- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 30
- Konu Sahibi birbuyuktemmuzaski
-
Hayir gayet normal hızda yiyor ve yemesi gayet iyi. Az yemiyoryemek şekli nasıl yemek yerken çocuk gibi oyalanıyor mu
gastrit reflü gibi sorunları var mı?Merhaba. Eşimin 1 senedir kan degerleri dusuktu ilac igne vs kullandi artmadi. Hemoglabin 6ya dusmus doktor yanlis oldugunu dusunup test yapti 9 cikti. Demir eksikligi varmis. Bunun sebebi olarak sindirim sistemiyle alakali bir durumdur dedi. Gastrolojiye yonlendirdi. 1 sene icinde sebepsiz 12 kilo verdi. Bir sey cikicak diye korkuyorum. Pazartesi endoskobi olucak. 3 sene once cekilmisti en son bakteri bulundu yaziyordu kagitta ne tedavu oldu nede sonucu gosterdi doktora. Simdi bir sey cikar diye cok korkuyorum. Ailesinde mide rahatsizligi var. Hepsinde hemde. Kanser degil ama yara ülser vs. Hepsinin midesinde bir problem var. Bilgisi olan var mı? Mide kanseri olsa boyle mi sonuc verir acaba?
Evet ondan. Hayir olmadi tedavi malesefHelikobacter olabilir. Çok illet bir mikrop. Üç sene önce tedavi olamamış demek. Ya da olduysa tekrar bulaşmış demek.
Allah korusun o bakteri kansere kadar götürür. İlâçla geçebilecek bir hastalık neden ihmal edilir anlamıyorum. Böyle olmak ilaç kullanmaktan daha kolay her halde. Allah akıl fikir versin eşinize.Evet ondan. Hayir olmadi tedavi malesef
benim de kan değerlerim aşırı hızlı düşer...
mesela kan ilacı kullanırım 1 ay artar 12 13 olur..
1 ay sonra giderim yine 10 olmuş..
halsizlik iştahsızlık kilo kaybı vs yapıyor..
her şeye bakıldı...
hatta artık doktor lösemi falan mısın acaba dedi baktı ona da çok şükür sıkıntı çıkmadı...
en son dedi 12 parmak bağırsağına bakıcam ama hamile olduğumu öğrendik o gün kaldı...
doktora göre midemde veya 12 parmak bağırsağımda emilimle alakalı bir bozukluk var...
inşallah doğumdan sonra bakılacak...
bakteri işini de şöyle diyeyim kesinlikle tedavi olmalı...
iştahsızlık, şişkinlik, kilo kaybı yapar...
mide kanseri baya sinsi bir hastalık yıllarca belirti vermeyebiliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?