• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mide bulantım ve Yemek

Ay ben sadece hastanede yataktan kalkabilmek icin zorla icetea icmistim, hani kusmanin esigindesin mide bos kusamiyorsun
Yarim litreden fazla icetea yi icip icip kusmustum da öyle arabaya binmistim
Kustugum o an anlik rahatlama oluyor ya enerji toplayabilmistim
Yarim bardak suyu bile midem tutmuyordu
Allah hamilelere, hele de böyle bulanti cekenlere sabir versin
Amiiin 9 haftalık hamileyim 1 aydır sürekli midem bulanıyor herşeyden tiksiniyorum :KK43:

Merhaba hanımlar 🙂
Şu an yaklaşık 16+3 haftalık hamileyim benim şöyle bir sorunum var hala bulantılarım var özellikle sabah bulantılarım hatta bazen uykudan uyandırıyor bulantım hemen kahvaltımı yapıyorum ve geçiyor sonra diğer zamanlar başlıyor benim için 2 saatte bir midem bulanıyor ve yemek yiyince geçiyor bazen tok oluyorum yemek istemiyorum ama bulantım geçsin diye yiyorum böyle devam edersem Fazla kilo alcam diye korkuyorum sizdede böyle bir durum var mı yoksa bende mi anormallik var şimdiden teşekkürler
30. Haftadayım hala kusuyorum.. son 1 Aydır en azından bir iki şey yiyorum birazı kalıyor. Ondan önce baya kötüydü sadece safra.. üçüncü gebeliğim ama en zoru oldu. Size kolaylıklar dilerim

Merhaba hanımlar 🙂
Şu an yaklaşık 16+3 haftalık hamileyim benim şöyle bir sorunum var hala bulantılarım var özellikle sabah bulantılarım hatta bazen uykudan uyandırıyor bulantım hemen kahvaltımı yapıyorum ve geçiyor sonra diğer zamanlar başlıyor benim için 2 saatte bir midem bulanıyor ve yemek yiyince geçiyor bazen tok oluyorum yemek istemiyorum ama bulantım geçsin diye yiyorum böyle devam edersem Fazla kilo alcam diye korkuyorum sizdede böyle bir durum var mı yoksa bende mi anormallik var şimdiden teşekkürler
Çubuk kraker ye tuzlu bastırır bulantıyı hemde tok hissedersin 😊 4-5 tane yesen yeterli her bulandığında.

30. Haftadayım hala kusuyorum.. son 1 Aydır en azından bir iki şey yiyorum birazı kalıyor. Ondan önce baya kötüydü sadece safra.. üçüncü gebeliğim ama en zoru oldu. Size kolaylıklar dilerim
Benim de üçüncü gebeliğim diğerlerinde yok denecek kadardı bulantım bunda felaket sürekli kusuyorum geçmiyor da :/
Cinsiyet değişikliği olabilir diyorlar Benim iki oğlum var daha 9.haftadayım cinsiyeti belli değil. Sizin bu gebeliğinizde cinsiyet farklı mı ? Alakası olabilir mi ?

Benim de üçüncü gebeliğim diğerlerinde yok denecek kadardı bulantım bunda felaket sürekli kusuyorum geçmiyor da :/
Cinsiyet değişikliği olabilir diyorlar Benim iki oğlum var daha 9.haftadayım cinsiyeti belli değil. Sizin bu gebeliğinizde cinsiyet farklı mı ? Alakası olabilir mi ?
Benim ilki kız sonra erkekti ikisi de rahattı bu da erkek ama 7,5 aydır mide bulantısı yaşıyorum.

Merhaba hanımlar 🙂
Bende de aynı sorun var di cok yedim kilo aldim bu yuzden.16 haftadan sonra geçmeye başlıyor leblebi yiyin bence internette okumustum

Merhaba hanımlar 🙂

Vardi cnm simdi bulanmadan yedigimi cikariyorum. Bulanti kotu cikarmak cok daha kotu. O yuzden bol bol ye 😂 kiloya gelince yediklerine dikkat edersen vermekte cok zorlanmassin

Merhaba hanımlar 🙂
Falim çilekli sakız cigne bulantiya çok iyi geliyor

Benim ilki kız sonra erkekti ikisi de rahattı bu da erkek ama 7,5 aydır mide bulantısı yaşıyorum.
Anladım canım demek ki cinsiyetle alakalı değil her gebelik kendine has özelliklere sahip oluyor. Allah yardımcımız olsun sağlıklı bir şekilde kavuşalım yavrularımıza :anneadayı:

Back
X