- 8 Ocak 2018
- 55
- 61
- 38
- Konu Sahibi TomrisHatunn
-
Benim merak ettiğim de su 7 haftaligim hani kusma bulantı yok sadece halsizlik ve mide ekşimesi oluyor yemek yemeyince yok tabi. Acaba bu kusma evresi ne zaman başlıyorMerhaba hanımlar
Şu an yaklaşık 16+3 haftalık hamileyim benim şöyle bir sorunum var hala bulantılarım var özellikle sabah bulantılarım hatta bazen uykudan uyandırıyor bulantım hemen kahvaltımı yapıyorum ve geçiyor sonra diğer zamanlar başlıyor benim için 2 saatte bir midem bulanıyor ve yemek yiyince geçiyor bazen tok oluyorum yemek istemiyorum ama bulantım geçsin diye yiyorum böyle devam edersem Fazla kilo alcam diye korkuyorum sizdede böyle bir durum var mı yoksa bende mi anormallik var şimdiden teşekkürler
Yiyince bulantımin geçeceği bir hamilelik yasasaydim keske.
Ben yemek yerken yanımda cikarmalik poşet bulundururdum, o derece..
Hiç takma kiloyu, sağlıklı beslenmeye bak yeter.
Benim merak ettiğim de su 7 haftaligim hani kusma bulantı yok sadece halsizlik ve mide ekşimesi oluyor yemek yemeyince yok tabi. Acaba bu kusma evresi ne zaman başlıyor
ben kac ay sadece bi parca ekmek ve yarim dilim tuzlu peynir yedim.oda lavaboda yerdim korkudan istifra ederim diye.benim gibi hamile yoktur bence hamilelikte tam 7 kilo verdim hic almadim
Çok kotu geçmiş yani canım herkes sunu diyor aaa sen bi kalp atışlarından sonra gör çok kusucaksn filan korkutyolr insani psikoloji olarak ta tabi insan buna hazırlanıyor sankiO kisiden kisiye degisir, belki hic kusmazsin
Internette genelleme tarihi yazar ama bünye meselesi
Ben ilk üc ay kusacak yemek bile yiyemiyordum mesela safra suyumu cikariyordum, serumla hayatta kaldim denilebilir
4. aydan sonra yemeye baslamistim birazdan yedigimi cikarabiliyordum
Yani sende büyük ihtimal kusma da olmaz, sanslisin
Çok kotu geçmiş yani canım herkes sunu diyor aaa sen bi kalp atışlarından sonra gör çok kusucaksn filan korkutyolr insani psikoloji olarak ta tabi insan buna hazırlanıyor sanki
Teşekkür ederim dikkate alican:)yok sen iyi ihtimalleri düsün simdiden strese sokmasinlar seni
Ha baktin bulantin oldu onu da atlatirsin, ki cok kötü olacagini sanmiyorum, olsaydi coktan baslamisti
Benim üc haftadan sonra basliyordu net
Sen hic strese girme simdiden, bekle gör tadini cikar
AminnAy ben sadece hastanede yataktan kalkabilmek icin zorla icetea icmistim, hani kusmanin esigindesin mide bos kusamiyorsun
Yarim litreden fazla icetea yi icip icip kusmustum da öyle arabaya binmistim
Kustugum o an anlik rahatlama oluyor ya enerji toplayabilmistim
Yarim bardak suyu bile midem tutmuyordu
Allah hamilelere, hele de böyle bulanti cekenlere sabir versin
Benim bulantılarım tam olarak 7 haftada başladı kusma çok şükür bendede yok olsa bile çok nadirdir ilkten ben seviniyordum bulantım olmayacak diye düşünüyordum ama bir geldi iyi geldi belki sizin bünye farklı olurBenim merak ettiğim de su 7 haftaligim hani kusma bulantı yok sadece halsizlik ve mide ekşimesi oluyor yemek yemeyince yok tabi. Acaba bu kusma evresi ne zaman başlıyor
Aminn
Bulantiyi malesef iyi bilirim.
Serum alırım geçmez, zofran içerim geçmez..
Kusarim geçmez..
Doğurunca geçmişti benimki.
Allah nerde varsa yardım etsin tez elden.
İnsani hamileliğinden soğutan bir durum, direk psikoloji bozmalik.
BenMerhaba hanımlar
Şu an yaklaşık 16+3 haftalık hamileyim benim şöyle bir sorunum var hala bulantılarım var özellikle sabah bulantılarım hatta bazen uykudan uyandırıyor bulantım hemen kahvaltımı yapıyorum ve geçiyor sonra diğer zamanlar başlıyor benim için 2 saatte bir midem bulanıyor ve yemek yiyince geçiyor bazen tok oluyorum yemek istemiyorum ama bulantım geçsin diye yiyorum böyle devam edersem Fazla kilo alcam diye korkuyorum sizdede böyle bir durum var mı yoksa bende mi anormallik var şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?