verir acaba?
Cok yemsin az az sik sik yesin.. iyice cignemeden yutmasin.. bende bazen yanma agri cok oluyo gaviscon iciuorm iyi geliyo biraz ama.Hayir gayet normal hızda yiyor ve yemesi gayet iyi. Az yemiyor
Geceleri uyandiginizda agzinizda kotu bir tat oluyor mu yutkunmanizi engelleyen? Agzinizi tatlandirmak zorunda kalıyor musunuz?Yedigine ictigine dikkat etsinbende de reflu var.. doktor liste veriyor bircok icecek yasak gazli cay kafein filan.. yara olmasi ilerlemis demek oluyor.
Bazen oluyo.. daha cok agzima aci su geliyo. Yanma agri ve siskinlik oluyo.. sigara daha kotu yapiho bu hastalihiGeceleri uyandiginizda agzinizda kotu bir tat oluyor mu yutkunmanizi engelleyen? Agzinizi tatlandirmak zorunda kalıyor musunuz?
O ne oluyorülseratif kolitten süpheleniyorlar muhtemelen
bagirsak kolonu iltihaplanmasi tarzi birsey netten aratirirsaniz daha detayli bilgi bulabilirsinizO ne oluyor
Ne gibi şikayetleriniz vardı peki kusmalarınız, yanma falan mı oluyordu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?