Merhaba, 3. Doğumumu yaptıktan sonra yaklaşık 9 aydır dışkılama isteği ile birlikte baş dönmesi, mide bulantısı hissi yaşıyorum. Aniden atak gibi geliyor, önce başım bir tuhaf oluyor kaynar su dökülmüş gibi, sonra içim tuhaf oluyor bayılacak gibi oluyorum. Sonra 5-10 sn içinde ya gaz, ya dışkı baskısı hissediyorum. Yaparsam eğer geçici rahatlıyorum. Ama sonra 10 dk içinde yeniden başlıyor. Bağırsaklarım yatışmadan yani dışkılama hissi ortadan kalkmadan da geçmiyor. Yakın zamanda bu belirtilere bir de mide yanması, mide ağrısı eklendi. Üstüne de mide bulantım çok arttı. Bunu yaşarken hiçbir şey yiyemiyorum. Yediklerime dikkat ediyorum. Süt ürünlerini kestim. Gluten sınırlı alıyorum. Probiyotik kullanıyorum. Bir sürü tahlil tetkik yapıldı hepsi temiz çıktı. Gastro doktoru endoskopi kolonoskopi yapalım diyor korkuyorum bir de çarpıntı, sık nefes alma vs de aralarda oluyor. Kendimi bu atakları yaşarken çok mutsuz hissediyorum. Hiçbir şey yapmak istemiyorum. İçim patlayacak gibi oluyor beynim bulanıklaşıyor çok kötü durumdaymışım gibi hissediyorum. İşin içinde anksiyete sıkıntısı da var ama emzirdiğim için ilaç kullanmak istemiyorum. 2 tane daha büyük evladım var ev işleri vs hiçbir şeye yetişemiyorum. Ne yapacağım ben nolur yaşayan var mı böyle benim gibi bir yol gösterin Allah rızası için