Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşım bu dediğin doktoru bulamıyorum ya. Isımı kesin Hayri miydi acaba ne başkent hastanesinde ne de öbür hastanelerde bulamadımcanım bu şikayetler bendede vardı inan neredeyse tüm doktorları gezdik. sanki boğazımdan mideme kadar ateş vardı öyle yanardı yani. korkma o tahriş değil. ama eşin hastalığın son basamağına gelmiş tatlım. o kadar doktor gezdik çoğu gastrit ülser miden hassas yediklerine dikkat et derlerdi. midem çok kötüydü hep şişkinlik hazımsızlık ve daha neler neler... üniversite birdeydim o zaman ben. sonra kimden duyduğumu unuttum ama konya başkent hastahanesinde bir doktor ismi duyduk gastrolojimiydi neydi yani mide bölümünde profesör doktormuş. ona gittik midemde mikrop varmış. inanın sadece iki hafta hap tedavisi gördüm ve altı yıldır sağlıklı yaşıyorum. yemin ederim amacım reklam falan yapmak değil ama kurtulmanız için söylüyorum o hastalık çok zor. doktorun adı galiba hayriydi yanlış hatırlamıyosam. hastaneye aç gitmiştim randevu aldığımızda doktor demişti
inşallah canım biz o doktor için kırşehirden konyaya gitmiştik. gerçekten faydasını göreceksinÇok sevindim sizin adınıza gerçekten berbat birşey insanın yaşama sevincini elinden alıyo bu hastalık. Biz de Konya da yaşıyoruz arkadaşım hemen doktoru bulup randevu alıcam Ozaman ben inşallah biz de faydasını görürüz. Aynı eşimde de mikrop var dedi doktor helicobakteri diye birşeydi. Çok sağolun gerçekten inşallah eşimde kurtulur
tatlım başkent hastanesinde gastrolojimi neydi mide bölümündeydi. sadece mide bölümüyle uğraşan bir proftu. biz özel muayenesine gittikArkadaşım bu dediğin doktoru bulamıyorum ya. Isımı kesin Hayri miydi acaba ne başkent hastanesinde ne de öbür hastanelerde bulamadım
Geçmiş olsun canım aynen bizde kola cips falan hiç yemiyor eşim ama yok düzelme yok ve mide koruyucularda bi işe yaramıyo eşimde. İnşallah en kısa zamanda geçer sizinki deAynı rahatsızlığı bende yaşıyorum artık en pahalı doktorlara bile gıttım yok çaresı yok hiç düzelme yok benim de hiç tadım tuzum kalmadı ...kolayı falan cipsi butun zararlı seylerı 1 yıldır bıraktım duzelme yok...çiğ sebze yemeyı kestım bi düzelme yok salata falan yemeyı bıraktım...meyve sadece elma yıyorumm.....yıne de düzelme yok napıcam bilmiyorumm...kudret nerı denedım 1 ay her sabah aç karna onu yedımm...o da işe yaramamış...her sabah aç karna mide koruyucu hap içiyorum ona bağımlı yaşıyorum
Butun sayfalari tek tek okuyamadim bilmiyorum bunu oneren oldumu ama damla sakizi iyi geliyo ailemde deyenler var.damla sakizi baharatcilarda satiliyo ezip toz halinde yutsun.rabbim sifa versin.Merhaba arkadaşlar, eşim yaklaşık 6 senedir midesinden rahatsız gastriti var. gitmediğimiz doktor kalmadı nerdeyse ama hiçbir şekilde iyileşme olmuyor maalesef . Verilen ilaçları artık kullanamıyor çok ciddi şekilde yan etkileri oluyor. Mide koruyucu ilaçlar hiçbir işe yaramıyor. Doktor ilacı değiştiriyor gene aynı onu da kullanamıyor. Yaklaşık bir haftadır yaşayan ölü gibi oldu. Sürekli midede şişkinlik, açlık hissi, aşırı derecede yanma,sanki biri tırmalıyor midemi diyor yani bütün yaşama hevesi gitti resmen inanın çok üzülüyorum elimdende birşey gelmiyor. Ve bir de yemek borusu da çok kötü diyor boğazımdan başlayıp mideme kadar yanıyo diyo sanırım iyice tahriş olmuş ama çok fena halde içtiği su bile tat vermez oldu hemen yanıyor diyor. Arkadaşlar başına gelen illa ki vardır bu rahatsızlığı geçiren atlatabilen oldu mu ne iyi gelir ne yapabiliriz? Faydasını gördüğünüz bitkisel tedaviler var mı? Ya da bu rahatsızlığı sadece şu doktor iyileştirebilir diyebileceğiniz bir doktor var mı?
Sigara içiyorsa bıraksıın, bundan iyi tedavi yok desem yeridir.Merhaba arkadaşlar, eşim yaklaşık 6 senedir midesinden rahatsız gastriti var. gitmediğimiz doktor kalmadı nerdeyse ama hiçbir şekilde iyileşme olmuyor maalesef . Verilen ilaçları artık kullanamıyor çok ciddi şekilde yan etkileri oluyor. Mide koruyucu ilaçlar hiçbir işe yaramıyor. Doktor ilacı değiştiriyor gene aynı onu da kullanamıyor. Yaklaşık bir haftadır yaşayan ölü gibi oldu. Sürekli midede şişkinlik, açlık hissi, aşırı derecede yanma,sanki biri tırmalıyor midemi diyor yani bütün yaşama hevesi gitti resmen inanın çok üzülüyorum elimdende birşey gelmiyor. Ve bir de yemek borusu da çok kötü diyor boğazımdan başlayıp mideme kadar yanıyo diyo sanırım iyice tahriş olmuş ama çok fena halde içtiği su bile tat vermez oldu hemen yanıyor diyor. Arkadaşlar başına gelen illa ki vardır bu rahatsızlığı geçiren atlatabilen oldu mu ne iyi gelir ne yapabiliriz? Faydasını gördüğünüz bitkisel tedaviler var mı? Ya da bu rahatsızlığı sadece şu doktor iyileştirebilir diyebileceğiniz bir doktor var mı?
çok teşekkür ederim canım hemen yaptırayım bunu eşime inşallah faydası olurcanım tüm yorumları tek tek okuyamadım yazan var mı bilmiyorum. bi ara benim midemde de yanma oluyordu şişlik filen. bu kadar çok şiddetli değildi ama.
bi tanıdıgım bu gıbı durumlarda mıdede asıt cok bırıktıgı ıcın rahatsız edıyordur, agzına pişmemiş prinçi çiğden al beklet o nişastasını saldıkca mıdendekı asıtı bastırır demişti o gün bi kaç sefer yaptım öyle faydasını görmüştüm çok şükür.
1 çay kaşığı yada tatlı kasıgı prinçi ağzına alsın ama yutmasın tükmüğüyle birlikte nisastası çıkıyor bıraz bekletsın prinçler yumusuyor zaten o zaman çiğneyıp yutsun bunu bı kaç kez yapsın ben o gun bi bardak prinç yedim nerdeyse ama gectı çok şükür.
bide domates filen yemesın annemde bı ara olmustu ara ara sonrasında anlamıstık domates çiğ yenınce mıdeyı cok kötü yapıyor
Saol canım İnan herşeyi denicez artık belki iyi gelir eşime deSoylediklediklerim yapiyormu bilmem.ama cok rica ediyorum.deneyin.su yontemi yanma ve siskinlik birakmiyor gastrite bire bir bu illet tekrar eder az strese girsin biraz yemek.hazimsizlik yapsin vs Olay....
Dogru Nefes alacak... acin internetten bir iki denemede ogrenirsiniz diaframdan aliniyor.bebekler normal duzgun nefes alir yani nefes alirken karinlari iner kalkar biz nefes alirken gogsumuz iner kalkar cunku yanlis nefes aliyoruz samimi soyluyorum yanma batma siskinlik birakmiyor ilk zaman zorlanir zamanla dogru nefes almayi ogrendigi icin zaten gastrit kalmiyor ben yasadim birebir yasayan birde reflu olan birinden ogrendim bunu kalmamis birsey,yanma baslamasinida beklemeyin onler insaAllah. Ister yatarak yapsin ister ayakta 20 30 tekrar hafiflemediyse daha fazla benim ogrendigim kiz refluydu gunluk 100 kez yapmis bana 20 civari yetiyor lutfennyapin
Bakın bir arkadaş doktor önermiş.size. Siz de.zaten Konyada yaşıyormuşsunuz gitmenizde fayda olabilir. Hem.profesörmüş. Ben Bursa uludağ tip fakultesinde bir gastroentroloji profesorune gorundum ve sorunun sinir sistemimdeki bir.rahatsizliga bağlı olan sindirim sistemi bozuklugu olduğu teşhisini koydu ve psikiyatriye yonledirdi demek istedigim işinin ehli bir.doktor sizi daha güzel.yonlendirir
sinir sisteminde nasıl bir hastalık vardı acaba? benim eşimde yutma güçlüğü sindirim sorunları ve uyuşma tarzı bazı şeyler yaşadı da çok farklı bir hastalıktan şüphelendiler? şimdi sizi okuyunca sormak istedim. kusura bakmayın cevap vermek zorunda değilsiniz.
benim eşime reflü var dediler ve beslenme tablosu verdiler. yatmadan 3 saat önce yemek yememesi, yastığını çok yüksek tutmasını söylediler ama başka bir gatro cu ilaçların hepsini kesmesini midesinde bir şey olmadığını söyledi endoskopi sonucuna bakarak..
evde tonlarca mide ilacı var ve ne yapıcamızı bizde bilmiyoruz. takipteyim.
Inaniyorumki faydasini gorecek ve rica ederimSaol canım İnan herşeyi denicez artık belki iyi gelir eşime de
Vesvese denilince aklima geldi dinleyin lutfenestağfurullah kardeşim ne demek cevap vermemek. sinir sistemimdeki sorun tam ne bilmiyorum çok mide doktoru dolaştım çok psikaytrist dolaştım en son obsesif kompulsif bozukluk tanısı kondu takinti yani halk dilinde evham vesvese. bende yemek yerken boguluyorum nefes boruma kaçıyor korkusuyla başladı yemeden içmeden kesildim ilaç veriyorlar hap yutamiyorum ki ne mümkün. sonra biraz aştım ama planlanmayan gebelik dolayısıyla antidepresan ilaçlarımi bırakmak durumunda kaldım. şimdi yeni bir tedaviye başladım.. imtihan oluyoruz olacağız bi şekilde ama derdi veren Allah dermani da yaratmış bulabiliriz bir gün inşallah. sizlere de acil şifalar dilerim. acaba eşinizde akalazyadan mi suphelenmislerdi?
konu sahibinin eşinin rahatsizliginin gerçek sebebini merak ettim. ben de takipteyim
canım bu şikayetler bendede vardı inan neredeyse tüm doktorları gezdik. sanki boğazımdan mideme kadar ateş vardı öyle yanardı yani. korkma o tahriş değil. ama eşin hastalığın son basamağına gelmiş tatlım. o kadar doktor gezdik çoğu gastrit ülser miden hassas yediklerine dikkat et derlerdi. midem çok kötüydü hep şişkinlik hazımsızlık ve daha neler neler... üniversite birdeydim o zaman ben. sonra kimden duyduğumu unuttum ama konya başkent hastahanesinde bir doktor ismi duyduk gastrolojimiydi neydi yani mide bölümünde profesör doktormuş. ona gittik midemde mikrop varmış. inanın sadece iki hafta hap tedavisi gördüm ve altı yıldır sağlıklı yaşıyorum. yemin ederim amacım reklam falan yapmak değil ama kurtulmanız için söylüyorum o hastalık çok zor. doktorun adı galiba hayriydi yanlış hatırlamıyosam. hastaneye aç gitmiştim randevu aldığımızda doktor demişti
Süt kısa sureli olarak ağrıyı dindirir ama uzun surede mahveder.Süt icmesin dahada arttırır rahatsızlığını ben bi yudum içmeye korkuyorumevet tüketiyo düne kadar bir haftadır süt içiyordu mideye iyi gelir yanmaya diye hatta. Belki de farklı bişey dediğiniz gibi ama gerçekten okadar çok doktora gittik ki hemen endoskopi yapılıyor başka şeyler falan sonuç mikrop var yara var tamam gastrit yediklerine dikkat et stres yapma okadar başka bişey demiyorlar ki