Mide bulantım ve Yemek

Amiiin 9 haftalık hamileyim 1 aydır sürekli midem bulanıyor herşeyden tiksiniyorum

30. Haftadayım hala kusuyorum.. son 1 Aydır en azından bir iki şey yiyorum birazı kalıyor. Ondan önce baya kötüydü sadece safra.. üçüncü gebeliğim ama en zoru oldu. Size kolaylıklar dilerim

Çubuk kraker ye tuzlu bastırır bulantıyı hemde tok hissedersin 4-5 tane yesen yeterli her bulandığında.

30. Haftadayım hala kusuyorum.. son 1 Aydır en azından bir iki şey yiyorum birazı kalıyor. Ondan önce baya kötüydü sadece safra.. üçüncü gebeliğim ama en zoru oldu. Size kolaylıklar dilerim
Benim de üçüncü gebeliğim diğerlerinde yok denecek kadardı bulantım bunda felaket sürekli kusuyorum geçmiyor da :/
Cinsiyet değişikliği olabilir diyorlar Benim iki oğlum var daha 9.haftadayım cinsiyeti belli değil. Sizin bu gebeliğinizde cinsiyet farklı mı ? Alakası olabilir mi ?

Benim ilki kız sonra erkekti ikisi de rahattı bu da erkek ama 7,5 aydır mide bulantısı yaşıyorum.

Bende de aynı sorun var di cok yedim kilo aldim bu yuzden.16 haftadan sonra geçmeye başlıyor leblebi yiyin bence internette okumustum

Vardi cnm simdi bulanmadan yedigimi cikariyorum. Bulanti kotu cikarmak cok daha kotu. O yuzden bol bol ye kiloya gelince yediklerine dikkat edersen vermekte cok zorlanmassin

Falim çilekli sakız cigne bulantiya çok iyi geliyor

Benim ilki kız sonra erkekti ikisi de rahattı bu da erkek ama 7,5 aydır mide bulantısı yaşıyorum.
Anladım canım demek ki cinsiyetle alakalı değil her gebelik kendine has özelliklere sahip oluyor. Allah yardımcımız olsun sağlıklı bir şekilde kavuşalım yavrularımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…