MİDE BOTOKSU DENEYİMİM

minarik

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
2
0
286
Ankara
Sevgili arkadaşlar, 3 gün önce mide botoksu yaptırdım Ankara’da. İki hafta sıvı beslenmem gerekli. İlk iki gün zor geçti çünkü sıvı beslenmeye alışkın olmayan, yemek yemeyi seven biri olarak ne yapacağımı bilemedim. Bugün açlık durumumda hafif bir azalma gözlemledim. Psikolojik mi yoksa bu iş gerçekten sonuç veriyor mu bilemiyorum. Yaptırmayı düşünenler için hem süreci aktarmak hem de daha önce bunu deneyimlemiş olan arkadaşlar varsa onların yaşadıkları hakkında bilgi edinmek için konuyu açtım. Düzenli olarak yazacağım bakalım. İnşallah hayırlısı olur.

4.GÜN: Saat 11 gibi uyandım ve ılık bir kahve içtim. Kilom 79.6, Saat 13.00 gibi bir kase inceltilmiş yoğurt yedim. İçine bir tatlı kaşığı kadar fıstık ezmesi ilave ettim. Aralarda su tüketmeyi ihmal etmedim. Açlık duygum baskılanıyor gibi hissediyorum. Şu an saat 17.21 ve eskisine oranla çok çok tok hissediyorum. Bu bir kandırmaca mı yoksa gerçekten iş görüyor mu diye halen soru işaretlerim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…