• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mide bulantim

Evli mutlu cocuklu

kelebek
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
90
27
23
36
Arkadaslar 8 bucuk hftalik hamileyim ve sabahlara kadar bulantidan uyuyamiyorum 2 de oglum var ve tum gunumu etkilio esim zencefilli limonlu cay almis o biraz rahatlatti sizce bi zarari olurmu

Ben haftasonu doktoro gitiim. Hamilelikte ıhlamur, zencefil, limon çayı haricinde tüm bitki çayları yasak dedi. Doğanın mucizeleri hamilelikte olumsuz olabiliyormuş. Tüm anne adaylarına duyurulur :)

Arkadaslar 8 bucuk hftalik hamileyim ve sabahlara kadar bulantidan uyuyamiyorum 2 de oglum var ve tum gunumu etkilio esim zencefilli limonlu cay almis o biraz rahatlatti sizce bi zarari olurmu
canım ben hazır paketli çaylardan güvenmediğimden dolayı içmiyorum boya yada katkı maddesi olabiliyor.sana bulantıların için sabahları kalktığında beyaz leblebi yemeni öneriyorum bende çok işe yaradı internetten araştırma yaptığımda ve doktoruma sorduğumdada önerdiler iyi gelecektir. ama illaki bitkisel bişi almak istersen gerçek zencefille ve limonla kendin çay hazırlayabilirsin yararı daha çok katkısız olur tatlandırmak için şeker yerine bal koy sende zevkle içersin bebeğede zararı olmaz. içmemen gereken otlardan tek şey yeşilçay bir şey daha vardı unuttum adını aklıma gelirse yazarım doktorlar özellikle içmeyin diyor.bilgin olsun...

Canim oncelikle tebrik edrim darisi benim basima ve arkadasimin yakinida hamile hala bulantilari var dr cubuk kraker ye demis

Back