estağfurullah kardeşim ne demek cevap vermemek. sinir sistemimdeki sorun tam ne bilmiyorum çok mide doktoru dolaştım çok psikaytrist dolaştım en son obsesif kompulsif bozukluk tanısı kondu takinti yani halk dilinde evham vesvese. bende yemek yerken boguluyorum nefes boruma kaçıyor korkusuyla başladı yemeden içmeden kesildim ilaç veriyorlar hap yutamiyorum ki ne mümkün. sonra biraz aştım ama planlanmayan gebelik dolayısıyla antidepresan ilaçlarımi bırakmak durumunda kaldım. şimdi yeni bir tedaviye başladım.. imtihan oluyoruz olacağız bi şekilde ama derdi veren Allah dermani da yaratmış bulabiliriz bir gün inşallah. sizlere de acil şifalar dilerim. acaba eşinizde akalazyadan mi suphelenmislerdi?
konu sahibinin eşinin rahatsizliginin gerçek sebebini merak ettim. ben de takipteyim
ms yani motor nöron. bende de ondan.suphelendiler motor nöron testi yaptılar nöroloji uzmanı yapıyor. elektrik veriyorlar otemiz.çıktı çok.şükür ama.hiç mr falan cektirmedim bilemeyecegım. akalazya yemek borusundaki şekil ve.uzanti bozuklugu o da yutma güçlüğü yapıyor. konu sahibinin eşini.bilemeyecegim ama siz de ciddi.bir mide rahatsızlığı tespit edilemedi diyorsanız psikaytriye.devam edin derim.ama mümkünse profesörlr birlikte. çünkü afedersiniz.ama.bazı dang..lar anca paranizi ve zamaninizi çalıyorlarteşekkür ederim konuyu sabote ediyormuş gibi hissediyorum ama eşimde ms den şüphelendiler. akalazya ne bilmiyorum ama çok çok korktuk. şimdilik mr da bir şey çıkmadı. İnşallah çıkmaz hiç bir zaman. herkese acil şifalar versin Allah cc inşallah. bizde de hafif bi antidepresana başladılar bir şey çıkmayınca teşhis koymadan psikolojik olabilir dediler sadece.
Merhaba arkadaşlar, eşim yaklaşık 6 senedir midesinden rahatsız gastriti var. gitmediğimiz doktor kalmadı nerdeyse ama hiçbir şekilde iyileşme olmuyor maalesef . Verilen ilaçları artık kullanamıyor çok ciddi şekilde yan etkileri oluyor. Mide koruyucu ilaçlar hiçbir işe yaramıyor. Doktor ilacı değiştiriyor gene aynı onu da kullanamıyor. Yaklaşık bir haftadır yaşayan ölü gibi oldu. Sürekli midede şişkinlik, açlık hissi, aşırı derecede yanma,sanki biri tırmalıyor midemi diyor yani bütün yaşama hevesi gitti resmen inanın çok üzülüyorum elimdende birşey gelmiyor. Ve bir de yemek borusu da çok kötü diyor boğazımdan başlayıp mideme kadar yanıyo diyo sanırım iyice tahriş olmuş ama çok fena halde içtiği su bile tat vermez oldu hemen yanıyor diyor. Arkadaşlar başına gelen illa ki vardır bu rahatsızlığı geçiren atlatabilen oldu mu ne iyi gelir ne yapabiliriz? Faydasını gördüğünüz bitkisel tedaviler var mı? Ya da bu rahatsızlığı sadece şu doktor iyileştirebilir diyebileceğiniz bir doktor var mı?
curiouss dolguları değiştirin demissiniz ya onun bağlantısı nedir mideyle bilmediğim için soruyorum
@gizlibiri videoyu yarısına kadar izledim. telefonum eski sürüm olduğu için kapandı. mesajla link atarsanız tekrar bakarim. teşekkürler
sağ ol canım bilgi içinbir yer de okumuştum
amalgam dolgular malzeme kalitesizliğinde (genellikle böbreği ) etkiliyor ama mideyi etkilediği de oluyor
vüdutta ki iç organları etkiliyor
Bende de var yediklerine dikkat edecek. Cig beslenme ve alkali beslenme. Hem saglik hem kilo verme bir arada. Arastir derimMerhaba arkadaşlar, eşim yaklaşık 6 senedir midesinden rahatsız gastriti var. gitmediğimiz doktor kalmadı nerdeyse ama hiçbir şekilde iyileşme olmuyor maalesef . Verilen ilaçları artık kullanamıyor çok ciddi şekilde yan etkileri oluyor. Mide koruyucu ilaçlar hiçbir işe yaramıyor. Doktor ilacı değiştiriyor gene aynı onu da kullanamıyor. Yaklaşık bir haftadır yaşayan ölü gibi oldu. Sürekli midede şişkinlik, açlık hissi, aşırı derecede yanma,sanki biri tırmalıyor midemi diyor yani bütün yaşama hevesi gitti resmen inanın çok üzülüyorum elimdende birşey gelmiyor. Ve bir de yemek borusu da çok kötü diyor boğazımdan başlayıp mideme kadar yanıyo diyo sanırım iyice tahriş olmuş ama çok fena halde içtiği su bile tat vermez oldu hemen yanıyor diyor. Arkadaşlar başına gelen illa ki vardır bu rahatsızlığı geçiren atlatabilen oldu mu ne iyi gelir ne yapabiliriz? Faydasını gördüğünüz bitkisel tedaviler var mı? Ya da bu rahatsızlığı sadece şu doktor iyileştirebilir diyebileceğiniz bir doktor var mı?
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim gerçekten. Kusura bakmayın tek tek cevap yazamadım ama bütün mesajları okudum ve hepsini deneyeceğim hepside çok değerli bilgiler inşallah birinden biri işe yarar biraz rahatlama sağlar en azından. Doktor araştırmaya devam ediyorum hayırlısıyla eşim ve eşim gibi hasta olan herkese acil şifalar olsun inşallah
Mide rahatsızlıklarına bakarken konunuzu gördüm.Üzerinden bayaği zaman geçmiş.Eşiniz mide sorununa çare bulabildimi acaba.Aynı sıkıntıyı çekiyorum bendeMerhaba arkadaşlar, eşim yaklaşık 6 senedir midesinden rahatsız gastriti var. gitmediğimiz doktor kalmadı nerdeyse ama hiçbir şekilde iyileşme olmuyor maalesef . Verilen ilaçları artık kullanamıyor çok ciddi şekilde yan etkileri oluyor. Mide koruyucu ilaçlar hiçbir işe yaramıyor. Doktor ilacı değiştiriyor gene aynı onu da kullanamıyor. Yaklaşık bir haftadır yaşayan ölü gibi oldu. Sürekli midede şişkinlik, açlık hissi, aşırı derecede yanma,sanki biri tırmalıyor midemi diyor yani bütün yaşama hevesi gitti resmen inanın çok üzülüyorum elimdende birşey gelmiyor. Ve bir de yemek borusu da çok kötü diyor boğazımdan başlayıp mideme kadar yanıyo diyo sanırım iyice tahriş olmuş ama çok fena halde içtiği su bile tat vermez oldu hemen yanıyor diyor. Arkadaşlar başına gelen illa ki vardır bu rahatsızlığı geçiren atlatabilen oldu mu ne iyi gelir ne yapabiliriz? Faydasını gördüğünüz bitkisel tedaviler var mı? Ya da bu rahatsızlığı sadece şu doktor iyileştirebilir diyebileceğiniz bir doktor var mı?